Reklama

Reklama

Daddy's Little Girl

  • USA Daddy's Little Girl
Trailer 1

Obsahy(1)

Derek je rozvedený muž, ktorý nadovšetko miluje svoju jedinú dcéru. Jedného dňa je jej bezvládne telo objavené voľne pohodené na pláži. Polícia konštatuje znásilnenie a následné umučenie na smrť. Keď už sa zdá, že páchateľ zostane nepotrestaný, Derek úplnou náhodou narazí na stopu. Následné dolapenie vraha spúšťa sled udalostí, na ktoré do smrti nezabudne. (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (75)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl docela drsnej pozdrav z Austrálie.Hodně mi to připomínalo film The Tortured,kterej byl ale podle mě o něco slabší.Tohle mě prostě dostalo víc.Rozjíždí se to jako rodinný emocionální drama a končí to jako krvavej torture nářez z kterýho mi nebylo moc dobře.Tohle pochopí každej rodič.Ani se hlavnímu mstiteli nedivím,že se zachoval tak jak se zachoval.Protože já být na jeho místě (a někdo by mi unesl dceru a následně ji zabil) zachoval bych se úplně stejně.Už se mi dlouho nestalo aby mi z nějakýho filmu běhal doslova mráz po celým těle.Nesouhlasím tady z některými komentáři,že film byl zdlouhavej a pomalu se rozjížděl.Tohle bylo totiž nutný "zlo".Čím víc vím o postavách tím víc s nima soucítím,což je logický.Kdyby se šlo hned na věc určitě by to nemělo stejnej efekt.Za druhé nesouhlasím z komentáři typu,že herci byli špatní.Za sebe musím říct,že obsazení 6ileté dcery i role otce bylo vybráno bezchybně.Otec pro mě svoji roli zahrál reálně a opravdu jsem s ním soucítil.Pravdou je že ostatní herci byli spíš průměrní,ale o to tu přece nejde.Pro mě jako otce byl tenhle snímek hodně silnej co se týče emocí.A ač mám rád krev a mučení(samozřejmě ve filmu) tak pro mě byla drsnější ta první část snímku bez mučení.Což je zhruba do 50 minuty.Samotný mučení je hodně krvavý a hlavně detailní,takže i milovníci gore(což jsem i já) si přijdou na svý.Jediným mínusem filmu byla identita vraha,kterou jsem vytušil po pár minutách.PS.Nechápu lidi co můžou dát odpad viz.třeba LIVINGDEAD to mi fakt hlava nebere ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Doplňující prekvél ke Ctihodnému občanovi, který naprudko a bez servítků podrobně ukazuje, co se vlastně dělo v garáži Žerárda Řiťlera, na což tehdy Holýúd neměl koule. To klokani jsou z jinačího těsta a přinášejí do obýváku nejednoho pošahaného sadisty hodinku čirého vzrušení a zběsilých masturbačních fantazií, nejednoho popeláře s večerně vystudovanou filmovou teorií hodinku čiré nudy a „intelektuálního“ opovržení a nejednoho soudného diváka hodinku pocitu čiré spravedlnosti a všeho, co chybělo v Padesáti odstínech šedi. A tak zatímco Smaženic utírá z monitoru čerstvý ejakulát a Livingblb si otráveně raději skočil vyprstit ségru, já tomu napálím trestné tři za zdržování a doufám, že v Padesáti odstínech temnoty se Kristián zmůže alespoň na ten anál ostnatým drátem, aby si u toho pár těch patologicky obézních krav, co způsobily šíření té hnisavé infekce, zděšením rozmačkalo svou oblíbenou kočku. ()

Reklama

rollman1 

všechny recenze uživatele

Austrálie, Francie, Španělsko jsou pro mě zárukou kvality.Tentokráte snímek od klokanů, který byl hodně silně emocionální a brutální. Když to vezmu popořadě, první polovina napsána jako výborné drama, které si najde svou jednu silnou scénu, kdy holčička zemře. To jsem jen tak tak držel slzy. No jo, ale co přišlo pak, to bylo Torture inferno. Otec bere zákon do svých rukou, vyhledá vraha a to, co s ním udělá je nad rámec všech brutus filmů co jsem zatím viděl. Tohle bylo nejlepší a nejbrutálnější mučení co jsem kdy viděl. Takové skvělé gore se taky jen tak nevidí a nejde poznat menší náznak CGI či nějakého bordelu. Vážně krása. Některé mučící techniky jsem snad nikdy neviděl a u některých momentů jsem i já (docela otrlý divák) řekl, tohle je už docela dost. Nic jiného než plný počet. 45 minut jen mučení a mučení. Nedoporučují všem, protože na tohle musíte být vážně připraveni. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Derek je rozvedený muž, ktorý nadovšetko miluje svoju jedinú dcéru. Jedného dňa je jej bezvládne telíčko objavené voľne pohodené na pláži pri mori vo Fishe's Point. Polícia konštatuje znásilnenie a následné umučenie na smrť. Keď už sa zdá, že páchateľ zostane nepotrestaný, narazí Derek úplnou náhodou na stopu. Následné dolapenie vraha spúšťa sled udalostí, na ktoré do "smrti" nezabudne. Prvá polka priemerná dráma. Ale čo prišlo potom, to bol nárez. Revenge na mňa pôsobí rovnako uspokojivo ako keď Barca porazí v El Clasicu Real. Keď je zákon bezmocný, musí prísť iný druh satisfakcie. Komu sa pozdávali snímky ako "Tortured", určite si príde na svoje. Akurát, že tento je, čo sa techniky mučenia týka, originálnejší, a hlavne omnoho krutejší. Miestami to bolelo aj mňa (až som si trhal vlasy). Konečne som po dlhej dobe videl horor čo mal "ku**a" grády! - 80% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Príjemné prekvapenie. Teda vlastne ani tak nie, pretože na základe tunajších komentárov som predsa len čakal niečo lepšie, ale aj tak som si veľké nádeje nerobil. Omyl. Ide o výborný film, ktorý je akoby zložený z dvoch žánrových častí, ktorých náhle striedanie sa udeje približne v polovici snímku. Prvá polovica je čistokrvná dráma, síce dosť uťahaná a zbytočne vláčna, na druhú stranu je tu však prítomný výrazný emocionálny náboj, ktorý z veľkej časti nastupujúcu nudu odoženie. Druhá polovica je už hotový hororový torture masaker, kde sa milujúci otec umučenej dcérky na úchylnom grázlovi riadne vybúril. Mučenie je tak premyslené, tak detailné a to nielen po vizuálnej stránke, ale aj po zvukovej (praskanie kostí...), že mi v niektorých momentoch teda riadne hrklo. Niet sa čomu diviť, pretože niečo tak strašné si ako otec dcér nechcem ani len vo sne predstaviť. Kiežby mal na grázla viac času. 75/100 ()

Reklama

Reklama