Reklama

Reklama

Bezpečný přístav

  • USA Safe Haven (více)
Trailer 2

Do Southportu se přistěhuje plachá Katie, jejíž minulost halí opar tajemství. Ačkoliv se zprvu brání navázat jakýkoliv vztah, postupem času se seznamuje se sousedkou Jo a Alexem a jeho dětmi a v ospalém jižanském městečku začíná zapouštět kořeny. Musí se tedy rozhodnout – zvolí život na útěku, nebo novou rodinu? (oficiální text distributora)

Videa (27)

Trailer 2

Recenze (253)

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Pravda, typický Nicholas Sparks. Ale není to právě to, co u jeho příběhů milujeme? Tu sladkou naivitu, nádherné slunečné prostředí a osudovou lásku. Člověk občas potřebuje vypustit a trochu si zasnít a tyhle filmy jsou na takové chvíle jako dělané. To, že to je předvídatelná sladárna neberu, protože to musí být jasné každému, kdo si přečte obsah nebo si povšimne jména autora předlohy. Mě osobně to zaujalo více než Zápisník (vida, tam nikomu klišé a kýč nevadil ) a krimi struna mě bavila a držela napnutou až do konce. A když už jsme u toho konce - ten trochu pokazil původní stoprocentní dojem .. Přesto je to příběh s pěkným námětem, sympatickými herci a především celkovou atmosférou, obzvlášt při pohledu na sluneční paprsky prostupující mezi listy stromů nebo přístaviště je to velice příjemné pokoukání. Neromantikům vstup zakázán. :) ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu romanitckej příběh se sympatickou dvojicí, na druhou stranu že by thriller? No, byl by to thriller, kdyby to nebylo tak extra very předvídatelny. Takhle jsem cítil nějakej thrill leda tak když jsem u toho usínal (podařilo se mi to 3x, než jsem to dokoukal). Rozhodně ta rovina romantická je tady lepší... a to je co říct. Ale jinak žádná velká sláva. V mysli mi zůstane hlavně Julianne Hough a Josh Duhamel jakožto sympaťáci, ale za rok nebudu vědět, o čem to pořádně bylo... ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Romantika s prvkami thrilleru a s veľmi sympatickou herečkou (Julianne Hough) v hlavnej úlohe. Už v polovici filmu som vedel, kde sa uberá príbeh, ale vobec mi to nevadilo. Presne takúto jednoduchosť, som čakal od filmu, keď bola predlohou kniha od Nicolasa Sparksa. Zatiaľ všetky filmy, sfilmované od tohoto spisovateľa odo mna dostali najvyššie hodnotenie a tento nieje výnimkou.. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Uvědomuju si, že to nebylo nic převratného a v těch dlouhých sekvencích, kdy si hlavní postava zvykala na život v přístavním městečku, se prakticky nic nedělo. Ale nějak z toho všeho čišela taková poklidná pohoda, že jsem tomu celkem snadno propadl. Ani ty prostřihy, kdy se začala vynořovat temnější minulost, mi ten klid nenarušovaly. Stejně jako scénáristické díry. Svůj podíl na tom mají samozřejmě i herci, kteří nejenže odvedli sympatické výkony, ale až na Cobie Smulders byli i svěže neokoukaní. Ten závěr mě docela překvapil a přišel mi tak trochu nepatřičný, ale nakonec jsem nad tím mávl rukou. Tak trošku guilty pleasure. 75% ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Další film z dílny Nicholase Sparkse, jeho předlohy prostě nezklamou. I když to patří možná k těm největším klišé, tak díky skvělýmu obsazení je z toho uvěřitelná romanťárna. Prostě tyhle nový tváře pro mě, hlavně teda blondýnka Julianne z toho udělaj něco tak osobitýho, že jim fandí každej. Přiznám se, že tady druhá linka z její minulosti byla spíš otravná, ale bez ní by to nebylo ono. A ten mysteriozní konec? Ten mě už jenom mile dorazil. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (13)

  • Zatímco ve filmu má Katie (Julianne Hough) své přírodní vlasy hnědé a před útěkem si je obarví na blond, v knize to je přesně naopak – přírodní vlasy jsou blond a před útěkem si je obarví na hnědou. (Iveet)
  • Rolling Stone dal filmu 0 bodov a uviedol, že "pustiť tento film je najhoršia vec, akú môžete urobiť svojmu rande na Valentína". (Arsenal83)

Reklama

Reklama