Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pracovní morálka italských úředníků je mimořádně vysoká, neboť představa nezaměstnanosti je všudypřítomná. Fantozziho dcera navíc oznámí, že čeká dítě. Našel se totiž otrlý dobrodruh, který jí v tom pomohl. Fantozzi se proto rozhodne navštívit nemocnici za účelem radikálního zákroku. Omylem na operačním stole skončí náš pan účetní. Po intervenci u prezidenta republiky je však Fantozzimu uříznutý úd zpátky přišit. Navíc čeká na Fantozziho podniková olympiáda. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (93)

mzss1 

všechny recenze uživatele

Čtvrtý díl této francouzské komediální série. No, film Maléry pana účetního se fakt povedl, ale toto pokračování ? Bohužel většina vtipů se stala vtipy trapnými. Jinač Fantozzi a většina herců - to vše funguje. Jako nechchci to moc kritizovat, člověk se zasměje, ale už je to dost přehnané - vtipny atd ... I příběh divný. Takže ve výsledku čistý průměr. 50% = *** ()

glaedrr odpad!

všechny recenze uživatele

Spojte nezábavné scénky do celku trvajícího 85minut a je z toho katastrofa.Sarkastické narážky šli úplně mimo mě.Neustálá smůla a neschopnost Fantoziiho a následné ponížení není vtipné,ani když se to děje na skládce,natož doma nebo v kanceláři.Není asi nic,co by se dalo vyzdvihnout,takže jestli hledáte komedii u které se nezasmějete,Málery 2 jsou vaším filmem. ()

Reklama

rsimonyi 

všechny recenze uživatele

Tak tento díl už je o něco slabší, ale stále lepší než poslední díly. Italské komedie o panu účetním alias Fantozzim mají 10 dílů! (u nás uvedeno už 9) 1 Fantozzi (1975)/Zrození pana účetního 2 Secondo tragico Fantozzi, Il (1976)/Nesnáze pana účetního 3 Fantozzi contro tutti (1980)/Maléry pana účetního/ 4 Fantozzi subisce ancora (1983)/Maléry pana účetního 2/ 5 Superfantozzi / Superúčetní (1985) 6 Fantozzi va in pensione (1988)/Pan účetní jde do důchodu/ 7 Fantozzi alla riscossa (1990) 8 Fantozzi in paradiso (1993)/Fantozzi v ráji/ 9 Fantozzi - Il ritorno (1996)/Návrat pana účetního/ 10 Fantozzi 2000 - la clonazione (1999)/Pan účetní opět zasahuje/ ()

tron 

všechny recenze uživatele

"Stane sa z vás blondína, až s vami skončím.“ Ani tentokrát to nemá poriadny scenár. Film pozostáva z dlhých, kurióznych scénok, v ktorých vystupujú rovnaké postavy, čiže to môže pôsobiť dojmom plnohodnotného celoveráku. Účtovník Ugo Fantozzi, dávajúci nový hĺbku slovnému spojeniu "doživotný úbožiak", zažije neuveriteľný sled udalostí. Najskôr zaskakuje za kolegov v práci (Macaulay Culkin nemá čisté svedomie!), potom sa spolu vyberú na dovolenku v karavanoch (ale je tam aj tank). Nakoniec zistíme, že opicu Ugovu dcéru niekto nabú... je tehotná. ()

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Ještě slabší pokračování ztřeštěností a hloupostí účetního Uga Fantozziho (Paolo Villaggio), než jsem doufal. Opět zajímavé náběhy, které ale vyúsťují ve velkou rozpačitost. Jako výlet Uga se svými kolegy z práce na karavanovou dovolenou, kde nešťastný Ugo ztrácí veškeré naděje ve vztahu ke slečně Silvani (Anna Mazzamauro), která dala přednost velmi přírodnímu Francovi (Mario Pedone), Nebo absentérství, které odnáší samotný Ugo, volební povinnost, či těhotenství jeho roztomilé dcerky Mariangely (Plinio Fernando), které dospívá k uříznutí Ugova genitálu. Snad jen podnikové závody v atletice si drží ještě nějakou slušnou úroveň. I když! Z dalších rolí je potřeba zmínit Ugovu nešťastnou ženu Pinu (Milena Vukotic), účetní Calboniho (Riccardo Garrone) a Filiniho (Gigi Reder), a sexuálního fanatika Lorise Batacchiho (Andrea Roncato), který způsobil Mariangelino těhotenství, ze kterého vyšla prapodivná chobotnička. Jsem zvědavý, kolik těch Fantozziů budu schopen ještě zvládnout. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama