Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Joe a Bambini patří na Divokém západě k pěkným výlupkům, málokdo ale tuší, že oba psanci jsou ve skutečnosti bratři. Když se pak po letech konečně sejdou v domě své máti, musejí odpřisáhnout, že se o sebe navzájem postarají. Bambini dostane za úkol naučit lenivého karbaníka Joa pořádnému řemeslu jako je přepadání dostavníků nebo krádeže koní a Joe má zas tahat své prchlivého bratra z problémů. A protože každý přistupuje ke svěřenému úkolu po svém, zamotá se sourozenecká dvojice do složitého plánu s převleky za vládní agenty a podivnou misií, kde mniši místo rozhřešení rozdávají monokly... Ve volném pokračování bláznivého westernu Pravá a levá ruka ďábla (1970) se opět sešlo herecké duo Bud Spencer a Terence Hill pod režijní taktovkou Enza Barboniho. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (200)

Specs 

všechny recenze uživatele

Hlášky: Malý Joe: - "Poslouchej, Bambino…" Drobeček: - "Buď zticha a neříkej mi Bambino." Malý Joe: - "A jak ti mám říkat?" Drobeček: - "Nijak." farmářova žena: - "Děkuji, synu. Kdyby byl každý tak šlechetný jako vy…" Drobeček: - "Jo, já vím. To byste se nechali přepadávat od rána do večera!" farmář: - "Už jsme tady tři dny a tadyhle Ebnezer má zkažený žaludek…" (Dítě si prdne.) Drobeček: - "Jo, chápu vás." ()

sud 

všechny recenze uživatele

"Malý unavený Joe" se z počátku tváří více westernověji a vyznívá trochu vážněji, jako např. "Trumfové eso". Avšak když se bratři sejdou doma u mámy a táty, je to skutečně nefalšovaná zábava ("Co to je? - Nevím, lítalo to kolem"). Nechybí rvačky, kolty proklatě nízko, zaprášené cesty, krásná dívka a spoustu legrace. Těchto ingrediencí je sice méně než v prvním díle, ale tak už to chodí. 70%. ()

Reklama

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Já si myslím, že pokračování není ani lepší ani horší. Opět jsou tu dost vtipné scény, jako třeba ta z restaurace, a dvojice Hill a Spencer spolu řádí. Ale kupříkladu anabáze s mnichy zase tak zábavná nebyla, přičemž závěrečná naháněčka a hromadná bitka ano. Je to velmi zdařilé pokračování, při kterém se do děje zapojí i rodiče obou hrdinů, což je mj. také dost úsměvná část. Ostatně režisér Enzo Barboni spojil s Terencem Hillem a Budem Spencerem většinu svého filmařského života, přičemž těch úspěšných filmů s touto dvojicí bylo víc než těch méně známých. Ještě by měl někdo poupravit informaci ze zajímavostí. Herečka Jessica Dublin by skutečně nemohla být matkou Buda Spencera, ale ne proto, že je mladí, nýbrž proto, že jí v době narození obloustlého herce bylo jedenáct let. Za to matkou Terence by klidně být mohla! ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jo tak tohle je uz 100% komedie, ne jako prvni dil. Pribeh mi prisel hodne propracovanej, hodne zabavnej a sviznej. Scenky s rodinkou dostavajici se neustale do problemu nemaj chybu a Bud Spencer a Terence Hill jsou jako vzdy vyborni. Ale i par dalsich scen si budu dlouho pamatovat, napriklad zpoved, to byl masakr. A na zaver je originalni, ale ne nejak zvlast vynalezava bitka. Na 5* to ale nebude. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Trošičku slabší než Pravá a Levá Ruka Ďábla... především po dějové stránce... spousta místa ve filmu zabírá pasáž, kdy hrdinové žerou počestným pocestným fazole, nebo dělaj ostudu v luxusní restauraci. Ale scéna s Pokerem je naprosto skvělá, a následní konflikt dvou mužů u baru taky... takže takovejch 4 a 3/4 ()

Galerie (19)

Zajímavosti (13)

  • Natáčelo se v Itálii, v oblasti Abruzzo, konkrétně v okolí náhorní planiny Campo Imperatore v provincii L'Aquila. (Stocki)
  • Scéna v restauraci rozesmála diváky v severní Evropě natolik, že značná část z nich musela být hospitalizována. (Jizni Tlapa)
  • Ve východním Německu byl film uveden pod názvem “Der Kleine und der müde Joe“ a v západním Německu pod názvem “Vier Fäuste für ein Halleluja“. V Americe potom jako “Trinity Is Still My Name“. (Stocki)

Související novinky

Zemřel Bud Spencer

Zemřel Bud Spencer

28.06.2016

V 86 letech nás v pondělí opustil legendární italský herec Bud Spencer. Parťák Terence Hilla se zamlada věnoval plavání a vodnímu pólu (dotáhl to až na dvě olympiády), v roce 1951 se ale dostal před… (více)

Reklama

Reklama