foto

Richard Masur

  • nar. 20.11.1948 (70 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Lonely Boys
Tumbledown
2008 Vote and Die: Liszt for President
2007 Lovely by Surprise
2004 Palindromy
2001 61* (TV film)
2000 Vyvolený (TV film)
1999 Boxeři
1997 Tajný agent Jack T.
1996 Jako vejce vejci
Nepřípustný nátlak (TV film)
1995 Buď on nebo my (TV film)
Dětská tvář (TV film)
Strážce mého bratra (TV film)
Zapomeň na Paříž
1994 Hledání Grace (TV film)
Moje druhá láska
Ostrovy (TV film)
Vlastenci
1993 A kapela hrála dál (TV film)
Muž bez tváře
Věc cti
Šest stupňů odloučení
1992 Amazing Stories: Book Three (video kompilace)
California Man
Yes, Virginia... (TV film)
1991 Moje první láska
Pohádková babička (TV film)
Vzhůru ke dnu!
1990 Always Remember I Love You (TV film)
Blossom (TV film)
Flashback
The Big One: The Great Los Angeles Earthquake (TV film)
To (TV film)
Vietnam Texas
Vražedné poselství
1989 Cast the First Stone (TV film)
Městečko hrůzy
Settle the Score (TV film)
Third Degree Burn (TV film)
1988 Hiroshima Maiden (TV film)
Rukojmí pro vraha
Vražda na Aljašce (TV film)
Řidičák
1987 Bride of Boogedy (TV film)
Najatý policajt
Roses Are for the Rich (TV film)
Temné síly
Walker
1986 Adam: His Song Continues (TV film)
Hořkost
Mr. Boogedy (TV film)
The George McKenna Story (TV film)
Welcome Home
When the Bough Breaks (TV film)
1985 Ambasáda (TV film)
Můj vědecký projekt
Můj život milence (TV film)
Vedoucí místo
Vražedný ráj
Wild Horses (TV film)
1984 Flight 90: Disaster on the Potomac (TV film)
Hořící postel (TV film)
1983 Adam (TV film)
Demon Murder Case, The (TV film)
Invasion of Privacy, An (TV film)
Noční děsy
Pod palbou
Riskantní podnik
Zima úzkosti (TV film)
1982 Jezdec v čase
Money on the Side (TV film)
Tančím, jak nejrychleji dovedu
Věc
1981 Fallen Angel (TV film)
1980 Nebeská brána
1979 Hanover Street
Mr. Horn (TV film)
Scavenger Hunt
Walking Through the Fire (TV film)
1978 Betrayal (TV film)
Many Loves of Arthur, The (TV film)
Psí vojáci
1977 Napůl drsňák
1976 Bittersweet Love
Having Babies (TV film)
1975 Whiffs

TV seriály

2018 Dobrý boj (TV seriál)
Day 429 (S02E04)
Younger (TV seriál)
#LizaToo (S05E01)
2017 Chicago Justice (TV seriál)
Comma (E09)
Kevin (Probably) Saves the World (TV seriál)
Sweet Little Lies (E03)
Mr. Robot (TV seriál)
eps3.7_dont-delte-me.ko (S03E08)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Tied to the Tracks (S05E08)
Pissters! (S05E03)
F*ck, Marry, Frieda (S05E02)
2016 Younger (TV seriál)
Ladies Who Lust (S03E07)
Me, Myself, and O (S03E06)
Secrets & Liza (S02E11)
Transparent (TV seriál)
Off the Grid (S03E09)
The Open Road (S03E06)
To Sardines and Back (S03E03)
další epizody (4)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Work That Body for Me (S04E01)
Dobrá manželka (TV seriál)
Judged (S07E13)
2015 Red Oaks (TV seriál)
Body Swap (S01E07)
MDMA (S01E04)
Transparent (TV seriál)
Grey Green Brown & Copper (S02E10)
Oscillate (S02E08)
The Book of Life (S02E07)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Trust No Bitch (S03E13)
Dobrá manželka (TV seriál)
Payback (S07E05)
Pohroma (S06E18)
2013 Jak prosté (TV seriál)
Internal Audit (S02E11)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Men in Black (S03E14)
2012 Girls (TV seriál)
Je těžké být v pohodě (S01E05)
Hannin deníček (S01E04)
2011 Znuděný k smrti (TV seriál)
Bonbonek (S03E02)
Blondýnka v lese (S03E01)
2010 Znuděný k smrti (TV seriál)
V Gowanuském kanálu je kapavka (S02E03)
2008 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Inconceivable (S09E14)
1999 Právo a pořádek (TV seriál)
Justice (S10E05)
1992 Picket Fences (TV seriál)
1985 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Jasnovidec (S01E06)
1984 Empire (TV seriál)
1981 Na východ od ráje (TV seriál)
1979 Time Express (TV seriál)
1975 Hot L Baltimore (TV seriál)
One Day at a Time (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Mrtvý kapitán Pierce (S04E05)

Dokumentární

1998 The Thing: Terror Takes Shape
1995 Hirošima (TV film)
1993 The Last Party
1985 Making of 'The Mean Season', The (TV film)

TV pořady

2012 10th Annual TV Land Awards (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

1989 Torn Between Two Fathers (TV film)

TV seriály

1992 Picket Fences (TV seriál)
1991 Báječná léta (TV seriál)
Nehoda (S04E20)
Ne a ne (S04E12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace