Reklama

Reklama

VOD (1)

David (Zach Galifianakis) je nekomplikovaný muž, který uvízl v monotónním životě. Den co den usedá za volant svého obrněného automobilu, aby odvážel obrovské sumy peněz jiných lidí. Jediným vzrušujícím momentem v jeho životě je flirtování s kolegyní Kelly (Kristen Wiig), která ho však brzy zatáhne do těžko uvěřitelného dobrodružství. Skupinka nepříliš inteligentních loserů, pod vedením Steva (Owen Wilson), plánuje vyloupit banku a David jim v tom má samozřejmě pomoci. Navzdory absolutně amatérskému plánu se ale stane nemožné a oni mají najednou v kapse 17 miliónů dolarů. A protože tato partička je opravdu bláznivá, začne je hned ve velkém roztáčet. Peníze létají vzduchem za luxusní a kolikrát i zbytečné věci, ale nedochází jim, že pro policii tak zanechávají jasné stopy... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (17)

Trailer 3

Recenze (173)

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Tak môj primárny ťahač v podobe Kristen tu až toľko priestoru nemá, ale kupodivu záchrana prichádza v podobne Zacha konkrétne jeho schopnosti robiť si zo seba až tak neskutočnú prdel. Tomu chlapovi sa nedá uprieť, že sa neberie vážne a to mi bolo vždy sympatické. Mimózny Sudekis tiež potešil, ale inak je to celé celkom citeľne na objednávku. Nevadí... Raz za čas takýto výplach nebolí. Iba tej akcií by som sa povenoval viacej. ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Zach Galifianakis nikdy nepatřil mezi herce, jejichž filmy bych vyhledávala, ale tady mi neskutečně sedl. Hlavně díky jeho komediálnímu nadání jsem se při téhle zábavné oddechovce docela dost nasmála. Dokonce jsem skousla i trochu toho fekálního a genitálního humoru, ačkoliv bych se bez něj určitě obešla. (65%) ()

Reklama

P1tr 

všechny recenze uživatele

Podle recenzí jsem čekal peklo a dostal jsem nenáročnou, ale velice pohodovou komedii, která mě párkrát dokázala upřímně a nahlas rozesmát. Nejedná se sice o materiál zcela hodný kvalitních herců v obsazení, ale ostudu jim ve filmografii také neudělá a právě na hercích je vidět, že si natáčení zjevně uživali a dokáží tak zachránit slabší momenty příběhu. Nečekejte tedy zázraky, ale několik povedených vtipů z tohoto filmu mi v hlavě zůstalo i po delší době, což se o spoustě dnešních komedií říci nedá. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Na to, že jsem měl velký problém pokračovat po úvodní čtvrthodině ve sledování, jsou dvě hvězdičky slušným úspěchem. Za to, že jsem vytrval, může vlastně jen Kristen Wiig, pro kterou mám už dlouho slabost. Děj se později přece jen zmátořil, zafungovaly na mě konečně i některé humory, ale podruhé už se tomuto filmu obloukem vyhnu. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Peníze charakter nekazí, jen jej obnaží, aneb The Hillbilly Heist. Velkolepé sólo pro Zacha cosi řeckého, jenž svým vzhledem (pokud zrovna není v přestrojení za blonďatou micinu) připomíná něco mezi Vladimírem Kratinou a členem trpasličí kohorty Thorina Pavézy. Kdo si jeho výstupy neuvědomělé demence dokáže užít, bude mít u této „not so true“ historky (i přes vaginální masti a projevy plynatosti) celkem dobrý pocit. Ostatní budou krutě trpět.. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (6)

  • Pôvodne sa mal film volať Loomis Fargo, ako odvolanie sa na prepad banky Loomis Fargo Bank z roku 1997 v Charlotte, Severnej Karolíne, pri ktorom bolo ulúpených 17,3 milióna amerických dolárov v hotovosti. (beso74)

Související novinky

Rytíři ze Šanghaje dostanou pokračování

Rytíři ze Šanghaje dostanou pokračování

10.09.2016

Jackie Chan a Owen Wilson se konečně chystají na třetí díl "šanghajské" série. Chon Wang a Roy O'Bannon se poprvé objevili v roce 2000 ve westernu Tenkrát na východě, jen aby se o tři roky později… (více)

Jack Black ministrem obrany

Jack Black ministrem obrany

18.05.2015

Režisér Jared Hess se proslavil komedií Napoleon Dynamit, svůj debut nicméně dodnes nezastínil. Boží zápasník ani Divnej týpek příliš kladných ohlasů neposbírali, Hessovu reputaci ale možná napraví… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno