Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Joe a Bambini patří na Divokém západě k pěkným výlupkům, málokdo ale tuší, že oba psanci jsou ve skutečnosti bratři. Když se pak po letech konečně sejdou v domě své máti, musejí odpřisáhnout, že se o sebe navzájem postarají. Bambini dostane za úkol naučit lenivého karbaníka Joa pořádnému řemeslu jako je přepadání dostavníků nebo krádeže koní a Joe má zas tahat své prchlivého bratra z problémů. A protože každý přistupuje ke svěřenému úkolu po svém, zamotá se sourozenecká dvojice do složitého plánu s převleky za vládní agenty a podivnou misií, kde mniši místo rozhřešení rozdávají monokly... Ve volném pokračování bláznivého westernu Pravá a levá ruka ďábla (1970) se opět sešlo herecké duo Bud Spencer a Terence Hill pod režijní taktovkou Enza Barboniho. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (200)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tady půjdu trochu proti proudu. Tohle volné pokračování se mi zas až tolik nelíbilo, jako Pravá a levá ruka ďábla. Bohužel byla citelně znát absence většího počtu humorných scén (tvůrci své esa vytáhli z rukávu již na samotném začátku) a konec filmu byl v mých očích již utopie. Přece jenom ti mniši neměli takové kouzlo, jako minule farmáři a navíc se mi tu nelíbili ani záporné postavy. Jedno se však musí nechat – Terence Hill měl vážně velké štěstí – skoro v každém filmu se na něj lepí samé „dvounohé kočky“, které by vskutku stály za hřích. Bud tu navíc tentokrát tahal za kratší konec, což mě mrzelo asi nejvíc. Takže ve finále jde sice o „lehce nadprůměrný“ kousek, ale víc jak 60% tomu prostě nedám. ()

Kubaso 

všechny recenze uživatele

Ztřeštěnější a přímočařejší pokračování osudů Bambina a Trinityho zastihlo oba herce v nejlepší formě, ovšem o scénáristech se to už říct nedá. Poměrně brzy začne tempo vyprávění povolovat a monstrózní závěrečná bitva dokonce zavání nudou. Světlých momentů by se sice pořád našlo dost, žádný z nich ale nemá na úvodní krádež fazolí:-) ()

Reklama

PlayEasy 

všechny recenze uživatele

Výsledky z ostatních webů: IMDb - 7,3/10 | Rotten Tomatoes: Tomatometer - ?, Audience Score - 81% | FDb.cz - 76.5% | Velmi důstojné pokračování Pravé a levé ruky ďábla, které se dostalo na zhruba stejnou úroveň jako jednička a to díky (jako vždy) skvěle fungující dvojce Bud a Terence, kteří se opět naprosto výborně vrátili do svých rolí Bambina a Joea, a i když je tento film možná trošičku méně akční pokračování, tak skoro vždy má čím zaujmout a spousty scének (hl. tu karetní) jsme si užili a několikrát jsme se od srdce zasmáli a to byl účel... 75% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jo tak tohle je uz 100% komedie, ne jako prvni dil. Pribeh mi prisel hodne propracovanej, hodne zabavnej a sviznej. Scenky s rodinkou dostavajici se neustale do problemu nemaj chybu a Bud Spencer a Terence Hill jsou jako vzdy vyborni. Ale i par dalsich scen si budu dlouho pamatovat, napriklad zpoved, to byl masakr. A na zaver je originalni, ale ne nejak zvlast vynalezava bitka. Na 5* to ale nebude. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Trošičku slabší než Pravá a Levá Ruka Ďábla... především po dějové stránce... spousta místa ve filmu zabírá pasáž, kdy hrdinové žerou počestným pocestným fazole, nebo dělaj ostudu v luxusní restauraci. Ale scéna s Pokerem je naprosto skvělá, a následní konflikt dvou mužů u baru taky... takže takovejch 4 a 3/4 ()

Galerie (19)

Zajímavosti (13)

  • Scéna, ve které Trinità a Bambino obědvají v restauraci, nebyla předem napsána. Režisér Enzo Barboni jen zvolal “akce“ a Bud Spencer a Terence Hill improvizovali. (Stocki)
  • Matku Buda a Terence zde ztvárnila herečka Jessica Dublin. Ve skutečnosti by ale nikdy nemohla být jejich matkou, protože když se Jessica narodila, Budovi již bylo dvanáct let a Terencovi tři roky. (Stocki)
  • Ve východním Německu byl film uveden pod názvem “Der Kleine und der müde Joe“ a v západním Německu pod názvem “Vier Fäuste für ein Halleluja“. V Americe potom jako “Trinity Is Still My Name“. (Stocki)

Související novinky

Zemřel Bud Spencer

Zemřel Bud Spencer

28.06.2016

V 86 letech nás v pondělí opustil legendární italský herec Bud Spencer. Parťák Terence Hilla se zamlada věnoval plavání a vodnímu pólu (dotáhl to až na dvě olympiády), v roce 1951 se ale dostal před… (více)

Reklama

Reklama