Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Anna Nicole Smithová byla svobodná matka z Texasu, která se stala úspěšnou modelkou. Její katapult do světa slávy a bohatství si však vybral vysokou daň. Závislost na drogách a alkoholu i nezřízený styl života vedly k tragickému konci. Snímek Anna Nicole sleduje rychlý vzestup a pád Vickie Lynn Hoganové z Texasu, která předčasně ukončila studium na střední škole a stala se svobodnou matkou snící o lepším životě. Vicky, vědoma si své krásy, přijala práci barové tanečnice nahoře bez, kde poprvé použila pseudonym Anna Nicole Smithová a vytvořila si tak vlastní značku. Díky nové totožnosti a šokujícímu sňatku s osmdesátiletým miliardářem J. Howardem Marshallem se Annina kariéra katapultovala do závratných výšin poté, co Playboy otiskl její fotky v pózách nápadně připomínajících Marily Monroe. Po smrti manžela však přišla o veškerou finanční podporu a za svou zálibu v nezřízených večírcích, nadměrném pití, nekonečném polykání prášků i drastických změnách váhy brzy zaplatila nejvyšší daň. Tragický konec Anniny pohasínající hvězdy na sebe nenechal dlouho čekat. (HBO Europe)

(více)

Recenze (29)

Juto 

všechny recenze uživatele

Televízny film o živote Anny Nicole Smithovej (Agnes Bruckner), ktorú vidíme ako mladú slobodnú matku v manželstve s miliardárom (Martin Landau) a samozrejme cez jej problémové užívanie drog. Bol to veľmi jednoduchý, plytký životopis, v žiadnom prípade nejde o seriózny pokus o vyrozprávanie pútavého skutočného príbehu. Film neponúka žiadne zdôvodnenie, žiadne vysvetlenie udalostí, nie je tu žiadny pohľad do psychiky hlavných postáv, motivácií, ktoré ich ženú robiť to, čo robia. 4/10 ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Hollywood ve své podstatě přesně takové příběhy miluje. Od striptýzové tyče až do Playboye a následně mezi smetánku. Ovšem snímek je sám o sobě více než průměrný. Za prvé ani zdaleka neoplývá kvalitními hereckými výkony. Druhým problémem je, že jeho děj je vyprávěn způsobem, který připomíná střihače neurotika. Děj skáče z jedné situace do druhé. Sám o sobě přitom zase tak zajímavý ten příběh není. Spíš až moc klasicky Hollywoodský. Z obyčejné ženy celebrita, a stačilo ukázat prsa a vzít si milionáře, jak prosté. Filmu by asi nejvíc pomohlo, kdyby je hlavní herečka fakt ukázala. Jinak totiž stojí za podívání asi jen ten fakt, že to všechno je prostě pravda. A taky poučení, jak rychle to jde nahoru, tím rychleji to může jít dolů. Ještě bych zmínil jeden fakt. Vypravěčem filmu je celkem logicky sama Anna...ovšem pozor...logicky. Není úplně jasné, z čeho tvůrci vycházeli. Z jejího deníku, nebo jsou její myšlenky jen domnělou prací tvůrců? To se bohužel z filmu nedozvíme. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem kontroverzní životopisné drama, ale trochu mě mátlo označení, že se jedná o televizní film. Přece jen, co se týká filmové tvorby, je televize velmi prudérní. Došlo k tomu, co jsem očekával. Život Anny Nicole Smith je popsán průměrně, místy celkem nudně a ani zde není tak zásadně zachyceno, proč se z ní stala taková "celebrita". Tohle je jen příběh o jedné fetce, co možná ani nemohla za to, co z ní bylo. Jako kdyby byla kontroverze zakázána. Film je místy až moc krásný, není zde nic opravdu hnusného. Vizuál to celé kazí a dělá z toho podívanou, kterou tenhle film rozhodně není. ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Ale iste. Nemyslím si, že AN si zaslúži samostatný film. Skôr potrebovala misijnú činnosť či terapeutickú skupinu. Labilná žena, ktorá podľa príručiek mala všetko. Prachy, krásu(?), obdiv, paparazzov. A aj tak to nestačí? Frázy o osamelosti duše neobstoja, lebo po pomoc nešla. Až veľká bola sila peňazí. Sobáš so starcom, večierky, drogy, kecy a jednanie, po ktorom ona chce pomoc po nás. Niekde...by mal tu byť návod...ako pozerať toto video, ktoré je bez emócií a ukázania toho povestného „hnusného“ života. Preplazíme sa šerom totálne odfláknutého života jednej ženy. Návod je v angličtine, francúzštine, španielčine, poľštine, taliančine, švédčine, ruštine. „preskáčte dej na kozičky...opäť tlačidlo preview... zasa na prsia... životné frázy preskoč a opätovne zas a znova na kozičky...“ Uff, úchylný návod. Ale nech len nebrýzgam. Jediné plus je inovatívny spôsob oživovania človeka na smrteľnej posteli. Vytasiť kozičky v push-upke priamo pod nos. Resuscitácia. Film o nikom a ničom, kde jediný úspešný sú právnici toho starkého. (videné 05.04.2015,BDrip) ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Ze života nenapravitelné zlatokopky, smažky a alkoholičky v jednom. Zpracování čistě pro televizní vysílání zřejmé. Celkově žádný zázrak, ale když už jsem se měl zdržet u televize, lepší, než drátem do oka. A nebudu zapírat, do hereččina hvězdně obsazeného dekoltu se po celou dobu filmu moc dobře koukalo. 50% ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama