Reklama

Reklama

In Fear

  • Slovensko Labyrint strachu (festivalový název)
Trailer 1

Obsahy(1)

Tom a Lucy sa spoločne vydajú autom na cesty. Po niekoľkých hodinách sa však stratia niekde na vidieckej ceste v lese. Prichádza noc a s ňou aj niečo temné, čo ich začne terorizovať. Ich jedinou obranou je ich auto, v ktorom sa schovávajú spolu so strachom z tmy, obavami z temnoty a postupne aj podozrením voči sebe navzájom. (kubqo)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (77)

tron 

všechny recenze uživatele

Skvelá atmosféra rozľahlých írskych lesov, v ktorých napriek tomu, že Íri bežne stavajú pouličné osvetlenie, sa ústredný párik úspešne stratí. Ešteže má auto. Len to predstavuje jedinú účinnú obranu pred „tým vonku“. Pred čím? Ťažko povedať. Človek? Viacerí ľudia? S akými úmyslami? Alebo ide o niečo úplne iné? Napriek problémom s logikou a základnou fyzikou a matematikou (chlap sa na sekundu otočí a behom tej chvíle niekto niečo vloží do jeho auta a stihne utiecť bez toho, aby si to drak všimol) ponúka Labyrint strachu fajn párik a množstvo nefajn, nepríjemných a napínavých momentiek. Len záver šumí do prázdna. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tento film sa odohráva s veľkej časti len v aute,tým pádom tento film nemá čím prekvapiť ani ohúriť.Po scenáristickej stránke tento film totálne zlyhal,lebo hlavne postavy robili presne to čo by nemali.Keď sa stratili a oproti nich išlo auto,nie že by mu trocha zablokovali cestu,aby si ich ten vodič všimol ale oni radšej zastavia na kraj cesty a kričali v aute,no originálne a keď odišli od auta a nechali v nom kľúče a išli sa poprechádzať po lese a potom sa čudovali že im niekto porozhadzoval veci po ceste.Ale najviac ma štval ten sráč,ktorý bol vygumovaný hajzlík s primitívnymi dialógmi.Po týchto všetkých negatívách som našiel aj jedno pozitívum a tou je v niektorých momentoch dosť slušná atmosféra.Troška mi to pripomenulo film stopár,ale to je celkom iný level.Keby sa postavy nechovali ako tupí idioti a bolo by popracované lepšie aj na scenári,tak by sa dalo nato aj pozerať ale takto je to zas jeden z mnoha filmov,ktoré svojou nezáživnostou diváka unudia. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Zpočátku příjemně atmosferické, později se ale napětí začne vytrácet. Lesní labyrint, blíží se tma, dochází benzin a ten proklatý hotel nikde...Samostatnou hvězdu si zaslouží krajina - mírně zvlněné zelené kopce, mraky honící se po obloze a les. Tom a Lucy jedou na festival, večer před ním je ale čeká romantický večer v zapadlém hotelu. První půlku filmu je za debila Tom, člověk má pocit, jako by na Lucy nachystal nějakou podivnou past. Jak se však blíží nebezpečí, je to Lucy, kdo se začne chovat debilně. S blížícím se finále Tomovi nejen nepomůže, dokonce... A to pobíhání po lese s baterkami mě vždycky dostane. Je třeba svítit, aby vás každý našel, když se snažíte schovat. A neustále stojící auto s vypnutým motorem a rozsvícenými světly...no, to asi měli nějakou superbaterii. Průměrný thriller na jedno podívání. Škoda useknutého konce...nojo, divák si domyslí, jistě.... ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Úvod bol pomerne slušný. Máme tu upršané počasie, les, postupné zmrákanie, nemohúcnosť nájsť cieľ svojej cesty a s tým spojené blúdenie, málo benzínu, strach a gradovanie nezhôd medzi dvomi "hrdličkami". To všetko prispievalo k dobrej hororovo-thrillerovej atmosfére. Pokiaľ človek nevedel čo je vo veci a čakal niečo tajomné a nadprirodzené tak dusnota fungovala, keď však zhruba od polky začalo byť jasné, v čom je asi problém, snímok sa preklopil viac do thrillerovej roviny. Hororová atmosféra bola preto razom fuč a logika tiež. Jedným slovom, prišlo sklamanie. Film sa premenil na obyčajné prenasledovanie a útek pred "obyčajným" psychopatom. Žiaľ, celkový dojem mohol snímok vylepšiť hlavne práve na podklade mysterióznej atmosféry a s ňou spojenou psychodusnotou, pretože námet toho po príbehovej a pointovej stránke veľa neponúka. Koniec a samotné ukončenie filmu mi preto prišlo už veľmi fádne a slabé. Čistý priemer. 60/100 ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Velice dobrá první půle filmu a dobře stupňující se atmosféra, která lekala a dávala ten správný směr pro výtvor bud' nadpřirozena nebo duchařinky. Pak ale přišel zlom, kde se to odvinulo špatným směrem. Konec a pointa tomu nakonec totálně podráží nohy a výsledek je velice špatný. Proto jsou scény co byly ve filmu nepřesvědčivé a totálně nezapadají do celku. 55% ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama