Reklama

Reklama

Naui P.S. pateuneo

  • Jižní Korea 나의 P.S. 파트너 (více)

Obsahy(1)

Hyun-Seung se nemůže přenést přes nedávný rozchod se svojí přítelkyní po sedmiletém vztahu. Svůj žal utápí s kamarády v barech. Jedné noci ho vzbudí telefonát od tajemné ženy, která mu nechtěně dopřeje potěšení v podobě sexu po telefonu. Vznikne mezi nimi přátelství a díky anonymitě si neváhají sdělovat důvěrné věci. Co se ale stane, když se rozhodnou spolu sejít? (tompaulman)

(více)

Recenze (42)

Hees 

všechny recenze uživatele

Pekná milá romantická komédia s trocha sexuálnym podtónom a to "sexom cez telefón". Zoznámenie dvoch hlavných hrdinov je trocha divné, ale nejako som to prežil. Veľmi vtipný je prvý telefonát hlavnej hrdinky (peknej Ah-jung Kim) (odporujem si v dvoch vetách po sebe? :D). Ako vždy sa mi páčila práca s mimikou jednotlivých hercov, ktorý ňou dokážu výborne vyjadriť každý svoj pocit. Inak je to v podstate taká klasická komédia milá a s určitým množstvom zaujímavých nápadov. Hlavný hrdinovia sa k sebe aj hodia ako pár. Osviežením sú dialógy, ktoré tentokrát zrejme neprešli žiadnou cenzúrou a sú prirodzené či už telefonické, alebo tie zoči voči. Koniec (ten na svadbe) je tak trochu "Amerického charakteru", ale prežil som ho, nebol nejako príliš trápny. Inak ma nič nejako extra nenadchlo tak tomu zodpovedá aj moje hodnotenie. Už som si totiž zvykol na vysokú kvalitu Juho Koréjských romantických komédií. (Hodnotenie 3,5) ()

Marys 

všechny recenze uživatele

Tento kórejský snímok mal skvelý nábeh byť niečím viac než len romantickou komédiou. Tak, ako chcel hlavný hrdina vytvoriť originálny "lovesong" a skončil pri tuctovej odrhovačke, aj samotný film začína vulgárne, perverzne, intímne, vtipne a neošúchane, no skončí trápno predvídateľne, systémom, keď ma ľúbi, ja jeho nie a naopak. Škoda. Zároveň nechápem, prečo sa pri ex-priateľke hlavného hrdinu stretávame s úplnou nahotou a pri jeho "známosti cez telefón" s nahotou žiadnou. Pritom by si to niektoré scény dokonca pýtali, keď už sa s tým teda začalo. Vlastne oveľa viac než pri tých úvodných nahých scénach. Nuž čo, So-yool Shin je asi jediná Kórejka, ktorá má čo svetu ukázať, tak to autori využili. Aj keď nasilu. ()

Reklama

Tyckin 

všechny recenze uživatele

Vcelku průměrná romantická komedie která ani nenadchne, ale ani úplně neurazí. Zhruba hodinku jsem se u toho docela nudil, teprve pak začlo být o něco lepší a řekl bych že závěr už se dost povedl, ale nestačí to abych přihodil čtvrtou hvězdičku. V celém filmu mne pořádně rozesmát dokázaly akorát dva momenty - ksicht jako mořská želva a pak závěrečný song, pochopitelně s původním "svatebním" textem :-) ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Viac komédia ako romantika, ktorá mi svojou otvorenosťou akou sa tu o sexe bavia postavy pripomenula seriál Sex v meste. V centre príbehu síce je ústredný pár, ale obidvaja neustále preberajú vzťahy a sex so svojimi kamarátmi. Jak ona s dvoma kamarátkami, tak on tiež s dvoma kamarátmi. Mojim hlavným problémom je, že ma vôbec ústredný pár nezaujal. Jak postavy tak ani herci, ktorí mi neboli sympatickí. Takže som sa zabavil akurát na niektorých vtipných rozhovoroch, ale či sa dajú dokopy mi bolo jedno. Film ešte zaujme aj odvážnymi erotickými scénami. Tie mi zdvihli náladu. Takže výsledkom je jednohubka, ktorú si rozhodne druhýkrát nepustím. 5/10. ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Asi nejlechtivější korejská komedie jakou jsem kdy viděl. Originální příběh plný zvratů, které jsem fakt nečekal, s příjemně malým množstvím sentimentálních klišé. Hlavní hrdinka mě tedy ale zrovna nenadchla, vizuálně mi trochu nesedla a ústřední pár mi tím pádem přišel tak nějak nevyrovnaně sympatický. Ale jinak je to příjemně jiné než běžné korejské romcomy, nelituju. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama