Reklama

Reklama

Návštěvníci 3: Revoluce

  • Francie Les Visiteurs : La révolution (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Středověký rytíř Godefroy de Montmirail a jeho oddaný sluha Jacquouille jsou chyceni v labyrintu času, který je nakonec vyplivne do vzrušující doby epochálních dějinných změn a převratů. Do doby Velké francouzské revoluce. Kromě nepochopitelných pořádků musí oba čelit i svým potomkům. Extravagantní a zhýralí aristokraté v linii rytíře Godefroye to mají v revoluční době trošku nahnuté a potřebují se dostat z Francie pryč. Zatímco z pradětí sluhy Jacquouille La Fripouille jsou nadšení revolucionáři a mají v plánu zabavit jejich hrad i veškeré bohatství. Doba nevratných sociálních kotrmelců by zamotala hlavu leckomu a klasicky uspořádaná dvojka ze středověku „pán a kmán" to bude mít dvojnásobně těžké. Tolik situačních gagů, šílených situací, dialogů a hlášek už žádná jiná revoluce nezažije. A slavný tyran Robespierre si bude přát, aby tyhle dva magory nikdy nepotkal. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (219)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Reno a Clavier mají sice už nějaký ten pátek po šedesátce, nicméně i tak jsou třetí Návštěvníci obstojnou komedií. Film stojí na obdobných vtípcích jako dva předešlé díly, takže nic moc nového nepřináší, ale i tak jsem se nechal na sto minut unést na vlně nostalgie. Osobně bych vyškrtal většinu nových postav, jelikož o největší část zábavy se ostatně jako vždy postarali Christian Clavier a Jean Reno. Průměrné pokračování francouzské komediální klasiky, které přišlo možná až příliš pozdě, ale i tak nemohu říct, že bych oné návštěvy kina litoval. ()

schizmo odpad!

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nepochopil, jak se koncept Návštěvníků mohl stát bezmála kultovním. Nikdy jsem jsem ten film neměl rád a nevěděl jsem, co na něm ostatní vidí, protože nepřinášel nic zábavného a jeho takzvaný humor mi nepřipadal vtipný. Každý další díl byl ještě horší a méně zábavný až byla natočena Revoluce. No to je vám panečku kundárna! Tady došla absurdnost svého vrcholu, hodnocení "odpad" nedávám téměř nikdy, ale tady je to zaslouženě! Mor na vaše francouzský kamery! ()

Reklama

hefoo 

všechny recenze uživatele

Ach. Už len keď začujete na začiatku filmu "Ameno amenosto, dorime dorime" tak jednoducho každý fanúšik Návštevníkov musí dostať orgazmus. Strašne nostalgická záležitosť teda aspoň pre mňa kedže som na Návštevníkov vyrastal. V kine som sa cítil ako v siedmom nebi. Toľko radosti, nostalgie som už dlho v kine nezažil. Veľmi ma potešil (opäť) Jean Reno a Christian Clavier. Táto dvojka proste im stačí, že sú vedľa seba a o zábavu je zaručene postarané. Godfrua Udatný a Žakuj Fripuj Darebák sú späť! Hollywood by si mal zobrať príklad z toho ako má vyzerať komédia a prekvapivo sa to dá bez fekálneho humoru, holých bradaviek a nechutností. Chválim dabing čo sa týka zachovania toho správného slovníka z predchádzajúcich dielov. Okeeeeeeej???!!! AŤ ZHYNU, JESTLI USTOUPÍM! ()

higuain 

všechny recenze uživatele

Vyloženě zklamání to není, protože očekávání nebyla nijak velká. Do kina jsem na to šel z čiré nostalgie a s trochou naivní naděje, že to bude mít podobné kouzlo, jaké měly staré díly. Jenže nemá. Tenhle film se měl natočit před patnácti lety (tehdy by pravděpodobně vypadal úplně jinak a snad i lépe), k čemuž bohužel nedošlo, a tak tu teď je přestárlá a obézní dvojka Reno-Clavier, která se snaží, seč jí síly stačí, ale je to spíš taková křeč. Ze starých postav krom ústřední dvojice nikdo nezůstal a ty nové mě bez výjimky nezajímaly. Vlastně celá ta VFR anabáze s partičkou šlechticů budí dojem, že se dost vařilo z vody. ()

esopesokeso 

všechny recenze uživatele

"Ameno amenosto, dorime dorime, ochh aach, ezare perüme..." No ktorý fanúšik Návštevníkov by nedostal orgazmus už len ked to počuje? Prichádza Godfrua udatný a jeho pes neverný ŽakChuj..a ja k ním nakoniec tiež (zmýlil som si sálu a zistil som to až po desiatich minútach:) Návštevníci 3 dosiahli chválabohu kvalít predošlých dielov. Český dabing je úplne perfektný, film vtipnými scénkami nešetrí, konečne komédia, čo podráždi bránicu jak sa patrí. Ešte natočiť štvorku, ok? ()

Galerie (50)

Zajímavosti (2)

  • Hudbu do filmu nahrál Český národní symfonický orchestr. (Zdroj: Bontonfilm)
  • Film se natáčel v České republice. Francouzské filmové hvězdy Jean Reno (Godefroy) a Christian Clavier (Jacquouille) tu strávili během natáčení filmu celkem měsíc a půl. První klapka padla 13. dubna 2015 na jihomoravském hradě Pernštejn. Natáčelo se na Jižní Moravě v Kutné Hoře a okolí, v Praze a na několika zámcích ve Středních Čechách. Poté se francouzský i český štáb přesunul do Belgie. (Zdroj: Bontonfilm)

Reklama

Reklama