Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Křižovatky života, to jsou reálné příběhy obyčejných lidí. Uvidíte rodinné příběhy, které se mohou týkat i vás nebo vašich blízkých. Násilí, zrada, nemoci, závislosti, těhotenství náctiletých… Příběhy přinášející zlomové životní okamžiky, emoce, drama s dobrým i špatným koncem. Příběhy, které zatím nezachytil žádný dokumentární seriál. Křižovatky života sledují celý průběh událostí od počátku až k jejich vyřešení nebo konci. Ne každá životní situace má svůj happy end. Pokud jste si prošli nebo právě procházíte podobnými situacemi, možná vám pomohou podívat se na problém z jiné perspektivy. (TV Prima)

(více)

Recenze (255)

kiddo

všechny recenze uživatele

Ty autentické lidské tragédie jsou tak hrozné, až je mi z toho upřímně a bez přehánění na blití. Fakt, nějakej vůl se v zájmu co největší realystyčnosťy rozhodne vysrat na steady cam a radši třást kamerou jak masturbovanej epileptik a nebohá kiddlinka, která jen bezelstně prošla kolem bedny, může rázem pádit k nejbližšímu kýblu a solidárně házet šavli. Děkuju tedy, že mi byl na slovo "charita" a "soucit" vybudován opravdu netradiční pavlovský reflex - šetřit je potřeba. ()

PamelaJJK 

všechny recenze uživatele

Tak to se opravdu nepovedlo. Bohužel. Samotné příběhy jsou z reálného života a při lepším zpracování by se na ně dalo dívat. Ale takhle? Je to tak amatérské, že i začínající ochotnický spolek z psychiatrické léčebny v Horní Dolní je proti tomu souborem par excellence... Dialogy neskutečně skřípou, tahají za uši. Výkony "herců" se vlastně ani nedají nazvat výkony. Celé to působí amatérsky a strašně uměle a trapně... I zvolená forma je nevyhovující. Ani film, ani dokument. Ta jedna hvězda se tam krčí za opravdovost a reálnost příběhů. Všechno ostatní je špatně!!! ()

Reklama

Dharter 

všechny recenze uživatele

Pouze ohodnocena 21. epizoda (http://www.iprima.cz/krizovatky/videa/krizovatky-zivota-21). Stejně jako Sára H., talentovaná dívčina, herečka hl. postavy této epizody, česká verze herečky AnnySophie Robb, bych i já se vyhnul tomuto seriálu/epizodě, kdyby tam nehrála. Sára má v sobě jistou esenci schopného talentu... A k té epizodě to máte tak, že iluminátští plutokraté (nemyslím Sářinu rodinu, apod.!!), sionističtí archonti, potřebují mít co nejvíc ovčanů zapojeno v procesu globálního (z)chudnutí. Aby pouze oni měli z ovčanstva (plný) užitek, zatímco by tito Rothschildové, Saxe-Coburg-Gothajští, a jiní sionisté neměli čip voperovaný poblíž životně důležitého orgánu (mozek), tedy zezadu na krku. Tihle ilumináti by si užívali luxus v (podzemních) pevnostech typu Majáku Ptyč (nyní poblíž Plzně budovaný). Tyhle pevnosti se celosvětově budují na různých místech planety. Plán je takový, aby byly dostupné jen a pouze pro 100 000 nejbohatších plutokratických archontů (počítá se totiž s redukcí obyvatelstva, kvůli 3. světové válce...). Proč to ale píšu? Protože Sára má relativně přijatelné geny (slabší ale, než její kámoška Gabča); rodiče má vzdělané, a určitě jejich celá rodina není ovlivněna siokřesťanstvím. Když Sára nestuduje zpěv na hudebním gymnáziu, tak prožívá styl života, tak odlišný od toho mého, pro sionisty patologického. A jestliže její rodina nezchudne (nestane se obětí Šejtánova plánu), tak bude mít vše o mnoho víc fajn... ✔ Seriál jako celek neguju, je to píčovina, a nejsem sebevrah, abych ztrácel čas něčím tak primitivním. ()

DavidDizzer odpad!

všechny recenze uživatele

Ono nyní nehodnotíme příběhy, které se skutečně staly, ale hodnotíme zde výkon, jakým způsobem byly natočeny a zahrány. To, že herecké výkony amatérských lidí v česku jsou příšerné, je jasné. Vůbec to nemá co s dočiněním přirozeností a přesvědivostí hraných scén a děje příběhu. Za druhé, když už se natáčí nějaké příběhy, které jsou podle skutenčosti, určitě by bylo vhodnější do toho zakomponovat ,,ne amatérské záběry s roztřesenou kamerou", ale natočit to profesionálně. Kamera tedy úplně otřesná. To, že kombinace otřesných hereckých výkonů a natáčení na mobilní telefon (tak mi to přišlo), udělalo své, musím hodnotit odpadem, protože to jinak ani nelze. Myslím si, že i dítě by to zahrálo a natočilo lépe, než výběr lidí na ulici, kteří nemají tušní nic o ,,herectví" a kameraman (natáčející jako mobilním telefonem), nejspíš nemá ani tušení o ,,režii, kamerách, střihu, ...". Děs! ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Poněkud tento formát nechápu. Vadí mi u slovenské Súdné siene, vadí mi tady. Neherci přehrávají nějaké kauzy, bez emocí, bez hereckých zkušeností, a podle toho neživotně celá dramatizace vypadá. Náměty jsou zajímavé, ale jak my můžeme vědět, že při dramatizaci nedošlo k úpravě příběhů tak, aby se hodily do krámu a lidi na to koukali? ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama