Reklama

Reklama

Všechny roztleskávačky zemřou

(festivalový název)
  • USA All Cheerleaders Die (více)
Trailer

Obsahy(1)

První mrtvou roztleskávačkou ve filmu je Lexi. Její tragická nehoda přijde vhod novopečené kapitánce středoškolského týmu roztleskávaček Tracy, která chodí s Lexiným bývalým přítelem, fotbalistou Terrym. Lexiyně kamarádce Maddy se ale Tracyina romance nelíbí, a proto vstoupí do družstva roztleskávaček, aby se Tracy a Terrymu pomstila. To se ale zase nelíbí Leeně, která k Maddy chová mnohem hlubší, než jen přátelské city. Ještě menší radost jí ale udělá, když Maddy a dalších několik roztleskávaček zemře při nečekaně drastickém incidentu s chlapeckým fotbalovým týmem. Leena naštěstí ovládá černou magii, takže přivede mrtvé roztleskávačky k životu. Jenže, aby se udržely při životě, musí obírat ostatní o jejich životní sílu. Tvůrce hororové morality Žena Lucky McKee tentokrát zvolil mnohem odlehčenější přístup k žánru a spolu s Chrisem Sivertsonem natočil krvavou komedii připomínající teenagerské horory z osmdesátých a devadesátých let, kde ke každé pořádné středoškolské párty patřila duchařská seance a kde se puberťáci měnili v ohyzdné zabijácké démony s gustem trhající hlavy svým někdejším kamarádům. Jejich přehlídka zábavné brutality dušičkově rozjímajícím divákům napoví, že smrt může být i velmi komickou událostí,... zvlášť když se jedná o smrt někoho jiného. (Festival otrlého diváka)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (105)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Roztleskávačky, černá magie, lesbické hrátky a návrat ze záhrobí. Zombie, upíři, marjánka. Oddechový guláš na pošmourný večer jako stvořený. Zpočátku jsem měl obavy, že půjde o dlouhý taneční klip na muziku, co není zrovna moje parketa, ale v jisté chvíli nastoupily mrtvoly a už bylo fajn. Vtipné to moc není, ale krve je dosti. Snad jen škoda té digitální, přeci jen reál má své kouzlo. Asi je zbytečné psát, že z tématu se dalo vytěžit více...dalo. I přes soustavné erotické jiskření však nedojde ani na nahotu, ani na otevřený sex. Tož aspoň že krev šplouchala...Na jedno zhlédnutí dostačující. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Po tragickej, nešťastnej smrti roztlieskavačky Lexi, sa jej bývalá kamarátka Maddy snaží dostať na jej miesto. Čoraz viac sa zbližuje s kapitánkou družstva, Tracy, ktorá tesne po Lexinej smrti začala chodiť s jej priateľom, miestnou futbalovou hviezdou, Terrym. Po banálnom konflikte medzi mladým párom, nastáva ďalšia z tragédií. Auto s partiou kamarátok sa v plnej rýchlosti zrúca do potoku, pričom všetky umierajú. Krvavá hra pomsty, lovu na miestnych futbalových hráčov roztlieskavačkami, začína po rituály vzkriesenia miestnou čarodejnicou. Tak nejak som v šoku kam sa tejto priemernej teengerskej vyvražďovačke podarilo vyštverať. Priznávam, aj mne sa páčia krátke sukne a zarezané trenky po babičke, ale toto nie je horor, ktorý by si zaslúžil úroveň takmer 70%. Taký si Ja, predstavujem úplne inak. Tak si to teda zrekapitulujme. Príbeh v kombinácii s nápadom - ujde. Gore - síce pomerne slušné, ale nijak výnimočné. Navyše ho bolo málo, pramálo. Spôsob vrážd - až na "pascičky", úplne bez nápadu. Efekty - trápne. Miestami som mal pri lietaní svetieľok naozaj pocit, že sledujem Harryho Pottera. Atmosféra - priemer. Jediné čo zaujalo, bolo občasné odhalenie prdeliek, pár vtipných scén a úplne posledný záber. "Trošku" málo na horor - 50%. ()

Reklama

Xeelee 

všechny recenze uživatele

[FOD 2013 Special] Pejsek s kočičkou natočili film. Byla tam spousta zajímavejch nápadů, ale vzniknul z toho slepenec bez pořádnýho tahu na branku. Vše se odehrává někde ve vzduchoprázdnu, kde okolí jako by nic nevnímalo, psychologie postav je podivná a hlavní záporák je charakterově naprosto odfláklej a nezajímavej. Perfektních momentů, jako je třeba smrt první roztleskávačky, je ale film plnej a jo, kouká se na to vážně pěkně. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl málem čistý průstřel nebýt krásných a sexy holek, což je vlastně i jediné, co se zde dá pochválit. Horor ze střední školy, která je tam dohromady 15 minut z celého filmu je hned první zarážející věc, hned druhá jsou velmi špatné efekty, které jsou jako z 80. let zahrnující zbytečnou CGI krev,která znechutí všechny gore fans a při samotném závěru jsem se tak styděl, že jsem se otáčel kolem dokola, zda někdo nekouká na co právě sleduji. No hrůza, děs, nuda a ostuda! Líbily se mi dvě věci a to sex na WC a neskutečná Reanin Johannink,ale to bych však spíše čekal do péčka nikoli od hororu. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Jedno čerstvé Beverly Hills 902 10, 30 deka jemně nakrájeného těla Jennifer, 2 dl plivanců na tvůj hrob, polévková lžíce fakulty, dva snítky Harryho Pottera, špetka létajícího Čestmíra a směs různých koření, o kterých jsem v životě neslyšel. Vše naházejte do brakového hrnce, uveďte do varu bikinami a ještě teplé servírujte s digitálním krevním krémem a suchou houstičkou humoru. Dobrou chuť u Crazy Wicca Bullshit! Nevím, jestli je to na nálepku od Zdendy Pohlreicha, nicméně netuctový Femini restaurant pana McKeeho stojí za návštěvu.. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Jednou z lokácii, kde prebiehalo natáčanie, bola škola Cathedral High School v blízkosti Čínskej štvrti v Los Angeles. Škola bola založená roku 1925 na mieste, kde stal kedysi cintorín. (beso74)

Reklama

Reklama