Reklama

Reklama

Daddy's Little Girl

  • USA Daddy's Little Girl
Trailer 2

Obsahy(1)

Derek je rozvedený muž, ktorý nadovšetko miluje svoju jedinú dcéru. Jedného dňa je jej bezvládne telo objavené voľne pohodené na pláži. Polícia konštatuje znásilnenie a následné umučenie na smrť. Keď už sa zdá, že páchateľ zostane nepotrestaný, Derek úplnou náhodou narazí na stopu. Následné dolapenie vraha spúšťa sled udalostí, na ktoré do smrti nezabudne. (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (75)

misterz 

všechny recenze uživatele

Príjemné prekvapenie. Teda vlastne ani tak nie, pretože na základe tunajších komentárov som predsa len čakal niečo lepšie, ale aj tak som si veľké nádeje nerobil. Omyl. Ide o výborný film, ktorý je akoby zložený z dvoch žánrových častí, ktorých náhle striedanie sa udeje približne v polovici snímku. Prvá polovica je čistokrvná dráma, síce dosť uťahaná a zbytočne vláčna, na druhú stranu je tu však prítomný výrazný emocionálny náboj, ktorý z veľkej časti nastupujúcu nudu odoženie. Druhá polovica je už hotový hororový torture masaker, kde sa milujúci otec umučenej dcérky na úchylnom grázlovi riadne vybúril. Mučenie je tak premyslené, tak detailné a to nielen po vizuálnej stránke, ale aj po zvukovej (praskanie kostí...), že mi v niektorých momentoch teda riadne hrklo. Niet sa čomu diviť, pretože niečo tak strašné si ako otec dcér nechcem ani len vo sne predstaviť. Kiežby mal na grázla viac času. 75/100 ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

No tak Austrálie se opět vycajchnovala. Kristepáne....Tohle je záležitost pouze pro hledače torture porna, pro všechny ostatní je to podívaná za trest, což je vlastně i malým obsahovým spoilerem, jelikož se jedná o revenge torture, jak bylo možné vidět například v tomto kusu. Zde se jde (bohužel) ještě o kus dál, a to takovým způsobem, že jsem se opravdu nemohl na všecky scény souvisle dívat. Hnus, hnus a ještě jednou hnus. Kladným bodem budiž silný, dramatický úvod, záporem, s odhlédnutím od toho, o čem se bavíme, budiž tlamoidní obsazení. Nikomu, kdo se nepřipraví na nejhorší, tohle nedoporučuju, ale v rámci žánru je to špička. Tfuj! ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Celý film ve víceméně jedno velké béčko, ve kterém celá první polovina je vlastně jen nudná vata, která spolu s nijak dobrými herci a béčkovou kamerou do filmu diváka až tak neláká, ale jakmile dojde na pomstu a následné mučení, tak je teda na co se dívat. Hodinu trvající gore je výživné, brutální, nápadité (ostnatý drát do prdele, lámač kolene..) a celkově se na něj moc dobře kouká, což dělá z filmu solidní přírustek do torture subžánru. Nicméně z mého pohledu jsou tyhle filmy takové splachovací – na jedno podívání svým vizuálním obsahem určitě zabaví, ale že bych si na něj s radostí v budoucnu vzpomněl, to asi ne. Žánrově lepší nadprůměr, z hlediska filmové kvality už jen průměr. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tedy co původně vypadá jako tuctové mírně vypjaté australské rodinné drama s nesympatickými postavami, se zvrtne v maximální tragédii. 6ti letá dcerka rozvedených rodičů je v noci unesena a neznámým pedofilním sadistou mučena, znásilněna a zavražděna. Neznámý vrah se pro otce nestane po jisté době tolik neznámým a fotřík se přichystá na pomstu. Od druhé poloviny filmu sledujeme pomstu otce na vrahovi jeho dcerky, která dosahuje těch nejextrémnějších hranic !! Vrah je mučen 6 dní těmi nejšílenějšími způsoby, divák sleduje ty nejsadističtější možné praktiky s prostřihy na krásné vzpomínky otce na svoji dceru. Film nabírá obrátky čím dál víc, krev teče proudem, hudba hraje hlasitěji, řev je čím dál hlasitější ... Dost často toto píšu, ale tentokrát je to pravda na 100% ... Tak intenzivní "TORTURE" masakr jsem neviděl ani nepamatuju, jeden z nejsadističtějších filmů co jsem za poslední rok viděl ... Pomsta je sladká ... ?????? ... šest VELKÝCH OTAZNÍKů ... Neskutečně bombastickej torture revenge flick ... ()

castor 

všechny recenze uživatele

Největší možná rána postihla tuhle průměrnou rodinku. Diváka v prvních desítkách minut táhne a zajímá, kam to celé povede. A jsou to docela silné minuty. Pokud ovšem viděl trailer nebo některou z fotek, je mu to hned jasné. Otec mučitel slušný, celé to na mě dolehlo ale tak nějak méně účinně, než bych předpokládal. Policie je tradičně bezmocná, otec to tak vezme do svých rukou, začne to mírným škubáním „oběti“, končí řevem, který budou slabší povahy hůř snášet. Pro každého něco, na mě až moc vydatná stopáž.. ()

Reklama

Reklama