Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Joe a Bambini patří na Divokém západě k pěkným výlupkům, málokdo ale tuší, že oba psanci jsou ve skutečnosti bratři. Když se pak po letech konečně sejdou v domě své máti, musejí odpřisáhnout, že se o sebe navzájem postarají. Bambini dostane za úkol naučit lenivého karbaníka Joa pořádnému řemeslu jako je přepadání dostavníků nebo krádeže koní a Joe má zas tahat své prchlivého bratra z problémů. A protože každý přistupuje ke svěřenému úkolu po svém, zamotá se sourozenecká dvojice do složitého plánu s převleky za vládní agenty a podivnou misií, kde mniši místo rozhřešení rozdávají monokly... Ve volném pokračování bláznivého westernu Pravá a levá ruka ďábla (1970) se opět sešlo herecké duo Bud Spencer a Terence Hill pod režijní taktovkou Enza Barboniho. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (200)

Mitisko 

všechny recenze uživatele

Dobrý scenár, jednuduchý príbeh, neuveritelne dobré dialogy a super hlášky. Herecké výkony Terenca Hilla a Bud Spencera ani nemusím komentovať proste dokonalé. Najlepšia scéna v reštavrácii! Film som videl asi 100x no už sa teším na jeho znovupozretie! Hodnotenie jasných 5* nič viac nemože westernovka mať ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

----- "Proč jsi mamince nenapsal ?" ... "Protože neumím psát - a vy neumíte číst." ----- Leč starý dobrý Západ ještě nedošel tak daleko, aby slovo mělo větší váhu nežli zbraně - tudíž čtení a psaní zůstávají i nadále dovednostmi nedůležitými, víceméně nadbytečnými - vysokého věku se můžete v pohodě dožít i bez nich. Oproti "Pravé a levé ruce ďábla" je příběh možná maličko rozvolněný, ale když dojde na lámání chleba, oba jeho hrdinové opět nezklamou - solidní 4* jsou proto zasloužené ... bez nejmenších pochybností. ()

Reklama

sud 

všechny recenze uživatele

"Malý unavený Joe" se z počátku tváří více westernověji a vyznívá trochu vážněji, jako např. "Trumfové eso". Avšak když se bratři sejdou doma u mámy a táty, je to skutečně nefalšovaná zábava ("Co to je? - Nevím, lítalo to kolem"). Nechybí rvačky, kolty proklatě nízko, zaprášené cesty, krásná dívka a spoustu legrace. Těchto ingrediencí je sice méně než v prvním díle, ale tak už to chodí. 70%. ()

adamix 

všechny recenze uživatele

Ruky boli lepšie v bitkách, ale tento film je skvostný vďaka GENIÁLNYM hláškam. Nič zábavnejšieho pri tvorbe dvoch hereckých legiend nenájdete, pretože toto je vrchol ich zábavy. Smial som sa tri štvrtiny filmu a ešte teraz mi z toho slzia oči. Prvý film je však stále mojou najväčšou srdcovkou. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná, sice primitivní, ale milá komedie bez nároku na vyšší cíle. Kupodivu nevadí ani dabing, hlavně pan Záhajský je dobrý. Film asi nebude nominován na Oscara, ale zábava je zaručena, a protože já jsem jen plytký konzument, dávám tři a půl, bez debaty… Mimochodem by mne velmi zajímalo, jak by ti co určují názvy filmů (nepřekládají - určují) vysvětlili název filmu, když v jiném dabingu se hrdinové jmenují zcela jinak. To by se podle nich asi film jmenoval "Malý unavený Trinity" 2013071511315tns.Nova Cinema--------Souhlas s předchozím komentem. Další klasika od známé herecké dvojky. Domnívám se, že z westernové série asi nejlepší. Chtělo to opepřit větší akčností. 2015022410701/10709 ()

Galerie (19)

Zajímavosti (13)

  • Matku Buda a Terence zde ztvárnila herečka Jessica Dublin. Ve skutečnosti by ale nikdy nemohla být jejich matkou, protože když se Jessica narodila, Budovi již bylo dvanáct let a Terencovi tři roky. (Stocki)
  • Původní německá verze uváděná do kin měla délku 127 minut a přístupnost od 16 let. (Stocki)
  • Scéna, ve které Trinità a Bambino obědvají v restauraci, nebyla předem napsána. Režisér Enzo Barboni jen zvolal “akce“ a Bud Spencer a Terence Hill improvizovali. (Stocki)

Související novinky

Zemřel Bud Spencer

Zemřel Bud Spencer

28.06.2016

V 86 letech nás v pondělí opustil legendární italský herec Bud Spencer. Parťák Terence Hilla se zamlada věnoval plavání a vodnímu pólu (dotáhl to až na dvě olympiády), v roce 1951 se ale dostal před… (více)

Reklama

Reklama