foto

Thomas G. Waites

  • nar. 8.1.1955 (63 let)
    Filadelfie, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Broadway's Finest
2010 Affirmative Act, An
2001 Anděl na skřipci
1999 Zkouška dospělosti
Život panny
1997 Americká trojka
Atentát
Thousand Men and a Baby, A (TV film)
1996 Timelock
1995 Vlak plný peněz
1991 McBain
1990 Kojak: Květiny pro Mattyho (TV film)
Stav milosti
1988 Blue Jean Cop
1987 Al Capone Gang
Světlo mého dne
1986 Ayla z kmene medvědů
1983 Face of Rage, The (TV film)
1982 Věc
1980 O'Malley (TV film)
1979 ...a spravedlnost pro všechny
Warriors
1978 On the Yard
1976 Other Side of Victory, The (TV film)

TV seriály

2018 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Useful Idiot (S07E09)
2008 New Amsterdam (TV seriál)
2004 The Jury (TV seriál)
2003 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Vrah mezi námi (S03E07)
Oz (TV seriál)
Exeunt Omnes (S06E08)
4giveness (S06E05)
Dead Man Talking (S06E01)
2002 Oz (TV seriál)
Impotence (S05E08)
Laws of Gravity (S05E02)
Visitation (S05E01)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Mindrák (S01E05)
Oz (TV seriál)
Even the Score (S04E15)
2000 Právo a pořádek (TV seriál)
Standoff (S11E04)
1998 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Proměna 2/2 (S02E22)
1997 Detektiv Mike Hammer (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1986 Kriminální příběhy (TV seriál)
1985 The Equalizer (TV seriál)
Miami Vice (TV seriál)
Bushido (S02E08)
1970 All My Children (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace