Reklama

Reklama

VOD (1)

Přichází okamžik, na který všichni dlouho čekali. Finální bitva o norské království Kattegat je tady. Bratr proti bratrovi. Ivar proti Lagerthě. Heahmund proti bývalým spolubojovníkům. Všichni jsou připraveni na konec světa... (TV Prima)

Recenze (28)

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slibovaná bitva o Norsko se nepovedla. Byla nepřehledná, zkratkovitá a zbytečně plná otravných, leckdy surrealisticky vyznívajících flashbacků. Tvůrci neschopni udělat správnou válečnou vřavu se limitují na pouze bezduché kuchání pěšáků meči a sekyrami hlavních postav. K uzívání nudné, ačkoliv samozřejmě solidně řemeslně podané. Trochu to vyzdvihují šťavnaté detaily typu řezání ruky pilkou v záběru, kdy kolem raněných prochází Lagertha apod. Otázkou zůstava, kdy tedy opravdu bude velké finále a budou se míchat karty ? ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkově pozitivně hodnotím snahu udělat epizodu nějak jinou, zajímavou, rozbít monotónnost. Jen je škoda, že to bylo trochu jinak, než by se mi zamlouvalo, ale to je vedlejší. Hlavně, několikrát jsem v ději neorientoval. Konečně přišla redukce hlavních postav, ačkoliv mohla přijít už dříve, alespoň částečně. A stejně nic moc neřeší, alespoň nic zásadního. A návrat Rolla, to je také věc, po které jsem dříve volal a teď se jí dočkal. Snad zamíchá kartami, bylo by to potřeba. ()

Reklama

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už chápu proč má tenhle takové hodnocení. Styl vyprávění je hodně jiný, než na co jsme zvyklí, ale mně se to mega moc líbilo. Bitva proběhla tak jak jsem očekával. Alex Anderson si roli Ivara neskutečně užívá. Margrethe je hodně psycho :0 . Lagertha má během chvíli bílý vlasy? Wtf. Tak teď jsem zvědav jakým směrem se seriál vydá. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Nejhorší finále poloviny série v historii seriálu, ačkoli bylo snad nejnabitější událostmi. Zemřelo pár postav, které již seriálu neměly co nabídnout, což mě potěšilo velmi. Divácký zážitek však neskutečně srážely melancholické flashbacky, které se dostavovaly v nejnevhodnější okamžiky a zcela narušovaly průběh seriálu. Týkaly se mnohdy postav, které člověk viděl párkrát a neměl ani možnost si k nám vytvořit vztah. Tento krok tvůrců mi přišel neskutečně směšný, ubohý a amatérský. Alespoň, že se v ději kamsi poskočilo. Druhé polovině série dám rozhodně šanci. Jen doufám, že se tvůrci budou držet vyzkoušeného formátu a nebudou s v rámci seriálů pouštět do experimentů, jako byl tento díl. Absolutně jim to nejde. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

bitka bola nemastná neslaná, avšak to prelínanie flashbackmi tak to bolo na facku. Ale samozrejme kokota Flokiho tam tiež dáme šak prečo nie. Bože snáď sa fakt obetuje a už pôjde kade ľahšie. A len tak mimochodom zabijeme pár postáv, ale bez emócii šak načo. Takže priemer ale aspoň lagertha dostala cez piču a v závere sa navracia Rollo tak uvidíme akú úlohu zohrá. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama