Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh se odehrává v New Yorku, kde se koná mezinárodní policejní konference. Cruchotova dcera se sem dostane jako černý pasažér, tady se proti vůli svého otce seznámí s pohledným italským důstojníkem. Když to Cruchot zjistí, začne jí hledat, přitom se zaplete i s místními pouličními gangy... (Intersonic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (270)

Colonist 

všechny recenze uživatele

Sice ne tak kvalitní jako první díl, ale o to zase vtipnější. Sledovat patálie Chruchota a jeho bandy v americkém prostředí, to je něco neuvěřitelného. Nicole mi v tomto filmu docela vadila, ale aspoň díky ní vzniklo několik dalších legendárních scén. Jiné scény byly zase naprosto zbytečné a natahované (např. Chruchotův "souboj" o maso s chuligány). Chudák Fougasse si toho New Yorku moc neužil :) Vaše flowers jsou hnůj! ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Miestami mi to pripadá lepšie ako prvý diel. Stále je to vlastne len sled epizódiek, ale už mi nepripadali tak detinské. Vtip s neustále sa schovávajúcou dcérou alebo nonstop chorý Lefebvre ma rozosmiali. No a Funesovi stačí robiť grimasy a proste to je vtipné. Na druhej strane je stopáž prepálená a je tu viacero nudných epizódiek, ktoré majú čo najviac vystihnúť klišé o Amerike. Najmenej ma bavilo to WTF hudobné číslo. Takže výsledok je rovnako ako v prípade jednotky, mierny nadpriemer. 6/10. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Cruchot jde tentokrát „řádit“ do New Yorku a že to byla zase jízda. Sice o něco slabší než první díl, ale pořád zábavné. Samozřejmě nesmí chybět ani zbytek četnické posádky a rozdivočená Nicole. Ta tentokrát svému přísnému fotříkovi přidá nejednu vrásku na čele (ostatně jako by tomu bylo někdy jinak). Místy ovšem scénář opravdu nudí, protože se tu nezvykle často střídaly povedené scény s nezáživnými pasážemi. Především pak vprostřed filmu. Naštěstí konec vše zachraňuje. ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

Četníci jsou zpět! Tentokrát ne však v Saint Tropez, nýbrž v New Yorku! Má to sice svoje kouzlo, četníci poznávají jinou zemi a navíc se neuvěřitelně vtipně učí anglicky, nicméně lepší byli, když pobývali hezky doma v teploučku, v Saint Tropez. Ale i tak slušné a velice vtipné pokračovaní, stará parta opět září, 4 hvězdy. ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Narychlo spíchnuté pokračování, které ještě možná má ucházející dějovou linku, jenže scénář její nápad nedokázal vůbec využít. Louis De Funés prokazuje, že ani sebelepší herec z bahna hloupý scénář nevytáhne. A v Četníkovy V New Yorku je scénář skutečně strašný. Zasmál jsem se asi dvakrát a to považuji u komedie za poměrně málo. Oproti prvnímu dílu je tenhle na druhé straně barikády, hrabivost hold nezmizí. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (19)

  • Na zahájení četnického kongresu v New Yorku lze na tablu s vlajkami zúčastněných zemí vidět v pravém horním rohu vlajku Československa. (Nocturno culto)
  • Při prvním pochodu při přesunu do letadla zní povel „levá, levá, levá“, avšak všichni jdou pravou nohou. (Mydlivoj)

Reklama

Reklama