Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Inspektora Rizza přezdívaného Velká noha čeká náročný případ, který se ho osobně dotýká. Někdo se totiž odvážil obvinit ho z obchodování s drogami. Aby očistil své jméno, musí zjistit, kdo z kruhů blízkých mafii infiltroval jeho policejní oddělení. Každý druhý by se takového úkolu zalekl, anebo si na něm později zlámal vaz, avšak pro Rizza neřešitelné případy prostě neexistují. Zjistí pravdu, i kdyby se kvůli tomu měl vydat až do samotného Hong Kongu... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

Han22 

všechny recenze uživatele

Druhý díl je klasické pokračování, které je o něco slabší. Rizzo se vydává na okružní jídzu Asií, aby našel dodavatele drog do Neapole a zrádce u policie. Cestou potkává pár starých známých (námořníci, zlodějíček) a udělá si pár nových a hlavně se rve. Nezastaví ho thajboxeři, karatisti ani zápasník sumo. Bitek přibyla a jsou slušné, ovšem příběh je celkem o ničem a navíc se ve finále dočkáme pouze odhalení zrádce, nikoliv pochytání mafiánů. Ale pořád je to zábava. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Kdyby jste hladověl jako já, bylo by vám líp............ Inspektor Rizzo opouští Itálii a vydá se na druhou stranu světa. Přesně tak, jak mu to předpověděla věštkyně. Zatím, co se inspektor Rizzo snažil v prvním příběhu "Policajt drábem" přestat kouřit, zde si kupuje karton Marlborek. Další změna je v tom, že Rizzo v prvním příběhu odmítal alkohol, zatím co zde už pije. CITÁT - Nemám rád, když mě někdo ruší u jídla........ Pěsti opět v akci, ale teď i v jiných lokalitách než je Neapol. Vydáme se do Bangkoku, Macaa nebo Hong Kongu. Dvoupatrové tramvaje zelené barvy v Hong Kongu jsou nádherné. Příběh obsahuje i vodní souboj a Bud Spencer tu řádí jak velryba a akvabela v jednom. CITÁT - Tady Čínská policie, vzdejte se!!!!......... První příběh se mi zdál lépe propracovaný, přímočařejší a akčnější. Tento příběh se někdy vleče jak nedodělané špagety. Angelis opět vytvořili perfektní sednoucí hudební doprovod, který nás provádí celým příběhem. CITÁT - Můžeš ty špagety jíst normálně?......... Předchází Policajt drábem, následuje Policajt v Africe. CITÁT - Ale otče, já se zpovídám jen svému právníkovi....... ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Pokracovanie skveleho filmu Policajt Drabem uz nedosahuje kvality prveho dielu. Spencer tu sice fackuje vsetko, co sa pohne a robi parakotule cez pristresky verand tak, ze sa dobre nenarusi statika budov, ale je tu nuda. Hrozna nuda a scenarista mal asi dovolenku, alebo scenar zosmolil za 5 minut na hajzli. No a reziser Steno zrejme ani poriadne nevedel, ako sa pracuje s kamerou. Slaba oddychovka, Spencer ma na konte ovela lepsie kusky. 30 % ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Skoro stejně slušné, jako předchozí díl. Jediné co se mi na tom moc nelíbilo, bylo to, že tentokrát tvůrci odklonili „detektivní stránku“ na druhou kolej a spíše se snažili vrátit zpět k „akční komedii“. Na tom by nebylo nic špatného, vždyť soubojů tu bylo dost, exotické prostředí rovněž příjemně osvěžilo, ale oproti jedničce mi tu prostě něco chybělo (pořádné vyšetřování). Spencerův Rizzo však opět neměl chybu a ukázal, že dokáže dát před držku nejen italským mafiánům, ale i těm asijským.60% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Řekni jí, že v tomhle městě jsou všichni lidi v klídku. Unáší se jenom cizinky. Ale ty hezký." Inspektor Rizzo mě baví a Neapol je báječná. Ovšem Asie mě trošku zklamala. S výjimkou dvoupatrovejch šalin. Ty byly hodně zajímavý. Jinak je to ovšem tradiční budspencerovka. Drobným hříšníkům se odpouští, menším padouchům se šlape na nohu a ti větší to schytají do čenichu i s razítkem na čelo. Novinkou je fackování ze zákrytu, při kterým Rizzo s námořníkem předvedli skvělou choreografii. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo v Itálii, Maccau a Hong Kongu. (Terva)
  • Na konci filmu, kdy jsou u jídla, má malý číňánek hůlky vedle talíře. Když začne jíst, vyndá hůlky z oblečení a vedle talíře chybí. (jirimat)

Reklama

Reklama