Reklama

Reklama

Obsahy(1)

První láska je nezapomenutelná. Připomíná jízdu na horské dráze, kdy člověka ovládají síly, proti nimž je bezmocný. Davidovi a Jade se právě tohle přihodilo. Podle slavného stejnojmenného románu Scotta Spencera vznikla plnokrevná romance, která vám připomene nebo ukáže, jak mocné a magické je období první zamilovanosti. David (Alex Pettyfer) a Jade (Gabriella Wilde) jsou spolužáci, čerství absolventi střední školy, ale to je to jediné, co je spojuje. Jade vyrůstala v přepychu, opečovávaná starostlivými rodiči, kteří jí nalinkovali kariéru lékařky. David má za sebou jeden drobný střet se zákonem, pracuje s tátou v jeho autodílně a na budoucnost radši nemyslí. Když mezi nimi při náhodném setkání přeskočí mohutná jiskra, nedívají se napravo ani nalevo a s nasazenými růžovými brýlemi kráčí vstříc šťastné společné budoucnosti. Neuvědomují si přitom, že existují lidé, kteří jim jejich vztah nepřejí a udělají všechno proto, aby ho zničili. Říká se, že láska hory přenáší, ale jsou věci, se kterými si poradit nedokáže. (Cinemart)

(více)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (162)

tyna97 

všechny recenze uživatele

Asi se nedá komentovat něco, co se točí furt dokola, nemá to žádný nápad navíc a končí to úplně stejně. Obyčejný romantický film spíš pro ty mladší, dospívající, spoustě lidem (teda holkám) určitě připadne roztomilý, úžasně romanticky laděný, mě naopak rozesmutnil, ale oblíbila jsem si díky tomuto filmu jeden song, který zde zazněl. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Tenhle film rozhodně není dokonalý. Ale zajímalo by mě, proč v některých případech předvídatelnost a klišé diváci z čsfd dokáží přehlédnout a jinde ne. Asi tu chybí sirotek nebo umírající dítě. :-) Na film jsem se dlouho těšila, protože jsem již nějakou dobu neviděla pěkný romantický film - navíc mě v první řadě potěšila přítomnost Alexe Pettyfera a Julie z Nip/Tuck - Joely Richardson. Je pravda, že filmu schází špetka nápadu, ale na druhou stranu téma rodiče, který brání vlastnímu dítěti ve štěstí je mi celkem dost blízké a možná proto mám pro Nekonečnou lásku slabost. Co mi spíš vadilo je postava Jade, byla to taková dětinská uběhaná husička. S pěti hvězdičkami tedy trochu nadhodnotím, ale nedá mi to - když tu tak čtu ty komentáře.. to jste nikdy neprožili "lásku" na první pohled? Cyniky nemá nikdo rád. Tenhle film je jednoduše jako každá první láska - naivní, nevinná, chvílemi hloupá, ale nekonečná... ()

Reklama

DadysGirl 

všechny recenze uživatele

Ten klkuk umí bejt hezkej... ale tady mi úplně jako krasavec nepřišel... A dělají to hlavně vlasy! Kotlety obzvlášť... No... Ta holka má děsně dlouhý ruce a nohy... až to ruší... a kromě téhle vizuální stránky... jako hezký to je... ale proč se dělaj tyhle remakey nnetuším... Zbytečně vyhozený prachy... Jako průlomové dílo kinematografie se to označit nedá... I přes komplikovaný vztah s otcem a predikci okolí... Pro mě opět v kategorii nenadchne-neurazí... ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Pri tomto filme vás po pár minútach napadne, co to kurňa je? Scenár asi písal ten istý debil, ako autor slovenského Lóve, pretože tam Nemtuda, najhorší z nehercov, tiež dával hrošie oči a recitoval jedna báseň jak láska pre neho znamená všetko, že lieta ako vtáčik, a to nielen po tráve, a že s láskou nepotrebuje ani jesť, ani piť, ani srať. Presne toto tu vidíme od začiatku. Hlavný hrdina je iste pohľadnejší než maďarský trol Nemtuda, ale básne tam dáva jak teplý Romeo čakajúci na kakaový venček. Ani zarytý romantik nemôže nevidieť, že jediný kto mal v tomto filme pravdu bol otec puberťáckej slečinky, bohužiaľ tu je braný ako negatívna postava. ()

LondonGirl 

všechny recenze uživatele

Akože fajn, predvídateľné, ale sympatickí herci a zaujímavý dej. Štyri hviezdičky to malo preto, lebo zvyčajne pri podobných filmoch neváham a prinajlepšom dostanú tých hviezdičiek o jednu menej. Vyzdvihujem hlavné postavy, hoci Alex Pettyfer stále nepatrí medzi mojich obľúbencov, hrať vie, to musím uznať a Gabriella Wilde ma zaujala už v Troch mušketieroch. Pre odporcov romantiky to rozhodne nebude, ale niekomu, komu romantika lahodí, sa to zaručene zapáči. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení začalo v květnu 2013 v Georgii a skončilo v červenci téhož roku. (Cheeker)

Reklama

Reklama