Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ninja je legenda, která přežívá staletí. Ninja je pojem, který nahání hrůzu. Ninja je mistr, který pije ze staleté studnice předků. Haru je Ninja a dělá této privilegované kastě bojovníků pořádnou ostudu. Není to snad proto, že je bílý. Není to snad proto, že je blbý. Haru je jen trošku tvrdší. Když ho jako malé dítě přinesli do jednoho japonského kláštera, vzbudil pozornost. Nemá šikmé oči, ale i tak by z něho mohl být Velký bílý bojovník. Naštěstí se tak nestalo. Haru má sílu, Haru umí kolem sebe mlátit rukama i nohama, ale chybí mu trochu koordinace. Nejeden učitel při hodinách bojového umění svlékl kimono, odhodil katanu a utekl do pralesa. A k milosrdné harakiri se chystá i nejvyšší velmistr, protože se právě dozvěděl, že Haru chce do Beverly Hills, aby v nebezpečné misi holýma rukama srovnal tlupu banditů. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (107)

Martin741 

všechny recenze uživatele

najprv som si myslel, ze sa nadvahou robi kung fu len namakany Sammo Hung Kam Bo ..... no a postupne som zistil, ze aj isty Chris Farley. No ale unho to je trapne. Upana Kam Bo sa da zasmiat a casto som neveril co stvara so svojou vahou, dnes je to uz stary 70 rocny pan. Tuna sa smiat ani nie je comu, a ak sa najde humor, tak je pretlacany nasilu. 15 % ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Ha,ha zase jeden snímek, v němž bylo na úkor nějakého děje až příliš mnoho smíchu. Bílý obtloustlý neohrabaný "COOL OUT" Ninja Haru určený těm skutečným ninjům pro jejich pobavení..Tento film už nikdy více, není to má parketa ani příliš odpočinková záležitost, na to je opravdu příliš prázdný..Ta jedna hvězda snad jen za nějaké ty hudební klipy, co zde zazněly a za pár rádoby vtipných a akčních scén.. ()

Reklama

uiu 

všechny recenze uživatele

Tahle komedie byla šíleně trapná už v dobách jejího vzniku, kdy jsem ji viděla poprvé jako malá holka. Založit veškerý humor na tom, že jste tlustý a neohrabaný běloch, který si myslí, že je předpovídaná legenda mistra Kung-fu, to je hodně slabé téma, jak stvořit dobrou komedii. Zasmějete se u toho, ale při tom si budete říkat, proč se smějete té hloupé vatě, kterou jste viděli už v tolika jiných filmech. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Ultimatívna blbosť s často trápnym Farleym a tými najprimitívnejšími vtipmi v ktorých Farley neustále do niečoho naráža alebo o niečo zakopne. Jednu hviezdičku dávam za to, že raz za desať minút sa tam našiel vtip, ktorý ma rozosmial. a Druhú za solídne bitky. Robin Shou ako Farleyho ochranca v pozadí a Keith Cooke ako gorila hlavného záporáka tu nie sú len tak do počtu. Síce sú bitky v komediálnom vyznení, ale Cooke občas prevetrá svoje nohy a predvedie rýchle kombá. Veľka škoda, že sa z filmov vytratil. Ostrihaný nakrátko a s briadkou vyzerá fakt drsne. A Robina tu furt nechcene mláti Farley. :) Bod pre Farleyho za snahu predviesť s tým veľkým nákladom, ktorý nosil na bruchu, aj nejaké fyzické kúsky. Takže výsledkom je taká buranská komédia o veľkom bielom nindžovi. Ha, ha. 4/10. ()

jirin_cz 

všechny recenze uživatele

Nemohu si pomoci, ale já se opravdu bavil. Je to strašná blbost a kravina, ale několikrát jsem se od srdce zasmál, což se mi poslední dobou u komedií a natož amerických příliš neděje. Těch pět hvězdiček film opravdu neřadí vedle dramat apod., ale má dle mě zbytečně podprůměrné hodnocení a zalouží si více. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (2)

  • Haru (Chris Farley) jezdí v kabrioletu Chrysler LeBaron ročník 1993, ale například při scéně s automyčkou je použitý stařší model LeBaronu z roku 1987. (Lumberjack)

Reklama

Reklama