Reklama

Reklama

The Big Bang Theory: Unaired Pilot

(TV film)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Pilotní díl k populárnímu sitcomu The Big Bang Theory. Leonard a Sheldon potkají dívku Katie, která zůstala bez domova poté, co se rozešla se svým přítelem. Leonard ji, přes Sheldonovy námitky, pozve k sobě na večeři. Katie je drsná a sarkastická, ale změní se, když zjistí, že od ní Leonard se Sheldonem nechtějí nic na oplátku. Nakonec se u nich rozhodne na chvíli zůstat. (TwoFace)

(více)

Recenze (74)

ela. 

všechny recenze uživatele

Upřímně, jsem velmi ráda, že Katie(Penny) byla přepsána na tu Penny, jak ji známe teď. To samé Sheldon, i on mi tady připadal jiný-zvláštní-prostě to nebyl on... Celkově je odvysílaný pilot a jeho pokračující díly mnohem lepší, ale co čekat od pracovní nezveřejněné verze-na ni to bylo docela dobré. Takže "Unaired pilot" beru jako takový malý příjemný bonus, který je pro každého "skalního fanouška" Teorie přinejmenším zajímavý. ()

Roseinka 

všechny recenze uživatele

Oproti stávajícímu BBT je to dost slabé. Představitelka Katie je navíc děsná herečka. I tak jsou ale Sheldon i Leonard stejně vtipní a drželi by seriál i kdyby šel v tomhle stylu. Možná, že kdybych nebyla ovlivněná tím, jak je to teď, tak by se mi to líbilo víc. Stejně je zajímavé sledovat, jak tam dali nakonec úplně jiné postavy. Dobře udělali... ()

Reklama

higuain 

všechny recenze uživatele

Díky bohu, že to takhle nedostalo zelenou. Na tomto neodvysílaném pilotu byla nejzajímavější degradovaná verze Sheldona, jenž zde ještě nefiguruje jako ryzí asexuál a pak nerd-holka Gilda, která dalece předčila otravnou a nehezkou Katie, jenž vedle ní a natožpak vedle její budoucí náhražky Penny, působí jako nepovedený castingový vtip. Jinak je to jen trochu předupravená verze oficiálního prvního dílu. ()

gemi 

všechny recenze uživatele

Začátek vypadá jen jako lehce pozměněný originální první díl, ale postupně se začínají rozdíly zvětšovat. Většina replik je stejná a já si nejdřív říkal - proč toto nakonec nepoužili? Vždyť je to stejně dobré! Jenže není. Postava Kate, kterou nahradila Penny, je silně nesympatická a přestože Penny není zrovna světice, Kate působí vyloženě vulgárním dojmem levné šlápoty. A Shleldon tady připomíná lidskou bytost, za což jdou rovněž body dolů. ()

StrixCZ 

všechny recenze uživatele

Párkrát jsem se zasmál, ale jsem moc rád, že se tvůrci nakonec vydali poněkud jinou cestou, zejména pokud jde o Penny (Katie) a prostředí. Nechám stranou, že samotný seriál už bohužel (v osmé sérii) zdaleka nedosahuje kvalit, které měl na začátku, nicméně kdyby opravdu začal tímto dílem, asi bych ho nikdy nezačal sledovat. Každopádně pro srovnání stojí za to ho vidět. 55% ()

Zajímavosti (7)

  • Na začátku epizody hraje „She Blinded Me With Science“ od Thomase Dolbyho a na konci epizody hraje „Portions for Fox“ od Rilo Kiley. (SONY_)
  • Mnoho vtipů z tohoto neodvysílaného pilotu se objevilo v 1. a 2. sérii navazujícího seriálu. (filmsim)

Reklama

Reklama