Reklama

Reklama

VOD (1)

Zatímco se po Americe šíří virová pandemie, Wade Vogel (Arnold Schwarzenegger) pátrá po své dceři Maggie (Abigail Breslin), která utekla z domova. Když ji objeví na uzavřeném nemocničním oddělení, ihned ji odveze domů. Tady ale Maggie zažívá bolestnou proměnu v zombie. Wade je odhodlaný nevzdat se své milované dcery tak dlouho, jak to jen půjde, a odmítá ji vydat místní policii. Pomalu nastává čas, kdy bude muset vzít věci do vlastních rukou. (Bontonfilm)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (347)

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Takové malé, ale o to příjemnější překvapení. Arnie na stará kolena bere i vážné role (ironie) a jde mu to nad očekávání uspokojivě. Žádná soška z toho sice nebude, ale spolu s jednoduchým příběhem a několika usměvnými grimasami se mně tenhle starý bard zase nějak trefil do noty. Pro jeho bicepsy jsem měl vždy slabost, teď ji začínám mít i pro jeho charakterní herectví. Pozdě, ale přece! ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Psychologičtější zombie drama o přeměně nakažené dcerky, tedy ekvivalent příběhu umírajícího člověka a taková ta udyndaná poloamatéřina, kde z nějakýho nepochopitelnýho důvodu hraje (tváří se smutně a zachmuřeně) Arnold. Není to zlo, jen prostě totál zbytečnost, ale musím přiznat, že mi ta holka vůbec nijak nepřirostla k srdci a tak emocionální dopad nula. ()

Reklama

cukorek 

všechny recenze uživatele

Nebyť Arnolda, tak po tom filme v živote nesiahnem. Myslím, že sa nemílim ak poviem, že minimálne polovica ľudí ako ja siahla po tom filme len kvoli Arnimu. Bolo fajn ho znovu vidieť, svoju rolu bral očividne vážne, pretože jeho herecký výkon dominoval, vlastne bol jediním čo ten film ako tak prezentovalo. Úplne stroskotal scénar, pretože od hororu očakávam niečo desivé a hrôzostrašné. V momente, keď si Maggie odrezala prst prišiel náznak úspechu, a potom zas len kopec dialógov, ktoré neviedli k ničomu. Keby aspoň poriadne natočili scénu ako Maggie rozhrýzrla tu líšku, hneď by som dal o hviezdu viac. 40% ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Keby sa film zameral na život v karanténe, to by bol veru iný horor. O to ale Henrymu nešlo ... my sledujeme pomalú a melancholickú drámu, v ktorej sa otec nechce vzdať svojej dcéry, aj keď vie, že koniec sa blíži. Réžia a kamera slušné, nápad nie až taký zlý, ale herecky to nie je to pravé orechové. 2,5* ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Neočekával jsem žádný Arnieho velkolepý návrat k hororovému žánru, protože co si budeme nalhávat, svá nejlepší léta má už za sebou a do režisérského křesla usedl zelenáč Henry Hobson (který měl na svém kontě jeden krátkometrážní kousek), ale v konečném součtu to nedopadlo zas až tak zle. Docela se tomu divím, protože zombie tématiku vůbec nemusím, ovšem toto hororové drama mělo něco do sebe. Snad právě kvůli domu, že zombie jsou zde odsunuty stranou a jednoduchý příběh vsadil hlavně na své dramatické pojetí. Ponurá a místy až lehce depresivní atmosféra sebou přinesla i slušné herecké výkony obou hlavních protagonistů, kteří z toho dokázali vytěžit maximum. Ti jenž očekávali akcí nabitý film plný soubojů a přehlídku speciálních efektů a gore scén budou asi hodně zklamáni, ovšem pokud nejste zrovna moc nároční a „rodinné dramata“ vám nejsou cizí, by v Maggie mohli najít určité zalíbení. Ono taky sledovat hodinu a půl srdceryvného loučení a přijmutí neodvratného konce není pro každého. Tempo příběhu je totiž až na několik výjimek opravdu pomalé. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (11)

  • Dom Vogelovcov je ten istý ako Sarin vo filme Looper (2012). Dokonca aj uhol, pod ktorým je aj s okolím natáčaný, je v oboch filmoch takmer totožný. (beso74)
  • Scenár k tomuto filmu sa nachádza na zozname zvanom "Black list 2011", obsahujúcom najlepšie scenáre za rok 2011, ktoré sa nedočkali realizácie. (beso74)

Související novinky

Starý Conan je pořád ve hře

Starý Conan je pořád ve hře

05.08.2014

Arnolda Schwarzeneggera brzy uvidíme v Postradatelných 3 a do konce roku se objeví i v zombie dramatu Maggie. Velký kariérní test ho nicméně čeká až příští léto, kdy do kin vtrhne Terminator: Genesis… (více)

Reklama

Reklama