Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Při převozu doktora Gideona, který o sobě tvrdil, že je chesapeaský trhač, k soudu se mu podaří zabít ostrahu a utéct. Will trpí stále většími nočními můrami a jeho celkový stav se horší. Když policie najde vězeňské auto, objeví také těla mrtvé ostrahy, která jsou zbavená vnitřních orgánů a také mají rozmixované mozky. Will pochopí, že Gideon není trhač, ale nechává mu vzkaz, aby se mohli sejít. Na jeho žádost dostane Alana ozbrojenou ochranku a snaží se najít a ochránit všechny psychiatry, kteří na Gideonově případu pracovali.

Novinářku Loundsovou kontaktuje doktor, který Gideona léčil, a chce s ní napsat článek. V ordinaci ho ale nalezne mrtvého a Gideon ji unese. Loundsová musí napsat článek o něm, aby si ho přečetl pravý trhač a vyhledal ho. Hannibal si článek přečte a zavraždí dalšího psychiatra, u kterého nechá vodítko pro FBI, aby nalezli Gideona. Will na to přijde a všichni míří k opuštěné hvězdárně. Tam drží Gideon doktora Chiltona a chce se mu pomstít. Přinutí Loundsovou, aby mu pomáhala, a oběti začne zaživa odebírat orgány. Při příjezdu FBI už ale na místě není a utíká. Will má ale svou vizi, kterou následuje, a díky tomu nalezne auto i Gideona. Nezavolá ale Jacka a ostatní. Odjede s Gideonem k Hannibalovi, protože v něm vidí Hobse, kterého už ale zabil.

U Hannibala se Will úplně zhroutí a dostane záchvat. Doktor se v něm snaží vyvolat pocit, že přijel sám a pouze trpí halucinacemi. Když upadne do strnulosti, využije toho a Gideona navede na doktorku Alanu. Když Will přijde k sobě, nechá ho Hannibal u sebe v bytě a tvrdí, že jede za Alanou, aby ji ochránil před Gideonem. Je to ale jen trik, aby tam dostal i Willa, který se Gideonovi bude muset postavit. Gideon už je na místě a oknem pozoruje Alanu. Will ho zastřelí služební zbraní a omdlí. Skončí v nemocnici, kde zjistí, že trpí podivnou infekcí. Hannibal přesvědčuje Jacka, aby Willa odvolal z případů, ten to ale odmítá. (TV Prima)

(více)

Galerie (15)

Reklama

Reklama