Reklama

Reklama

Muži v černém: Globální hrozba

  • USA Men in Black: International (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Muži a ženy v černém vždycky chránili Zemi před šmejdem z vesmíru. Ve svém novém dobrodružství čelí dosud největšímu globálnímu ohrožení: zákeřnému dvojímu agentovi v organizaci Mužů v černém. (Falcon)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (456)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Tak takhle šedivý a průměrný film s vyloženě podprůměrným scénářem a dost laciným vizuálem jsem teda nečekal. Ne s takovým obsazením. Je to skoro bez děje, hlášek je pomálu a většinu z nich obstarává roztomilý mrňous Pawny a i ta troška akce je strašně umělohmotná. Dialogy to má divné, Hemsworth si viditelně neví moc rady a spíš přehrává. Jako nikdy jsem z téhle série nebyl vyloženě odvařenej, ale minimálně jednička byla dost fajn komedie. Tohle mi ovšem přišlo místy vyloženě nezvládnuté a bezpohlavní. ()

Toren 

všechny recenze uživatele

5/10. Zklamání. To co dělalo MIB sérii vždy tak vyjímečnou je pryč a zbyla jen generická akční jednohubka, která postrádá mezi charaktery jakoukoliv chemii, originální design emzáků či slušné fóry. Na papíře to muselo znít dobře, ale výsledek je jedna velká, nevýrazná šeď, kterou do pár dnů zapomenete. Promarněná šance. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ve srovnání s ostatními díly je tohle strašně sterilní. Fórky příliš nefungují a když už, je tu cítit snaha nepouštět se do konfliktních témat. Trikově je film sice na úrovni, ale není tu nic, co by člověk neviděl jinde a akce, pokud na ní dojde, je nicneříkající. Herecky sice solidní, ale zatímco Jones se Smithem se skvěle doplňovali a tvořili sehraný tým, Thompson a Hemsworth tady spíš soupeřili, kdo si utrhne větší díl pozornosti. A to je špatně. Něco si tu člověk najde a vyloženě nuda to není, ale celkově to působí strašně zbytečně. 40% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ťažko si spomeniem na trápnejšie sci-fi. To triky v Babylon 5 boli úchvatnejšie. Čistá strata času, ktorá obsahuje len minimum vtipu. Ono zas Hemsworth sa na Willa Smitha ani zďaleka nechytá, ten tam je len na okrasu. Jediné, čo bolo občas solídne bola hudba, avšak aj tú robilo nejaké duo Slaniny s Elfom. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Když se z komedie vypreparuje veškerý humor, co zůstane? Nezáživná historka, kde humor má asi představovat občasné sprosté slovo, o ničem, kde se v nevýrazném ději motají sem tam nějaké počítačové mimozemské potvory. Ten film byl natočený, protože ho chtěli natočit a doufali v zisky - jiný důvod to nemá. SHRNUTÍ: Cože? ()

Galerie (38)

Zajímavosti (14)

  • MIB má vlastnú expresnú železničnú dopravu medzi New Yorkom a Londýnom, pretože tieto mestá sú od seba vzdialené 5570 km. (chesterko)
  • Celosvětová premiéra proběhla 11. června 2019 v New Yorku. (Varan)

Související novinky

Spojí Chris Hemsworth G.I. Joe a Transformery?

Spojí Chris Hemsworth G.I. Joe a Transformery?

31.05.2024

Sympatický rodák z Austrálie se stále vehementně snaží vymanit se ze škatulky marveláckého Thora. Nejspíš si je velmi dobře vědom toho, že ze slávy boha hromu se věčně žít nedá, proto se snaží… (více)

Spider-Man letí k miliardě

Spider-Man letí k miliardě

01.07.2019

Spider-Man: Daleko od domova má sice v Americe a ve zbytku světa premiéru až tento týden, stihl si však odbýt start v Číně, Hongkongu a Japonsku, který ho za první víkend vystřelil ke 111 milionům… (více)

Proč Muži v černém selhali?

Proč Muži v černém selhali?

19.06.2019

Začíná se z toho stávat skoro pravidlo. Blockbuster X několik měsíců před premiérou narazí na produkční problémy. Následně se musí přetáčet, filmové servery mezitím analyzují každičkou spekulaci, a… (více)

Jak to vypadá s pokračováním Gladiátora?

Jak to vypadá s pokračováním Gladiátora?

14.06.2019

O pokračování Gladiátora se mluví už pár let. Šílený scénář ke dvojce dokonce kdysi napsal herec, scenárista a skladatel Nick Cave, který měl v plánu poslat zesnulého Maxima do podsvětí plného… (více)

Reklama

Reklama