Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Albert a Eva, oba rozvedení a zaskočení, že se jejich ratolesti brzy vydají za studii. Po jejich náhodném setkání na jednom večírku by nové romanci nemuselo nic bránit. Ale o slovo se hlásí i jejich komplikované povahy. Masérka Eva je trochu flákač, Albert se trápí kvůli nadváze a jejímu vlivu na sex. I tak by to mohl být krásný vztah. Kdyby nebylo Eviny nové klientky, z níž se vyklube Albertova bývalá žena. Díky pozornosti k detailům a vykreslení obou protagonistů nejde jen o romantickou komedii, ale i o drobnou sociální a charakterovou studii, v níž se smích pojí s nejistotami, pochybami a emočními zmatky. (Febiofest)

(více)

Videa (20)

Trailer

Recenze (95)

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Mám ráda J. L. Dreyfus a C. Keener, takže jsem se na tuhle dvojici velice ráda koukala. Enough Said asi už tak nějak k Julií patří. Má zajímavé tragické role zoufalky, ale přitom působí neuvěřitelně pozitivně a to mě baví. Tenhle trojúhelník vzal za své a je docela legrační sledovat jeho rozdílnosti na věc. Avšak celkově vzato pro mě naprostá průměrná záležitost. ()

mac000 

všechny recenze uživatele

Pohodový film, kdy divák se sympatiemi sleduje osud hlavních hrdinů. Bezprostředně po shlédnutí filmů bych nepochybně dal o jednu * více, ale s odstupem několika dní se "nadšení" vytratilo. Ale už jenom pro příjemnou vzpomínku na vloni v Itálii předčasně zesnulého amerického herce J. Gandolfiniho (mj. mafiánský boss Tony ze seriálu HBO "Rodina Sopranů") stál film za shlédnutí. ()

Reklama

Pat.Ko 

všechny recenze uživatele

Film nevyniká v porovnaní s inými, no stále ponúka zábavný zážitok. Hlavnou pozitívnou stránkou je pre mňa výkon Julia Louis-Dreyfus, ktorá s prepracovaním a autenticitou vnáša do svojej postavy živý a sympatický charakter. Dynamika medzi postavami pridáva filmu miestami to svoje ono, hoci sa môže javiť zároveň aj ako klišé v určitých momentoch. Režisérka Nicole Holofcener sa snažila vytvoriť film, ktorý sa vyhýba tradičným romantickým klišé, no zároveň mu chýba niečo, čo by ho vynieslo nad priemer. Napriek tomu, že sa nemusí stať vášňou každého diváka, stále ponúka príjemné a pobavujúce zážitky, najmä vďaka výnimočnému hereckému prejavu Julie Louis-Dreyfus. 6/10 ()

cukorek 

všechny recenze uživatele

Dobra práca ženskej režisérky N.Holofcenter tento krát slávila úspech. Skvele otvorila dvere do reality a rafinovane použila prevažne problém postihujúci prevažne mladých ľudí s názvom láska, ktorý zviazuje a zraňuje srdce zaľúbeným. Aj keď je ľahko predvídateľné čo sa bude diať, sú momenty ktoré sú trefné, ktoré pobavia či vzbudia myšlienku zamyslieť sa nad sebou. Jednoduchosť je v tomto filme nepriehľadnuteľná, ale zároveň vynikajúcim únikom z pomedzi premnoženého výskytu filmov s trikmi a efektmi. Kamera to celé pekne zachytáva a herci pred ňou hrajú ako keby to bolo naozaj. J.Gandolfini napriek svojej nie príťažlivej postave perfektne zvláda emociálne role, takže škoda, že už nie je medzi nami. Za mňa 70 %.R.I.P. J. Gandolfini ()

Michelle75 

všechny recenze uživatele

Jéééj,tak to bylo hodně příjemné. Jako je přirozené ráno vstát nebo jít večer spát,stejně přirozeně plynou dialogy s Jamesem Gandolfinim. Chlape, Tebe je škoda. Zajímavý námět,který je uchopený opravdu vkusně....jen na paní Dreyfus si musím pořád ještě zvykat, působí na mě tak nějak křečovitě a nežensky....a ředit šampáňo s džusem...to néééé.:) ()

Galerie (37)

Zajímavosti (22)

  • Po vynikajúcich ohlasoch, ktoré získal jej predchádzajúci film Není zač (2010), oslovili Nicole Holofcener dve výkonné osobnosti z Fox Searchlight, ktoré chceli spolupracovať na jej ďalšom projekte. (Pat.Ko)
  • James Gandolfini bol pôvodne skeptický ohľadne prijatia úlohy Alberta, pretože si nemyslel, že by mu táto úloha prirodzene sedela. Ironicky, za svoj výkon vo filme získal niektoré z najlepších ohlasov vo svojej kariére. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama