Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Autorská komedie Parádně pokecal zachycuje šest měsíců v životě 25letého Štěpána Procházky. Opět vyhozen ze školy, opět opuštěn přítelkyní a jako vždy bez práce opouští Prahu. Nevěda coby odjíždí bezcílně s přáteli na chatu. Shodou zamotaných okolností se ale ocitá v malém městě Sedmihoří, kde začíná pracovat jako operátor v call-centru. Vše se ale mění ve chvíli, kdy se v záplavě fádních telefonátů ozve hlas tajemné slečny Marie... (Aerofilms)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (98)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Pamatujete si film Kouř? Tak nějak podobně vyzní i tento film. Ulítlej, pitomej, střelenej, ale i přes to všechno máte nutkání koukat na další minuty, které poměrně svižně ubíhají a Vy se nestačíte divit, jaký herec nebo herečka se ve filmu ještě objeví. Za mě, na debut, docela dobrý. Znova bych si jej už nepustil, ale určitý status jedinečnosti ten film v sobě má. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Kdyby to byla jen trochu míň vorlovina, bylo by to fajn. Je tu plno momentů, plno nápadů, které jsou hrozně dobré, ale celkově to má takový divný nádech. Neumím to přiblížit jinak, než že ta stylizace smrdí cigaretovým kouřem a nepříjemným oparem divné pachuti. Nic není lehké, nic není hravé, všechno to je podivně vysilující a já vůbec nevím proč. A ne takovým tím příjemným stylem, že filmař nějak zachytil podivnost světa, ale právě naopak. Asi to nedává smysl, ale nevim. ()

Reklama

klukluka 

všechny recenze uživatele

Asi to nebylo nic moc, protože si o tom vůbec nic nemyslím. Nemám z toho v podstatě žádnej dojem. Jenom doufám, že jsem svoje vlastní mládí prožil líp. Že jsem se měl někdy i čemu zasmát, a že jsem k tomu třeba někdy i sám přispěl. Že jsem nebyl takovej nudnej, nezajímavej, neslanej-nemastnej, otravnej kolík. Zítra si na něj nevzpomenu, a nevzpomněl bych si, ani kdyby o něm nevznikl film, ale rovnou desetidílnej seriál. Ne, to už bych si ho asi pamatoval. Pamatoval bych si, že jsem kvůli němu roztřískal celej kvartýr, nebo cokoliv, co mi právě přišlo pod ruku, protože i tady byla ta stopáž nastavená přesně tak, abych se tímto způsobem nezačal projevovat. Dvě hvězdičky z ohleduplnosti k začínajícímu tvůrci, nechci mu brát chuť do další tvorby, ale chtělo by to přidat. Kdybych to měl k něčemu připodobnit, tak k Černému Petrovi, a to byla tehdy, panečku, jiná jízda. Nebavil jsi mě, Štěpáne. ()

Kosmik 

všechny recenze uživatele

Dobrý klasický námět mladého nezadaného muže hledajícího svoje místo v životě. Bohužel režisér a scénárista v jedné osobě, Tomáš Pavlíček, si na svůj absolventský celovečerák vzal trochu větší sousto, než bylo záhodno. Takže výsledkem je klasický případ relativně dobrého rozjezdu a následného postupného skomírání děje. Trochu mě tento film děsí debut absolventa FAMU, katedry režie, ve srovnání s jinými debuty. Jako například perfektně vydařeným Pojedeme k moři Jiřího Mádla, který je herec a režii nestudoval. Nebo film Zejtra napořád, který je stále o třídu kvalitnější a jeho režisér nemá vůbec žádné filmové vzdělání a je původním povoláním obchodník s asijským textilem. ()

spacylemon 

všechny recenze uživatele

A já tomu ty 4* dám..! I přes tu amatérskost, prapodivnou postmodernost, časté wtf-momenty (a výlet do Berlína úplně k pojebání)... Prostě mi to neznámo proč parádně sedlo; přehlídka zjevů v jakémsi tripu (v několika slova smyslech), kteří tam ale všichni bez výjimky pasují (včetně Vydry a Pavláska), elita mladých českých hereček a neustále jako buk koukající hlavní hrdina - mladý zmatený muž hledající své místo v životě - můj oblíbený archetyp. Jo a sympaticky neotřelý výběr hudby taky potěšil. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (2)

  • Snímek byl natočen na 16mm film. (Zdroj:LFŠ2014) (mikrom)
  • Natáčelo se v Chrudimi a na Kokořínsku. (jenik71)

Reklama

Reklama