Reklama

Reklama

Poslední dva roky se Ben (Kevin Hart), strážný ze střední školy, snaží dokázat detektivu Jamesovi (Ice Cube), že není blázen jenom do počítačových her, ale i do detektivovy sestry. Když Bena konečně přijmou na policejní akademii, James ho posadí na místo spolujezdce služebního auta, aby ho pořádně vystrašil a ukázal mu, že na práci u policie nemá. Události divoké noci je ale zavedou k nejnebezpečnějšímu zločinci ve městě a James na vlastní kůži pozná, že Ben nemá od prudkých slov daleko k činům. (Bontonfilm)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (184)

Honzulik 

všechny recenze uživatele

Ride Along - byl jsem zvědavý na premiéru tohoto filmu, neboť stále čekám na solidní film roku 2014. Povídá se, že začátek roku je pro filmaře vždy nejhorší a asi na tom je dost pravdy. Ride Along s Kevinem Hartem a Ice Cubem je průměrný film, který ničím nepřekvapí a je celkem nudný. Hlavní vinu vidím ve scénáristech, kteří mohli určitě pro diváka udělat víc. Věčný boj policajtů s podsvětím má svůj tradiční potenciál, ale tady to bylo vše nějaké nedomyšlené a amaterské. Kevin Hart je v současnosti jedním z nejvtipnějších komiků, přitom v v tomto filmu předvádí scénky, které nejsou vůbec vtipné. Ale abych byl spravedlivý, Ride Along není zase tak úplná ztráta času. Svou roli se mi líbil také John Leguizamo, ale i tento aktér by si zasloužil lepší obraz, neboť určitě má na víc... ()

NifKor 

všechny recenze uživatele

Řeknu to upřímně jedna z nejlepších komedií co jsem kdy viděl teda pro mě. Ice Cube a Kevin Hart jsou úžasná dvojka těšil jsem se až se na to kouknu, prostě tihle dva mě dostali humorem, kterého je ve filmu hodně. Né že by tam vadilo právě, že naopak moc se tam hodilo. Jízdu švárů jsem vůbec nebral vážně vypl jsem mozek a smál se vtipům. Tehle film je super a proto má 4 hvězdy8/10 ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nic pro chlapce a děvčata, které si zpestřují víkendy upalováním našich černých spoluobčanů. Čistokrevná negerská zábava. Aby ji člověk docenil, tak v něm musí žít alespoň kapka černých genů. Vzhledem k tomu, že z mého krásného sportovního těla tu a tam vyčnívá 20 čísel, tak jsem byl cílovou skupinou pro tento film. Přiznám se, že mi chvíli trvalo si zvyknout na ústřední duo opiček. Nedokážu přesně říct, který z nich mi vadil víc. Jestli ten který nehrál a nebo ten, který se pokoušel hrát až moc. Pár vtípků ovšem dopadlo na úrodnou půdu a až tak jsem při sledování netrpěl. Zápletka je sice z kategorie těch nejohranějších. Nicméně ve filmu jako je tento, to zřejmě není nevýhodou. Slabé tři kousky. Snesitelná jednohubka, která mě závratně neiritovala. Mírně nadhodnocuji, protože nemohu dát dva kousky svým černým bratrům. ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Někdo se nám evidentně pokoušel o nové Mizery, někde cestou mezi scenáristou a hajzlpapírem se to kapku zvrtlo, a vznikli z toho trapní Čuráci. Až dodnes jsem si myslel, že vrcholem nejtrapnějšího afrofekálu je Lórencovic Marťas, avšak očividně jsem mu velmi křivdil. Za toho ultradebilního, krpatého, kakaového pygmeje Hárta jsem se styděl snad víc, než kdybych se v pravé poledne uprostřed letní sezóny řídce a smradlavě vysral do bazénu nejrušnější městské plovárny. Ale mohu se mýlit a mít jen zvláštní sysel pro tumor. Kdo ví, čemu jsou schopni se chichotat harlemští zfetovaní negři a vypatlaní rapeři, že ano. Nicméně teď mě úděsně mrazí z toho, s jakými tupými hovady jsem zde spoluzaregistrován! Viděl jsem tu dokonce i nějaké čtyřky a pětky! Až příště dostanete chuť se zase tolik nasmát, neváhejte a mi napište do pošty. Za sto třicet korun českých na osobu (V pondělky mají děti a Mongolové slevu!) si klidně napatlám xicht krémem na boty a přijedu vám na zahradu vytlačit hutného, hnědého trpaslíka, pročež se vy a celé vaše rodiny skoro zadarmo dozajista umlátíte smíchy, dělám při tom totiž děsně lekrační obličeje a nesmírně žertovně u toho prdím. Prostě to bude dokonale hustá Lay Down kokomédie a ani se nebudete muset trmácet do kina. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem byl k tomuhle filmu více než vstřícný, třebaže černošské policejní komedie jsou pro mě nejmocnějším patosem tohoto žánru a dnes už bych si nic podobného, nebo dokonce souvisejícího, nepustil. Oba zdejší hlavní aktéři jsou pro mě nehodnotnými herci, kteří umí místy rozesmát, ale nikdy mě jakýmkoli kouskem ze své filmografie neuchvátí. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (9)

  • Po titulcích je možné zhlédnout ještě jednu scénu. (Will_X)

Reklama

Reklama