Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Albert a Eva, oba rozvedení a zaskočení, že se jejich ratolesti brzy vydají za studii. Po jejich náhodném setkání na jednom večírku by nové romanci nemuselo nic bránit. Ale o slovo se hlásí i jejich komplikované povahy. Masérka Eva je trochu flákač, Albert se trápí kvůli nadváze a jejímu vlivu na sex. I tak by to mohl být krásný vztah. Kdyby nebylo Eviny nové klientky, z níž se vyklube Albertova bývalá žena. Díky pozornosti k detailům a vykreslení obou protagonistů nejde jen o romantickou komedii, ale i o drobnou sociální a charakterovou studii, v níž se smích pojí s nejistotami, pochybami a emočními zmatky. (Febiofest)

(více)

Videa (20)

Trailer

Recenze (95)

Mr.Dogman 

všechny recenze uživatele

Kdyby se Enough Said neslo v duchu prvních dvaceti minut a nepřibyla by žádná výrazná zápletka, tak bych šel rovnou na plný počet. Enough Said zápletku nepotřebovalo, úplně by stačilo pozorovat skvělou chemii mezi hlavními postavami a nenechat se rušit rádoby originálním příběhem. Jinak ale skvěle pobavilo, až jsem měl pocit, jako bych sledoval konverzaci z Gilmorek. ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

K filmu mě přilákalo jméno Nicole Holofcener, jejíž dílka vonící Amerických nezávislým létem už mě nadchla dříve a opakovaně. I zde se potkáme s ženami, které chtějí, co nemají, a zbavují se těch, které mají, a když už dostanou, po čem stonaly, hledají chyby. Scénáristická lahůdka, kde jsem vrněla nejvíc ve chvíli, kdy Catherine Keener popisuje, proč odložila svého manžela, a Julii Louis-Dreyfus klesají koutky a zprvu tím samým mužem tolik nadšená chytí od své nové kamarádky "virus" pochybností. Nebýt její herectví tak afektované, neměla bych problém sáhnout po pětce. Viděno v rámci FebioFestu, Cinestar Anděl, 25.3.2014, 14.30, sál 12, J18 :). ()

Reklama

Maskott 

všechny recenze uživatele

Osobne mi snímok prišiel ako jeden z tých inteligentných amerických rom-com ktoré si síce druhy-krát nepozriem ale veľmi milo ma prekvapili. Aj scenár mi prišiel taký uveriteľný, veď náhody sa dejú nie len vo filmoch :) V prvej polovici som si užíval humoru od oboch hlavných postáv, zatiaľ čo v druhej polovici som trpel ako svoj problém hlavná aktérka vyrieši alebo bude typická ženská a bude to ťahať do extrémov pokiaľ všetko nepraskne. Za mňa má tento milý filmik palec hore :) ()

Mitisko 

všechny recenze uživatele

S tak obyčajnej úlohy vyťažiť takú kvalitu...To som nečakal. Tony (Gandolfini) hral viac než bravúrně, velmi ma mrzí že už nieje medzi nami bol to moj najlepší herec. Film ako celkom si zaslúži plnohodnotné 4 a pol * A keďže Tony už nebude mať možnosť na ďalšiu pecku tak dám krásnych 5. Nie zo súcitu, ale preto že som sa u toho citil dobre. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Masérka po rozvodu, osamělá s dcerou, pár přátel, stereotyp. Od života nic moc nečeká. Potká chlapíka, rozvedeného, dají to dohromady. Oba ale táhnou za sebou svou minulost, bývalé partnery a přináší to komplikace. Začínat znova ve čtyřiceti, v padesáti, s dětma, který zrovna jdou na vysokou, je téma, které nabízí spoustu možností. V tomto filmu ale potenciál vyčerpán zdaleka nebyl. Nejhorší jsou ty otřesné dialogy, to se fakt nedá vydržet. Jediný normální je Gandolfini, ten hraje civilně. Dreyfussová roli nezvládla a ostatní jsou dost mimo. Snímek mne iritoval, jelikož charaktery postav ve filmu jsou buďto nereálné anebo nesympatické. S maximálním přemáháním jsem se dodíval až do konce. 50% ()

Galerie (37)

Zajímavosti (22)

  • Snímek měl filmovou předpremiéru na filmovém festivalu v Torontu 2013. (Terva)

Reklama

Reklama