Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní důstojník Cruchot je zamilován do bohaté ale rozmazlené vdovy. Ta mu obrátí jeho svět naruby. Nejen, že se ho snaží lapit ale snaží se získat i přízeň jeho dcery. Ta její pomoc uvítá, protože sama se chce vdát, ale proti vůli svého otce. Skvělá komedie v překrásném prostředí Saint Tropez... (Intersonic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (234)

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Oženit Crusota, tou dobou s 41letou milfkou Claude Gensac, bylo dobrým tahem. Ten vztah vdovec - vdova a potažmo nevlastní dcera - nevlastní matka se skutečně povedl. Pozvedl sérii tím, že na eskapády už tu není jen samotný Funes, nýbrž i jeho dceruška  a manželka. Kromě toho vedle dcery Geneviíve Grad je tu ještě víc na co koukat. Už to není jen o honbě na nudisty. Tentokrát se rozhodne Crusot povýšit a omylem počítače ve zkouškách uspěje. Rázem je on prvním štábním a svého bývalého nadřízeného si vychutnává se vší parádou. Když se ale u mola dozví pravdu, tak následuje snad nejlepší scéna celé série. Crusot v tu ránu má asi 80 cm. :D [23347. hodnocení, 222. komentář, 75%] ()

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Malej nebo velkej? - Tak třeba malej. - Malej je můj, tak si vyber! Četník se žení, je v mém osobním četnickém žebříčku oblíbenosti na samém vrcholu a objektivním pohledem ho zároveň považuji za nejkvalitnější z celého komediálního cyklu. Je tady skvělá dějová linka s možným povýšením, několik zápletek i nedorozumění, ale hlavně spousta geniálně vtipných situací. Zaujme mj. mimořádně arogantní, až přehlíživý Cruchot k chvilkově podřízenému Gerberovi (a po ohlášení správných výsledků testů, rozesměje naopak jeho tradiční vlezdoprdelství). Scéna na diskotéce, sekvence s únosem, šílené honičky či důstojnické zkoušky na velitele také pobaví. No prostě četnický nářez, který už nikdy nechutnal tak pikantně! ()

Reklama

lekr 

všechny recenze uživatele

Výrazně nejslabší díl!!! Četník a ženský to nejde dohromady!! Ten začátek kdy Funes stíhá nepořádné řidiče a konec kde honí uprchlího trestance je sice dobrý ale jinak nic moc!! Většina vtipů byla trapných a málokdy jsem se zasmál, jelikož se z Funese nestal ulítaný tatínek ale zamilovaný dědeček!!! A to zrovna není to co bych od něj očekával.... ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Když Cruchot v honičce potkal krásnou Jozefu kterou hrála Claude Gensac a naskočila mezi nimi hned jiskra nemohlo to dopadnout špatně:-)))) Tenhle film je prostě četnická klasika. Dočkáme se v ní dokonce Cruchota generálem, což se nám v žádném jiném díle nepoštěstí. Škoda že si toho velení nakonec moc neužije ale aspoň si stihne dát čajíček s cukříčkem.:-) ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

V třetím díle se dočkáme trochu lidštější stránky pana Cruchota a dočkáme se několika opravdu absurdních a velmi vtipných scén. Tvůrci dokonale oživili sérii přítomností ženského pohlaví, což jim vyšlo nadmíru úspěšně. Film působí velmi svěže, opět dokáže divákovi nabídnout kvalitní francouzskou komedii. Vždy se rád znovu podívám a vždy se skvěle pobavím. 10/10. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (37)

  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach v juhofrancúzskom mestečku Saint Tropez a v dedinke Grimaud. (dyfur)

Reklama

Reklama