Reklama

Reklama

Odvážné palce

(pořad)

Obsahy(1)

Odvážné palce (současná sestava: František Fuka, Iva Přivřelová a Jan Škoda) recenzují pod vedením moderátora Saši Michailidise filmové premiéry daného týdne a udělují jim palec nahoru/dolů. Pořad se vysílá každý čtvrtek na Rádiu 1. V původní sestavě od roku 2003 jsme slyšeli Tomáše Baldýnského a Františka Fuku, dále pořadem prošli například Irena Hejdová, Ondřej Vosmík či Jaromír Mölwald. Během let 2009–2014 byly Palce ke zhlédnutí i v obrazové podobě na muvi.cz, od roku 2014 do roku 2018 na stream.cz. (skrblik007)

(více)

Recenze (68)

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Nechápu všechny ty hejty, pokud se mi to nelíbí, tak není nic jednoduššího, než se na to nekoukat. Ve většině případů s kritiky souhlasím. Při hodnocení si užijete plno srandy, jedna věc mě ale štve, často si skáčkou do řeči, což přímo nenávidím, ale jinak výborný pořad. Nejvíc jsem se pobavil při komentování Rychle a Zběsile 7 a Transformers 4. Za mě palec nahoru... ()

flouny8 odpad!

všechny recenze uživatele

Jak tahle sračka může mít 78%,to opravdu nechapu. Je čím dál tím patrnější,že na čsfd se nevyskytuje moc normálních lidí. Jak by bylo jinak možné,že pořád, kde 4 socky melou absolutně nesmyslné sračky o různých má takové hodnocení? Ale jen tady,např. na Stream v komentech je hodnocení vesměs negativní. O filmech asi nemají moc přehled,protože se často pletou. Vizáž strašná, vkus na filmy příšerný, vady řeči a ty kecy...Hnus,hrůza,trapárna!!!!!!! ()

Reklama

DannyBurino odpad!

všechny recenze uživatele

WHAT THE FUCK IS ,, THIS ''. Proč je to v červené zóně, tam to nemá co dělat. Nudní týpci kteří místo hodnocení a recenzování, polovinu dílu mluví o zbytečných, nezajímavých a dlouhých píčovinách, o filmu tam řeknou asi jen to co lze usuzovat z traileru a jejich způsoby mluvení jsou tak prkené že si říkám jestli tohle vůbec nacvičovali na hajzlu nebo vůbec. To si nikdo z nich neřekl že by možná pomohlo kdyby byli kreativní, zábavní, vtipní a zajímaví, ale na to nejspíš serou. Všechno v tomhle pořadu je tak zdlouhavý, tak nudný a tak prkený že jsem si připadal jako bych koukal na tekoucí sračky. Tohle je hanba všech recenzantů a kritiků, je vlastně zázrak že se na to někdo koukne, sotva se dá jeden díl skouknout, hned po minutě to chci vypnout a to je špatně néé?!?! FUCK THIS, tohle není pořad to je pytel sraček. Odvážné palce? Spíš odvážné prostředníčky. ()

Deever 

všechny recenze uživatele

Poslouchám teprve tak rok, tudíž kombo Baldýnský + Fuka nepamatuju. Nechápu, co tady v hodnocení mají proti Ivě Přivřelové, já ji mám rád, i když jsem si ji z rádia představoval malinko jinak. Míň hipsterský než konkurenční Čelisti na Wave, se kterými vytváří dokonalou rovnováhu v českém filmově-podcastovém univerzu. A POŘIĎTE SI, SAKRA, NORMÁLNÍ RSSko. Dík. ()

kinoholik 

všechny recenze uživatele

Moc mě těší, že nejsem profesionálním kritikem a nemusím sledovat filmy, které mě vůbec nezajímají, a chodit o nich mluvit do rádia přenášeného na Stream... a mluvit... a mluvit, i když nemám co říct, ani jsem si to nepřipravoval... a vyplňovat předepsanou stopáž třeba okamžitými soudy na základě shlédnutí traileru... ()

Zajímavosti (1)

  • Od roku 2014 vysílá obrazovou podobu seriálu Stream.cz. (StreamCZ)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno