Reklama

Reklama

VOD (1)

Vlivný, ale idealistický politik Colin Pryce (Nicolas Cage) se v roce 2010, během devastující ropné katastrofy v Mexickém zálivu, ocitá v těžké osobní situaci. Musí se totiž vyrovnat s vlastním zhrouceným životem poté, co mu sexuální skandál zcela zničil politickou kariéru. (Magic Box)

Recenze (67)

Bruce0659 

všechny recenze uživatele

Príbeh o živote Colina Prycea na pozadí ekologickej katastrofy. Colin Pryce je poctivý, čestný a svedomitý politik(takého v reálnom svete nenájdeme), ktorý ma jedinú slabú stránku, má rád ženskú spoločnost a svoj nástroj v trenkách si nevie držat na uzde. Svoje meno si dosť pošpiní, keď podvedie svoju manželku a jeho politická kariéra, osobný život sú skomplikované. Dej filmu je plochý, nezáživný, s minimom emócií, dialógy chudobné. Scenár veľmi jednoduchý, hudba ujde, kamera amatérska. Bez obstojného výkonu Nicolasa Cagea by bol film nepozerateľný. 40% ()

candy73 

všechny recenze uživatele

priemerné,alebo podpriemerné?v každom prípade iba na jedno použitie...41%,aj tolen preto,že connie nielsen,mám celkom rád.. ()

Gnukleus 

všechny recenze uživatele

Filmě mě zaujal a zdá se mi, že je trochu nepochopen. Filmaři si myslím odvedli dobrou práci. Cage celkem taky. Moc nechápu tak nízké hodnocení. Kdo má rát podobnou tématiku, rozhodně mu film doporučuji :) ()

leafroller 

všechny recenze uživatele

Profesionálně natočený, i když dosti nudný a zdlouhavý pohled do zákulisí politiky a jejích mechanismů, jenž by se bez problémů dal nasadit i na naše poměry. Závěrečný projev definitivně ukazuje, že politik je tu ve skutečnosti jen proto, aby odlákal pozornost davu od lidí, kteří skutečně rozhodují, co se v dané zemi stane. A pointa filmu mě jen znovu utvrdila v přesvědčení, že kdyby mohly volby něco změnit, byly by dávno zakázané. Pan Cage se zde opět dosti zručně ujal svého oblíbeného charakteru antihrdiny, kterému jsem ze srdce přál vše, co se na něj sesypalo. Podobnost se skutečnými současnými politiky je čistě náhodná:-) ()

Reklama

Reklama