foto

Jan Jankovský

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Návštěvníci 3: Revoluce
Zkrocení zlé ženy (divadelní záznam)
2014 Poslední cyklista (TV film)
2013 Cyril a Metoděj – Apoštolové Slovanů
2012 Kytka (studentský film)
2011 Rekvalifikace
2009 Protektor

TV seriály

2017 Specialisté (TV seriál)
Staré hříchy (S02E07)
Spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Svět pod hlavou (TV seriál)
Smrt špiona (E07)
Policie Modrava (TV seriál)
Nehoda (S02E01)
2016 Ohnivý kuře (TV seriál)
Kočka nebo miminko (S02E01)
Dvě mouchy jednou ranou (S01E36)
Vyšší level (S01E34)
Pustina (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
Rapl (TV seriál)
Křížová cesta (S01E02)
V.I.P. vraždy (TV seriál)
Vytříděný odpad (S01E08)
Atentát (TV seriál)
Spravedlnost pro všechny (E18)
Svědectví za mřížemi (E12)
2015 Atentát (TV seriál)
Šifra (E10)
Chobotnička (E09)
Popel (E08)
2014 Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Místo narození (S01E12)
2013 Cyril a Metoděj - Apoštolové Slovanů (TV seriál)
Odkaz (E04)
Neznámé časy (E03)
Poselství (E02)
další epizody (4)
2010 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Nenávist (S02E05)
2005 Ulice (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace