Reklama

Reklama

Odvážné palce

(pořad)

Obsahy(1)

Odvážné palce v současné sestavě Iva Přivřelová, Jan Škoda, Viktor Palák, pod vedením moderátorky Ivety Nebesařové, recenzují aktuální filmové i seriálové premiéry a udělují jim palec nahoru/dolů. Pořad se od svého uvedení v roce 2003 vysílá na Rádiu 1. V původní sestavě jsme slyšeli Tomáše Baldýnského a Františka Fuku, který zde účinkoval bezmála 20 let, stejně jako moderátor Saša Michailidis. Dále pořadem prošli například Irena Hejdová, Ondřej Vosmík či Jaromír Möwald. Během let 2009–2014 byly Palce ke zhlédnutí i v obrazové podobě na muvi.cz a poté v letech 2014–2018 na stream.cz. Od listopadu 2022 nové díly vychází každý lichý čtvrtek v 18 hodin (dříve každý čtvrtek) a k poslechu jsou v podcastových aplikacích a na YouTube. (skrblik007)

(více)

Recenze (68)

ESNYR 

všechny recenze uživatele

Dost si vybírám episody a i ty vybrané episody přeskakuju jen na ty recenze které mně zajímají. Přesto díky Fukovi dám 4 hvězdy, protože ten člověk je neskutečně zajímavej ( mám rád i jeho komentáře a recenze v psané formě - má odvahu napsat to co si lidi myslí ale mají trochu obavy to naplno napsat ) ()

Ka.Stan odpad!

všechny recenze uživatele

Nedal jsem ani 5 minut, pro mě absolutně nezáživné tlachání o názoru na nějaký film. Raději shlédnu x trailerů k nějakému filmu, než poslouchat něčí názor, který může být absolutně odlišný od toho mého a navíc mi může můj vybraný film naprosto znechutit. Za mě tedy další zbytečný pořad, který si ale své pravidelné pravidelné diváky najde, přičemž právě u tohoto pořadu si můžou vychutnat odpolední kávu ... ()

Reklama

Mejdzula 

všechny recenze uživatele

Je to pěkné jak se mi zamýšlené hodnocení během pořadu přelilo z odpadu na 5*. Zvykl jsem si totiž na ty neposlouchatelné hlasy (obzvlášť Fuka) a staly se z nich hlasy poslouchatelné. Jinak je vidět, že tomu asi rozumí a že jsou celkem chytří. Jen mají takovou jednodušší škálu hodnocení, která se musí ještě slovně upřesňovat, což mi moc úžasné nepřijde, ale když už se to tak jmenuje... ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Nechápu všechny ty hejty, pokud se mi to nelíbí, tak není nic jednoduššího, než se na to nekoukat. Ve většině případů s kritiky souhlasím. Při hodnocení si užijete plno srandy, jedna věc mě ale štve, často si skáčkou do řeči, což přímo nenávidím, ale jinak výborný pořad. Nejvíc jsem se pobavil při komentování Rychle a Zběsile 7 a Transformers 4. Za mě palec nahoru... ()

HArna 

všechny recenze uživatele

Určitě je to lepší co na streamu existuje. Nevýhodou je to, že se palce v některých případech dost rozcházejí a logicky ztrácejí význam, protože nejsou jednotné. Na druhou stranu jsem se nimi moc neřídil a jsou to JEN tři názory lidí. Další mínus je ve složení, které je k dnešku dokonce už čtyřčlenné a pro mě je to tudíš dlouhý. Zlatá doba Baldýnskýho je pryč, ALE Fuka je tam stále. Ostatní palce jsou pro mě z větší části nezajímavé, podružné, jako asi pro většinu lidí. ()

Zajímavosti (1)

  • Od roku 2014 vysílá obrazovou podobu seriálu Stream.cz. (StreamCZ)

Reklama

Reklama