foto

Mary McCormack

  • nar. 8.2.1969 (49 let)
    Plainfield, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Mary je dcerou nemocniční terapeutky a automobilového prodejce. Rodiče se jí rozvedli v roce 1990. Má sestru Bridget a bratra Williama, který je taký herec. V roce 2003 se provdala za filmového producenta Michaela Morrise a s ním má dvě dcery Margaret a Rose.

Svoji hereckou kariéru začala ve 12 letech a to divadelní hrou AHMAL AND THE NIGHT VISITORS a ve své divadelní kariéře pokračovala dále v mnoha muzikálech. Herecké kurzy absolvovala v New Yorku ve studiu Williama Espera. Poté vystupovala v mnoha divadelních společnostech.

Ztvárnila např.obhájkyni Justine Appleton v seriálu MURDER ONE, v roce 2004 byla obsazena do seriálu THE WEST WING jako postava Kate Harper, kterou ztvárňovala až do ukončení seriálu. Dále pak zářila ve filmech MYSTERY ALJAŠKA s Russellem Crowem, SVĚT PODLE PROTA atd. Můžete ji také vidět v seriálu OCHRANA SVĚDKŮ v němž ochraňuje lidi, kteří byly nuceni či si zvolily vstup do programu na ochranu svědků. V roce 2008 byla nominována na cenu Tony za nejlepší ženský herecký výkon v divadelní hře a to za roli Gretchen v obnovené broadwayské verzi BOEING, BOEING.

femme fatale

Herecká filmografie

Filmy

2017 Bankrot
Drone
The Men
2016 An American Girl Story - Maryellen 1955: Extraordinary Christmas (TV film)
2015 A Country Called Home
2014 Scooby Doo: Záhada kolem Wrestlemánie
2013 Útěk z polygamie (TV film)
2012 Should've Been Romeo
The Unprofessional (TV film)
2007 Pokoj 1408
2006 Mraky nad L.A.
Nominace na Oscara
2003 Velké dítě Dickie Roberts
2002 Hollywood, Hollywood
2001 BigLove
Madison
More, Patience (TV film)
Svět podle Prota
Světoběžník
Zloději a vyděrači
2000 East of A
Klub zlomených srdcí
Nevěra naruby
Stydlivý polda
1999 Chci tě poznat
Mystery, Aljaška
Pravda zabíjí
Velký šprým
1998 Alarm
Drtivý dopad
Vůle přežít
1997 Colin Fitz
Den otců
Soukromé neřesti
1995 Backfire!
1994 Zázrak v New Yorku

TV seriály

2018 For the People (TV seriál)
The Library Fountain (E04)
The Kids Are Alright (TV seriál)
Epizoda 13 (E13)
Epizoda 12 (E12)
Epizoda 11 (E11)
další epizody (13)
Falling Water (TV seriál)
The Shadowman (S02E01)
Will a Grace (TV seriál)
One Job (S09E15)
2017 Loaded (TV seriál)
When We Rise (TV seriál)
Part IV (E04)
2016 Angie Tribeca (TV seriál)
Contains Graphic Designer Violence (S02E09)
A Coldie But a Goodie (S02E05)
Rozvod (TV seriál)
Plány na víkend (S01E07)
2014 Newsroom (TV seriál)
Ministerstvo spravedlnosti (S03E03)
Uteč (S03E02)
2013 Welcome to the Family (TV seriál)
2012 Skandál (TV seriál)
Ochrana svědků (TV seriál)
All's Well That Ends (S05E08)
Sacrificial Lam (S05E07)
The Medal of Mary (S05E06)
další epizody (8)
2011 Ochrana svědků (TV seriál)
Something Borrowed, Something Blew Up (S04E13)
A Womb with a View (S04E12)
Provo-Cation (S04E11)
další epizody (13)
2010 Ochrana svědků (TV seriál)
A Priest Walks Into a Bar (S03E13)
WitSec Stepmother (S03E12)
The Born Identity (S03E11)
další epizody (13)
2009 Ochrana svědků (TV seriál)
Don't Cry for Me Albuquerque (S02E15)
Once a Ponzi Time (S02E14)
Let's Get It Ahn (S02E13)
další epizody (15)
2008 Ochrana svědků (TV seriál)
A Fine Meth (S01E12)
Stan by Me (S01E11)
To Serge with Love (S01E10)
další epizody (12)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Nájemný vrah (S07E12)
2006 Západní křídlo (TV seriál)
Tomorrow (S07E22)
Institutional Memory (S07E21)
The Last Hurrah (S07E20)
další epizody (13)
Pohotovost (TV seriál)
Tady žádní andělé nejsou (S12E20)
Není se kam ukrýt (S12E19)
Darfur (S12E15)
další epizody (4)
2005 Západní křídlo (TV seriál)
The Wedding (S07E09)
Undecideds (S07E08)
The Debate (S07E07)
další epizody (22)
2004 Traffic (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
Impact Winter (S06E09)
In the Room (S06E08)
A Change is Gonna Come (S06E07)
další epizody (13)
2003 K Street (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Makemba (S10E10)
Ztracený (S10E02)
1997 Murder One: Diary of a Serial Killer (TV seriál)
1995 Murder One (TV seriál)
The Wright Verdicts (TV seriál)
1994 Právo a pořádek (TV seriál)
Doubles (S04E21)

TV pořady

2013 Ok! TV (TV pořad)
2006 The 58th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1999 The Late Late Show with Craig Kilborn (TV pořad)
1998 Howard Stern Radio Show, The (TV pořad)
1994 Howard Stern (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace