Reklama

Reklama

Kdo nastaví kůži

  • Francie Pour la peau d'un flic (více)
Trailer

Obsahy(1)

Když se z lovce stane lovená zvěř. Soukromý detektiv Choucas se během pátrání po slepé dívce zaplétá do spletité sítě manipulace a vražd... Bývalý inspektor Choucas, který se živí jako soukromý detektiv, se na radu komisaře Coccioliho pustí do pátrání po slepé dívce Martě. Brzy poté ho navštíví muž jménem Pradier, který se snaží detektiva přesvědčit, že dívka utekla s milencem do ciziny. Dřív než si Choucas stačí promluvit s její matkou, je zastřelena a on sám unesen. Podaří se mu uniknout a přitom zabije Pradiera, ale to už musí čelit dalším útokům. Choucas je sice raněn, ale unikne a najde útočiště u své vdané sekretářky Charlotte. S pomocí svého spolupracovníka Haymanna zjistí další podivné souvislosti týkající se pozadí případu. Gangsteři unesou Charlottu, aby Choucase přinutili zanechat pátrání… (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (108)

Stejšn 

všechny recenze uživatele

Taková typicky francouzská tradičně netradiční detektivka. Hrdina, který není zrovna moc kladný a za svou věcí jde přes mrtvoly. Celkově je ten film průměrný. Vysvětlovací scény (dialogy v autě, v kuchyni apod.) mi svou strašnou polopatičností připomínaly teleshoppingy Horsta Fuchse. Navíc mi děsně lezl na nervy český dabing, a to hlavně ženských postav. A nezachrání to ani odhalený bobr a kozičky Anne Parillaud. ()

lekr 

všechny recenze uživatele

Nadprůměrná Delonovka, která dokázala z původně tuctového námětu udělat dobrou ale ža příliš zamotanou detektivku..scénarista si asi myslel že čím víc bude děj zamotanější tím to bude lepší ale způsobil to že jsem se v ději ztrácel...navíc další problém filmu je malá akce protože vyjma té honičky na dálnici každá akce trvala zlomek sekundy..a co mi vadila úpně nejvíc byla nemožná hudba zpívaná jakýmsi chraplavým zpěvákem která ve mně evokovala pocit že se celý film odehrává někde v Rusku.....Delon ale zase solil skvělé hlášky ( například na kluka který zastavil u nabouraného auta s mrtvolou ) a rozdával skvěle mířené rány a pěsti padouchům i když jich bylo po čertech málo... ()

Reklama

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

Moje nejoblíbenější Delonovka. Drsná, ale se spoustou humoru. Delon dějem prochází jako tank, jehož pásy drtí protivníky i ženská srdce. Navíc se zde objevuje víla Anne, aby nám ukázala, jaké to bude v nebi, kam se nikdo nedostanem :-) Soukromé očko Choucas se pustí do případu, jenž mu doporučí policie, brzo zjistí, že to nebylo jen tak a že se měl radši koukat na ten film se svou vtipnou sekretářkou... 80% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Já nad tím zaslzím až za chvíli." Války policajtů nemám moc rád, přestože stále probíhají. U nás jsou takový decentnější, ale ve Francii do toho jdou naplno. A kdo se bojí otevřenýho konfliktu, tak si najde blbečka, kterej za něj nastaví kůži. Jak prosté. Takže tu máme oblafnutý očko Lucase, rošťáckou sekretářku Charlottu a tajemnýho parťáka v příběhu zamotaným tak, že na konci nevím, kterej policajt je zkorumpovanej, kdo je nacistickej zločinec a kdo je čí táta. Jenže mě to nevadí. Já jsem se bavil a jestli to budu chtít někdy rozmotat, tak se na to klidně mrknu ještě třikrát a pak si to nechám od někoho bystřejšího vysvětlit. ()

karlee 

všechny recenze uživatele

To mi docela sedlo, slušná krimináka marlowoské drsné školy doplněná spoustou hlášek, hlavně dialogy mezi Delonem a jeho "sekretářkou" jsou výborné, Nic světoborného, ale potěšilo, vytknul bych jen příliš mnoho postav, to aby si člověk kreslil graf, ovšem u tohoto fillmu není logika příběhu to hlavní. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (5)

  • Hlavná postava inšpektor Choucas (Šukas) je v českom dabingu nazvaná Lukas. Dôvodom môže byť asi fakt, aby meno Šukas nespôsobilo pohoršenie. (Gareth_Jones)
  • Režijní debut Alaina Delona. (M.B)
  • Tehdejší Delonova přítelkyně Mireille Darc se krátce mihne před kamerou jako žena přecházející silnici. (Snorlax)

Reklama

Reklama