Reklama

Reklama

Rande na dvě noci

Trailer 1

Po velmi politováníhodné společně strávené noci se dva cizí lidé vzbudí a zjistí, že prospali blizard, který zasypal sněhem celý Manhattan. Teď zůstali uvěznění v malém bytě a jsou nuceni se seznámit mnohem víc, než by noc strávená s náhodnou známostí vyžadovala. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (111)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Neviem prečo, ale Milesa Tellera akosi nedokážem vystáť. Jeho intonácia, mimika a gestikulácia ma proste za každým hrozne iritujú. Keby sa v jeho roliach predstavili iní herci, určite by to dosť pomohlo väčšine filmov, a zaiste aj tomuto. Príbeh bol síce priemerný, keďže to bola skôr čoraz obľúbenejšia konverzačka, ale scenár bol podľa mňa vcelku vydarený. Ale to herecké obsadenie, no fakt mi to nesadlo. Navyše ani tá konverzácia nebola zas až tak super, pretože sa to do veľkej miery točilo len okolo sexu. Aspoň že záverečná pol hodina stála za to, keď obe postavy odhalili chtiac nechtiac svoje osobnosti a životy. Ale aj tak, na viac ako 2* to veru nevidím. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Two Night Stand bych rozdělil na dvě části. Tou první je zdařilá humorně laděná a v rámci žánru poměrně originální konverzačka. V té druhé film sklouzává do klasického klišé - hádka, omluva a happy end, což je trochu škoda. Analeigh Tipton mi moc nesedí, ale tady mi nijak zvlášť nevadila. Těšil jsem se na Milese Tellera, jeho role pohodových týpků mě naopak hodně baví. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Cítím dost odsuzující vibrace z tvé strany postele." Pokud by mi v posteli přistála sympatická slečna, tak bych si asi taky dokázal nevzpomenout na jakýkoli nápad, jak otevřít zasněžené dveře. I pohoďák Alec je dokázal neotevřít a tak mě mohl s Megan pobavit trénováním kvalitního sexu, hraním zhuleného ping-pongu nebo dlabáním tříletého banánu s hořčicí. A taky mi připomněl nespravedlnost, že v době, kdy mi ještě neměl kdo zakazovat sex na jednu noc, existovalo internetové připojení jen ve snu. Ono je to asi jedno, protože v mém světě platí rovnice: prsa + internet = sex, kdežto penis + internet = sebeuspokojování u porna. Takže jsem vlastně o nic nepřišel a tohle mě prostě bavilo. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Hned jak jsem zjistila, že v tomhle filmu hraje Miles Teller jsem věděla, že to bude kvalita. A taky byla. Toho kluka mám vážně ráda. Umí film pozvednout na vyšší úroveň. Už to dokázal několikrát (The Spectacular now). Mezi hlavníma postavama to jiskřilo pěkně už od začátku. Film se mi líbil, i když mi bylo jasný, jak to celý dopadne. Roli Analeigh bych si měla zapamatovat. Byla hodně dobrá. 80%. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Max Nichols si pre svoj celovečerný debut nemohol vybrať lepšiu ústrednú dvojicu ako práve Milesa Tellera a Aneleigh Tipton. Funguje medzi nimi veľmi dobrá chémia a aj s využitím iba veľmi malého množsvta interiérov a priestoru pred kamerou vedia zahrať veľmi emotívne a miestami aj dosť zábavné pasáže. Humor funguje veľmi dobre, dramatické scény už trocha kulhajú a nevedia dosať z človeka tú správnu emóciu ale ako oddychovka funguje film veľmi dobre. 78% ()

Galerie (61)

Zajímavosti (1)

  • Věta "I don´t know who first taught guys to do that alphabet with their tongue thing, but..." je odkaz na komika Sama Kinisona a jeho radu mužům, jak orálně uspokojit ženy. (u.mojitko)

Reklama

Reklama