Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nová show Leoše Mareše, která se musí jednoduše vidět! Těšit se můžete na zajímavá témata a neméně zajímavé hosty. (oficiální text distributora)

Recenze (89)

PanCitron 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě, že Mareš není Fry, Hezucký není Alan, přesto myslím, že pokus o českou mutaci QI nedopadl tak špatně jak se na první pohled mohlo zdát. Samozřejmě, že dost záleželo na hostech samotných, ale ve výsledku jsem si u každého dílu zaručeně pobavil. Nejzajímavější hosté: Banášová, Knor, Šmoldas, P. Vydra ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Mareš se prostě nedá pochválit. To je borec na hovno. Už je načase, aby vytáhl kožichy ze skříně, jestli mu je už tedy nesežrali moly. Na tyhle pořady by se měl vysrat. Na to se nedalo dívat. Brýle, jak když je sebere Potterovi seniorovi a on navíc nemá herecký talent. To je marný s ním. I image moderátora ztratil. Jeho sežraly prachy, hamižnost a angažování se do každého pořadu, který by mohl mít sledovanost. Tenhle ji neměl, ani přes řadu hostů, kteří v podstatě, spolu s ním, nevyprodukovali zhola nic. Jen tlachání o ničem a nebetyčnou trapnost. A ten přifařenej Hezucký, co má samé "hihihi hahaha" a pak se urazí jak piča při první narážce na jeho osobu, tak takový lidi taky miluju. Hodně uznám, ale tohle se fakt nedalo. Kdyby místo vysílacího času, který je vyhrazen této mrzké sračce, dali dlouhý reklamní blok, bylo by to pro mě relativně zábavné hádání, která reklama bude následovat. Takhle doporučuji hodně rychle vypnout televizi, nebo se "zmarešujete". A to byste přece určitě nechtěli. Mé hodnocení: 0% ()

Reklama

animario 

všechny recenze uživatele

Po masírovací tv kampani na další "zábavnou" šou s tváří Leoše Mareše se mi trochu sevřely půlky, nakonec to ale není tak zlý,ba naopak. Trvanlivost tohohle pořadu bude mít asi omezenou lhůtu, na nějakou dobu si to ale určitě vystačí. Největší klad je, aspoň prozatím, výběr hostujících "soutěžících" , jak píše Šestý slunce: "Když tam bude Hezucký, Knor, Banášová, Šmoldas a jim podobní (doplním inteligentní hloupou blondýnu Ivu Pazderkovou) celkem s chutí se na to sem tam taky rád podívám. Nakonec i ten Mareš je celkem snesitelnej, uvádí to civilně a občas vypustí i nějakej džouk tím správným otvorem (dramaturgové na něm asi zapracovali). Celkově to působí nenuceným a minimalistickým dojmem, kdy není za každým pokusem o vtip cítit blikající aplaus a podplacený smíšci v publiku. Angličtí patolízalové by si mohli občas osladit svůj teplej "čajík o páté", možná by pak nebyli tak zahořklí.. ()

gorerated odpad!

všechny recenze uživatele

Úplné totální dno suchýho hajzlu někde v zahrádkářské kolonii. To měl být jako zábavný pořad? Ne tedy že by mě cokoliv České produkci kdy překvapilo, vrchol nevkusu a trapnosti jsme už zažili 1000x a tohle je jen další do pořadí. A nevím proč si někdo myslí že to vyčpělá fetka diskoték (To já ne, někdo mi hodil něco do pití) a trubka z rádia zachrání. Už z upoutávek bylo nadmíru jasné že sliz "trapnosti" poteče z LCD jako menzes! Táhle, dlouze a několik dní! ()

UnholyEvil 

všechny recenze uživatele

Už pouhý nápad udělat předělávku originálního QI je zavrženíhodný, obsazení Mareše (na post, který v originálu zastupuje Stephen Fry) by si zasloužilo minimálně trestní oznámení. Hezucký je neuvěřitelně neohrabaný a až na několik vyjímek jsou i ostatní hosté více trapní než vtipní. Říká se mi to nelehce, ale veškerý patriotismus musí stranou, jelikož humor je něco, v čem si s Velkou Británií prostě nezadáme. Zatímco ostrované zvládají s grácií glosovat a ohánět se satirou a ironií, my se tady bohužel uchylujeme zatím pouze k vulgarismům. Tento pořad je z hlediska kulturního srovnání v tomto ohledu naneštěstí velice výstižný. Chápu proto, pokud se českému národu líbí. Pro příště bych navrhovala najmout kvalitní překladatele a vysílat originál s titulky. A pokud kvůli tomu přijdou Mareš a jemu podobní o práci (alespoň u médií), žádná škoda... ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama