Reklama

Reklama

Videa (2)

Ukázka z filmu

Recenze (8)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"I used to think that life was about more than just surviving, but I'm not sure anymore. Animals don't feel guilty when they kill. They just do it. They kill, or they get killed. I tell myself that every life I took was for a reason, but the truth is, the other side had reasons, too. The Grounders, the Mountain Men, even A.L.I.E. . Their reasons to want us dead were the same as ours. It was us or them, kill or be killed, simple as that. So what now? What becomes of the Commander of Death when there's no one left to kill? I guess we'll find out because my fight is over. The question is, who am I now?" ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nechybělo mnoho a málem jsem udělil první epizodě páté sezóny hvězdičku za to, jak tvůrci dokonale navázali na závěrečný díl předchozí řady. Stejně jako Praimfaya ani Eden se nepotkal s logikou, ale faktem je, že to bylo o to vtipnější. Moc se mi líbil nápad vykopat zpod písečných dun vozidlo, které okamžitě bezvadně funguje ( o tom, že muselo vydržet jadernou bouři, je lépe nemluvit), aby bylo krátce nato vyřazeno písečnou ( nebo prašnou) bouří!!!! To byl brutální nápor na bránici:-) Pobavilo mě i množství živých stromů, údolí, kterému se sice vyhnula bouře, ale ne radiace, takže hurá na bobule a do vody (!!!) a nepochopil jsem, proč si hlavní hrdinka pekla supa, aniž ho oškubala. Co by na to asi řekl Zdenda Pohlreich? Pobavilo mě i to, jak scénárista sestřelil sám sebe řečmi o tom, že radiace bude na zemském povrchu v normě až po pěti letech, dění na povrchu po dvaačtyřiceti dnech mělo tedy znamenat co? Jo, jo, vím, ty dvě jsou přece temnokrevné, ale co ten sup, stromy a hmyz? Jinak moc hezká možnost pro Elizu Taylor předvést nějaké to charakterní herectví. ()

Reklama

KM Phoenix odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Polovina dílu je one(wo)man show o hardcore trampingu a druhá polovina je plná rádoby navnaďujících sekvencí, které v naprosté většině byly buď příšerně předvídatelné nebo plné bezradné vaty. Vypadá to, že koktejl pro tuto řadu bude více procentově umíchán z Mad Maxe. Spoiler: Jinak Eden musí mít opravdu unikátní přírodní vlastnosti, když za a) dostal jen tolik specifické radiace, aby to pozabíjelo lidi a rostlinná říše zůstala beze změny a za b) má jakýsi specifický meteorologický odpuzovač, že se přes něj neprohnala ani jedna z těch brutálních bouří, které tam po planetě řádí. Jak první díl ukazuje, tvůrci se nenechali zviklat ve svých kramflecích a rozhodli se držet kurz nastavený již od první série a to řemeslu i logice navzdory. A za to sem jedině rád, kdyby se začal z "The 100" stávat normální seriál, tak bych si začal myslet, že je někde něco špatně. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vypatlaná Clarke ze začátku mě dostala... To si vážně myslela, že ji po 42 dnech pustěj do zapouzdřenýho bunkru? Zbytek epizody OK, skvělej rozjezd, kterej přinesl nové zajímavé otázky a chuť po odpovědích. ()

stitch7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

edit: 7benjamin7 :DDDD Pokud mi to vůbec vysvětlí, rád hodnocení upravím :DDD / Hm, je vidět, že i autoři ví, jakej byla čtvrtá řada přešlap. Je totiž až příliš věcí, co nedokážou vysvětlit nebo obhájit, takže je jednoduše přeskočí a "prostě tak jsou." To bych byl jakž takž schopný tolerovat, jenže on ani zbytek nevypadá příliš slibně. Půlka dílu o Clarke mě nebavila, protože mi prostě nevysvětlila důležitý věci, a druhá bohužel vypadá, že půjde o to samé, tedy... že přijdou noví lidi, a s těma se zas bude hádat. Zda to bude fungovat ještě uvidíme, moc tomu ale nevěřím, a to jsem fakt do toho dílu šel s dobrou vírou. Jak už jsem říkal u posledního dílu páté řady, fakt se mohli snažit víc s tím, jak lidi vypadají po šesti letech. A finální záběr na Octavii mě fakt nebral. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama