Reklama

Reklama

V hlubinách země

Trailer

Skupina horníků zůstane po důlním neštěstí uvězněna bezmála dvě stě metrů pod zemí. Vzduch je stále toxičtější a mužům pomalu dochází čas. Začínají propadat stavům šílenství a obracet se proti sobě. Příběh na motivy skutečných událostí. Film V hlubinách země je drsný psychologický horor, který se odehrává bezmála dvě stě metrů pod zemí. Příběh se soustředí na skupinu horníků, kteří po katastrofálním důlním neštěstí bojují o život. Slábnoucí přísun kyslíku dává volný průchod nejtemnějším stránkám jejich lidské povahy. Už tak dost mizerná situace se ještě zhorší, když začnou přeživší slyšet záhadné zvuky a trpět děsivými vidinami. Zatímco se mrtvá těla hromadí a zásoby vzduchu jsou každou minutou toxičtější, horníci musejí rychle přijít na to, kdo nebo co jim jde po krku. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (100)

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem se obával, že Beneath bude (zase a opět) spíš drama než horor, ale postupem času se z toho vyloupla slušná hororová podívaná (byť Livingdead to vidí jinak a když to tvrdí zrovna on... :-), sice ne tak dobré, jako před pár dny viděné Pod zemí, ale i tak to svojí (hustě klaustrofobickou) atmosféru má, krví se taky nešetřilo a navíc to má od zmíněného Pod zemí i lépe zvládnutý závěr. Pokud by vypadaly všechny hororový videofilmy jako toto, tak to by se to kurde žilo. Jediná výtka tak letí k prostřední části filmu, kde tomu malinko spadl řetěz, ale poslední třetina to zase nakopne. Dech vám to, narozdíl od těch permoníků, asi nevyrazí, ale po tu hodinu a půl budete rádi, že dýcháte krásně čerstvý vzduch (teda v případě, že nemáte, jako já, za sousedy kretény, co musí každý večer hulit na balkóně :-). ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Prostředí je bezpochyby vynikající - zasypaný důl a záchranná komora měly v sobě velký potenciál. Atmosféru to má velmi dobrou, bohužel ji narušuje samotný děj a počínání postav. Působilo to na mě chaoticky a neuspořádaně. Sice se to snažilo o jakési postupné budování napětí, ale "ti druzí" to z mého pohledu dost kazili. A to nejvíce asi ke konci, celou dobu jsem chtěl dát čtyři hvězdy, ale závěrečné dění mě od toho nějak odradilo. 60% ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Video film? Tak potom veľmi slušné...Hororík má veľmi atraktívne prostredie, mnohé scény pôsobia trochu klaustrofobicky a dlho som to videl na štyri hviezdy. Ibaže posledná tretina sa snaží byť hororová za každú cenu a to aj bez toho, aby diváka bližšie oboznámili s tým, čo sa presne deje. Chcelo to iba viac popracovať na prepojení so starou šachtou a lepšie podať chaotickú a rýchlu premenu postáv na vraždiace mašiny...Myslím, že sa z toho dal vytrieskať naozaj slušný horor, stačilo iba ubrať. Niekedy je menej viac. Napriek tomu film stojí za pozornosť. Keby každý video film dopadol aspoň takto, ušetrili by sme veľa času z hovadinami. 60%. ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Mám pro podobný (klaustrofobický) horory slabost a rád jim nadržuju, takže asi nebylo něco v cajku, když jsem se první dvě třetiny do nějakého pocitu zábavy musel celkem dost nutit. Jak ale všem aktérům v ucpaném podzemí postupně docházel dech, film jej naopak pomalu začínal chytat. Závěr už mě držel ve střehu, přesně takovém, jaký jsem očekával od celé stopáže. Škoda. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl hodně velkej masakr. Náhul snad všeho možného, co mám v hororech rád. Výborné a temné prostředí. Krvavé mordy, lekačky, které mě donutily po dlouhé době sebou cuknout a mnoho dalšího. Musím vyzdvihnout hlavně atmosféru, která je vážně stresující a nechtěl bych být v kůži horníků. Docházení dechu a strach ze smrti Vás můžou v sekundě změnit a nebo v tom lepším případě přivodit nějaké halucinace. Fakt výborný kousek, u kterého mé hororové srdíčko bušilo blahem. Must See!!!!!! Ps. Moc nevěřím tomu True Events, ale i tak jsem byl nadšený ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama