Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Velitelem základny se stala Mayová. Mayová chce prověřit všechny poslední Coulsonovy akce. Činí tak na základě zjištění, že Coulson za jejími zády spolupracoval na tajné misi Theta Protocol. Skye je zatím ukrytá v bezpečí místa pro transformované. Začíná se učit ovládat své schopnosti. Výuku si bere na starost samotná Jiaying. Skye díky ní zažije další šok, když jí Jiaying prozradí, že je ve skutečnosti její matkou. Po smrti zaviněné Whitehallem ji manžel pomohl oživit. Díky schopnostem, které Jiaying má, došlo k uzdravení. (TV Nova)

(více)

Recenze (3)

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sedmnáctý díl Melinda je opět celkem fajnový díl. Velkou část epizody tvoří celé backstory a origin příběh May a jeho objevování mě fakt bavilo. Zbytek je taky fajn, dost prostoru tu má Skye a její vztah s mámou, který mě taky přišel dobrý. Zajímavý charakter dostává i Raina. Na můj vkus tu teda bylo až moc málo Huntera, Coulsona a Fitze, kteří mají asi teď nejzajímavější dějovou linku. Ale špatná epizoda to není. Hodnocení: 70% ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Keď sú Skye (Chloe Bennet) a jej matka na hore, medzi zábermi sa mení poloha Skyeiných vlasov a intenzita vetra. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama