Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvě hodiny nadupané akcí, ve kterých se gang mladých zlodějíčků zaplete do sítí kruté a brutální zločinecké armády. Uprostřed území nikoho přežije jen ten nejsilnější. Helene Laborie (Nadia Fares) je francouzská důstojnice zvláštního policejního komanda. K soudnímu přelíčení má předvést Abedinam Nexhepa, největšího bosse podsvětí, ale během transportu na speciální eskortu zaútočí uprostřed opuštěné průmyslové oblasti jeho lidé, kteří se nezastaví před ničím. Ono místo právě vykrádá ne moc zkušený mladý gang… (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (126)

Barak 

všechny recenze uživatele

Film se praktický "celý" odehravá v jednom skladišti. První půl hodinu se "seznamujeme" s postavami a ve zbývajícím čase se nám dostane jenom akce, dobré akce. Všichni střílí na všechno, náboji se nešetří, a taky zjistíme, jak dobře využít sprej proti hmyzu (kdo viděl, tak ví). Ve vzduchu panuje určité napětí, film pěkně odsýpá, nenudí a dobře se u něj bavíte. Pár lidá v budově se brání proti spoustě lidem venku - nic víc nečekejte.... 7/10 ()

Zombo 

všechny recenze uživatele

Opravdu jen lehký nadprůměr v akčním žánru a to bez ohledu na zemi původu. Žádná inovace, příběh slabý a nezajímavý, přestřelky obyčejné, zmatené, bez nápadu. A vsuvky v podobě sténání "taxi taxikáře" Magimela, anebo trapné řeči typu "neumřeš, to zvládneš, vrátím se pro tebe" byly úplně zbytečné a shodily celé Vosí hnízdo ze stromu na zaprášenou zem zapomenutelných filmů. Utkvěla mi v paměti jen asi nejlépe natočená scéna s přepadením transportéru. ()

Reklama

src 

všechny recenze uživatele

Klasicky strizeny akcni film odkazujici na kdeco od Prepadeni 13. okrsku pres Sedm statecnych po Mlceni jehnatek s nekolika nezapomenutelnymi scenami (vcetne filmoveho dokumentu na uvod) a vybornou hudbou. Nadprumerny akcni film, ktery dokazuje, ze Francie je v tomto zanru na nasem malem kontinente na spici. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch povedenějších akčních kousků z dílny Luca Bessona. Zpočátku to je sice docela nuda a postavy jsou jen tak letmo načrtnuty, ale tak půl hodince se to konečně rozjede. Akce stíhá akci, občas sem tam nějaká ta výměna názorů, prostě to co většinou od takového béčka očekáváme. A tady je to sakra příjemné hlavně díky té akci, která je fakt super. Prostě jeden z těch důkazů, že ve Francii akci opravdu umí točit. ()

imf 

všechny recenze uživatele

Další důkaz toho, že ve Francii umí točit akční filmy a toho že nová režisérská vlna může (s vydatnou producentskou pomocí Luca Bessona) konkurovat velkým zámořským projektům... Film trochu sráží k zemi béčkově načrtnuté postavy a "pauza" uprostřed akce, která je pomýlenou reminiscencí poetiky z Vietnamu (ehm ;), ale jinak - další francouzský homerun... ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

  • Film je inspirován snímkem Přepadní 13. oksku (1976). Na film odkazují především scény, kdy po sobě útočníci "uklidí", aby to zvenčí vypadalo, že se nic neděje, nebo scéna, ve které se jedna z postav snaží uniknout kanálem. (Lorge)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno