Reklama

Reklama

Všechny roztleskávačky zemřou

(festivalový název)
  • USA All Cheerleaders Die (více)
Trailer

Obsahy(1)

První mrtvou roztleskávačkou ve filmu je Lexi. Její tragická nehoda přijde vhod novopečené kapitánce středoškolského týmu roztleskávaček Tracy, která chodí s Lexiným bývalým přítelem, fotbalistou Terrym. Lexiyně kamarádce Maddy se ale Tracyina romance nelíbí, a proto vstoupí do družstva roztleskávaček, aby se Tracy a Terrymu pomstila. To se ale zase nelíbí Leeně, která k Maddy chová mnohem hlubší, než jen přátelské city. Ještě menší radost jí ale udělá, když Maddy a dalších několik roztleskávaček zemře při nečekaně drastickém incidentu s chlapeckým fotbalovým týmem. Leena naštěstí ovládá černou magii, takže přivede mrtvé roztleskávačky k životu. Jenže, aby se udržely při životě, musí obírat ostatní o jejich životní sílu. Tvůrce hororové morality Žena Lucky McKee tentokrát zvolil mnohem odlehčenější přístup k žánru a spolu s Chrisem Sivertsonem natočil krvavou komedii připomínající teenagerské horory z osmdesátých a devadesátých let, kde ke každé pořádné středoškolské párty patřila duchařská seance a kde se puberťáci měnili v ohyzdné zabijácké démony s gustem trhající hlavy svým někdejším kamarádům. Jejich přehlídka zábavné brutality dušičkově rozjímajícím divákům napoví, že smrt může být i velmi komickou událostí,... zvlášť když se jedná o smrt někoho jiného. (Festival otrlého diváka)

(více)

Diskuze

Havaj8

Havaj8 (hodnocení, recenze)

Nikdy vic uz takovejhle styl filmu, to je takova smeska vseho a nakonec to je uplne o nicem, tezko na tom hledat nejaky pozitiva

Uživatel dr.horrible smazal svůj příspěvek.

Uživatel Havaj8 smazal svůj příspěvek.

Havaj8

Havaj8 (hodnocení, recenze)

Kde presne to je vonku? Nejaky odkazy, pokud by slo, ne torrenty. 

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

Ale i tak si to snad spousta lidí užije. To přirovnání k raným filmům Sama Raimiho a Petera Jacksona je trefný

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

Tak to je dobře, že jsi ho neviděl, já film viděl s tím, že jsem si myslel, že půjde celkem klasickej slasher a i díky tomu jak mě překvapoval vývoj děje a to, že film se mění v úplně něco jinýho než by se na začátku čekalo, tak to je jeden z důvodů proč u mě tolik bodoval. Trailer bohužel trochu prozrazuje jakým směrem se bude film ubírat. Takže vydrž a nekoukej :)

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

trailer som nevidel. nechcem dopredu vedieť kto umre. ale je to na torrentoch, tak som chcel vedieť či niekto robí titulky :)

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

No ono je to v tom traileru napsaný obrovskýma písmenama na konci, není to zase takový tajemství :D release by měl být někdy na jaře v kinech a skoro určitě bude buď zároveň vydán i jako video on demand nebo o několik týdnů později, takže tou dobou bude k sehnání.

Reklama

Reklama