Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po skončení války ve Vietnamu se ze dvou vojáků stávají přátelé, kteří si přísahají, že když jeden z nich bude v nouzi, druhý mu pomůže. O 18 let později je však jeden z nich zabit zkorumpovaným prezidentem Kolumbie, kde vládne chaos a násilí. Jeho přítel však nezapoměl, a tak odlétá s pár přátely do Kolumbie, aby pomstil přítele a pomohl kolumbijskému lidu svrhnout tuto krutou a nelítostnou vládu. (Chupacabre)

(více)

Recenze (19)

Derek 

všechny recenze uživatele

vzdy som bol vtom ze mcbain je akcny film odohravajuci sa v new yorku kde walken je drsny polis (aspon to vo mne vzbudzoval plagat k filmu), ide vsak o rambovsky akcnak kde sa skupina ex vojakov z vietnamu vydava do kolumbije aby pomstila smrt ich partaka. mcbain je vacsinou nechtene smiesny kde glickenhausovy ide celkom akcia (vybuchy a kaskaderske kusky), ale zlyhava vo vsetkom ostatnom. som si isty ze by si walken v deer hunterovy vpalil gulku do hlavy dobrovolne ak by videl ako dopadol v mcbainovy... ()

TO 

všechny recenze uživatele

Něco jako Rambo (II,III) nebo Nezvěstní v boji. Vietnamský veterán bojuje se světem drogových vládců a korupčních politiků. Celkem dost akce, dobrodružství v džungli i ve městě, nějaké letecké souboje, atd. Svižná akční podívaná, ale Rambo je Rambo a Christopher Walken se svým komandem se na něj jen stěží dotahuje. ()

Reklama

harycek 

všechny recenze uživatele

Mohl to být výborný akční snímek nebýt šílených blbostí- například chlap s lehkostí vyhodí z okna stropní ventilátor(max 15 kg) , ke kterému je přivázán lanem jiný chlap (jako hora) a  ventilátor ho vytáhne z okna ven a chlap padá do hloubky!!! O dabingu radši nemluvě !? děti místo jídla pro bídu musí žvýkat listy "kakaa" aby "narkobaron" mě své zisky!?!? domnívám se , že ta mělo být listy "KOKY" (děj se odehrává v  Colunbii!!) a další pitomosti!! BÉČKO jak vyšité!!Ale dalo se to skouknout!!!!!! ()

J.Connor 

všechny recenze uživatele

"Naše děti žvýkají kakao a jejich oči jsou matné." To, že český překladatel soustavně zaměňuje koku za kakao filmu vyčítat nemůžu, ale vyčítat mu můžu, že je vskutku slátaninou, která navíc nemá ani šťávu a nepobaví. Jak píše choze, tak mcbain je skutečně velmi podobný FIFTY FIFTY, jenže se narozdíl od něj bere vážně a má větší ambice (Walken, rozpočet, výprava...). Můžeme v něm sice vidět celou řadu známých tváří z různých typů produkce (Walken, Alonso, James, Ironside), ale všichni jsou vlastně statisti, nikdo z nich se pořádně nezapojí do akčních scén, jen se procházejí či v případě Jamese postávají naolejovaní někde v koutě. Na Walkenovi je vidět, že je mu chvílemi trapně, roli zřejmě přijal, protože měl akutní nedostatek peněz na kakao. Nakonec bych vzpomenul jednu konverzaci ze skečů MontyP, kde prodejce zvoní u každého domu: "Co nabízíte ? Komunistické převraty. Vezmu si jich tucet ! " ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Jedna z mých oblíbených akčních béčkových story o bývalém vojákovi nyní železářském dělníkovi, který si jenom tak z přáteli dalšími válečnými veterány vyrazí do Kolumbie svrhnout tamějšího diktátora zodpovědného za smrt jejich přítele. Je to naivní hloupé z nezbytnou dávkou patosu, ale i přiměřeně zábavné. Úplně nejvíc pak je ta scéna ve který Walken z letícího letadla přes sklo (zajímalo by mě jak to kurva provedl?!) zastřelí pilota vedle letící stíhačky. Musíte okamžitě přistát! Slyšíte mě? Jasně a zřetelně! a Plesk! 70% ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama