Reklama

Reklama

Mořské panny z ostrova Mako

(seriál)
  • Austrálie Mako Mermaids (více)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(68)

V pokračování H20 sledujeme Zaca, který se proměnil v mořského muže a ohrožuje tři mladé mořské panny z ostrova Mako. (Netflix)

Recenze (18)

ManOfPhoenix 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od jeho předchůdce, má 'Mako Mermaids' zajímavější příběh a nové nápady. Herci / herečky jsou sympatičtí, možná proto jsem si tenhle seriál oblíbil. Chvílema je to napínavé, a sem tam se objeví nějaké ty vtipné chvilky. Rozhodně lepší než H2O: Justt Add Water. Není to jen o nějakém mladíkovi, který se snaží neprozradit svoje "mořské" tajemství, nebo o tom, jak se mořské panny snaží být jako lidi, je toho mnohem víc. ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Měním hodnocení. I když seriál nemá vysoké hodnocení, věřím, že by mohl mít další pokračování. Potenciál tam je velký, a možnosti též. Je to nakonec příjemná oddychovka. Problém jsem měl jen s 1. Sérií, jde mi nebyla jedna herečka sympatická. Zbytek jsem překousl, a postupně si zvykl. Není to sice jako H2O, ale 3. Série to rozjela ve velkém, a nechybí ani vtipné scény. Těch je tu nakonec více, než v H2O. Kouzla a magie jsou všude. Poznámka: Ke konci 3. Série na vás čeká příjemné překvapení. Hvězdiček 3 ()

Reklama

metal.storm odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto ma dostalo na kolená. Ten chlapec s tou ligotavou plutvou bol TOP a tie slečny ma budú chodiť v noci strašiť. Videla som veľa častí z pôvodného seriálu a určite nebol tak stupidný ako toto jeho údajné pokračovanie. Myslím že pri tomto ma potešilo že po mojom hodnotení kleslo číslo o percento a z modrej sa stala šedá. ()

DDCC 

všechny recenze uživatele

Na volné pokračování velice zajímavé, jen se mi nelíbí, jak naprosto odbočili od pravidel z H2O.. Všichni mají xxx schopností a prsteny a umí toto a támto.. a nemusí se bát úplňku.. H2O se zdálo v tomto být mnohem "reálnější".. z Mako Mermaids máme hezkou pohádku.. a ještě bez nějaké teen lovestory.. :) ()

unclejack 

všechny recenze uživatele

H2O Part Two. S presvedčením, že staré trio pohotovo nahradí trio nové, značne podobné a s presvedčením, že nový kontext príbehu a morský pán - herec s tajuplným menom Chai Romruen - prinesú novú vlnu popularity okolo vyčerpaného námetu sa na druhej strane sveta pustili do seriálu Mako Mermaids. Ono to má svoje kvality - odtiaľ tá jedna hviezdička - lenže tie sú prekryté značnou povrchnosťou a prapodivným scenárom v rámci ktorého jednotlivé postavy kolísajú od dielu k dielu v škále od nenávisti k láske. Okrem toho som nadobudol pocit, že Lucy Fry, zrejme zamýšľaná ako hlavná postava, je v tieni Nixie v podaní Ivy Latimer. Ostatné postavy sú najmä vinou nevýrazného scenára nedotiahnuté. A hoci je vidno snaha o zatraktívnenie známeho námetu, nedá sa povedať, že by Mako Mermaids boli lepšie než originálne H2O. Skôr naopak. ()

Galerie (235)

Zajímavosti (5)

  • Lucy Fry si zde zahrála mořskou panu Lyli, kterou ztvárnila také v poslední řadě H2O: Stačí přidat vodu (od r. 2006). V seriálu se objevila také Cariba Heine, která hraje samu sebe z již zmiňovaného seriálu H20: Stačí přidat vodu. (BLANIK.)

Reklama

Reklama