Reklama

Reklama

Poslední dva roky se Ben (Kevin Hart), strážný ze střední školy, snaží dokázat detektivu Jamesovi (Ice Cube), že není blázen jenom do počítačových her, ale i do detektivovy sestry. Když Bena konečně přijmou na policejní akademii, James ho posadí na místo spolujezdce služebního auta, aby ho pořádně vystrašil a ukázal mu, že na práci u policie nemá. Události divoké noci je ale zavedou k nejnebezpečnějšímu zločinci ve městě a James na vlastní kůži pozná, že Ben nemá od prudkých slov daleko k činům. (Bontonfilm)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (184)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem byl k tomuhle filmu více než vstřícný, třebaže černošské policejní komedie jsou pro mě nejmocnějším patosem tohoto žánru a dnes už bych si nic podobného, nebo dokonce souvisejícího, nepustil. Oba zdejší hlavní aktéři jsou pro mě nehodnotnými herci, kteří umí místy rozesmát, ale nikdy mě jakýmkoli kouskem ze své filmografie neuchvátí. ()

Vančura odpad!

všechny recenze uživatele

Nevtipná přehlídka úděsného herectví, vrcholně stupidního scénáře a nekončícího přívalu žánrových klišé - ten film je naprosto odporná vykrádačka všeho možného, že v něm původního není snad vůbec nic. Vařila se ve mně krev z pocitu, že jsem takový film viděl předtím nejmíň milionkrát. Tenhle film je zhovadilost, které by se každý soudný člověk měl obloukem vyhnout - horší ztráta času neexistuje. ()

Reklama

Figu 

všechny recenze uživatele

To bude jízda švárůůůůůů... Ice Cube mě se svým tvrďáckým kukučem sere už dlouho. Připomíná mi typickýho cikánka, kterej si ukradl svoje první kolo před Albertem a je king největší. Jeho malej střelenej švára je trumbera jako prase, ale narovinu říkám, že mě kolikrát rozesmál. Prostě mega napodobenina Mizerů, která neurazí, ale ani nenadchne. Pohodový tři hvězdy. 60% ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Většinou Kevina Harta snáším a jeho uječený humor mi nijak nevadí, ale tady pomyslnou čáru otravnosti dalece překročil. Velký podíl viny na tom nese unylá režie Tima Storyho, která se v podprůměrné akci nezmůže na víc než bezkrevnou rutinu a v natahovaných dialogových etudách nezvládá herce jakkoliv usměrnit, ani vlít trochu šťávy do předvídatelně plytké "Training Day" premisy. Ta jednotvárnost děje, postav a keců keců keců je úmorná. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Komédia, ktorá ma veľmi bavila. Nechcem aby to znelo nejak rasovo, ale v poslednej dobe ma už unavovali komédie s černochmi. V detstve som také komediálne filmy miloval, ale dnes už je ich asi priveľa. Táto komédia sa mi ale skutočne páčila. Úplne najlepšia scéna, ktorú by som snáď aj vyhlásil za najvtipnejšiu scénu roka 2014 bolo keď ostrieľaný PC gamer Kevin Hart povedal vždy vážnemu Ice Cubeovi, že hľadá na zemi zásobníky ako vo videohrách. Tú scénu proste musíte vidieť, ja som sa skutočne od smiechu rozplakal, ale určite aj vďaka tomu, ako sa hlavní aktéri tvárili a ako to zahrali. Celkom príjemné prekvapenie a odporúčam pozrieť len tak, keď sa budete nudiť a hľadať filmy. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (9)

  • Během rozhovoru o gangsterovi Omarovi se Ben ptá, zda má jizvu na tváři. Jde o odkaz na postavu jménem Omar Little. Omar je zápornou postavou seriálu The Wire s jizvou na tváři. (Hal_Moore)

Reklama

Reklama