foto

Jiří Šimek

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Zátopek
2020 Bourák
2018 Jak se dostat na Mars
2016 Anthropoid
Zločin v Polné (TV film)
2014 Parádně pokecal
Tři bratři

TV seriály

2020 Poldové a nemluvně (TV seriál)
Tři králové (E13)
Svatopluk Ocásek (E06)
Dort (E04)
další epizody (4)
2019 Bez vědomí (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2017 Charité (TV seriál)
Zeitenwende (S01E06)
Götterdämmerung (S01E05)
Wundermittel (S01E04)
další epizody (6)
Dáma a Král (TV seriál)
Smrt v jezerní kotlině (S01E07)
Specialisté (TV seriál)
Burzovní horečka (S01E07)
Svět pod hlavou (TV seriál)
Dvojboj (E06)
Závadová mládež (E05)
Orchidej na smetišti (E04)
další epizody (4)
2015 Mamon (TV seriál)
Kapitola 6: Pakt (E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky