Reklama

Reklama

Hudební masakry

(pořad)
Publicistický / Hudební
Česko, 2013, 4 min

Obsahy(1)

Internetový pořad produkovaný pod záštitou Stream.cz zabývající se nejen českou hudebních sférou, ale i tou světovou. V pořadu si prostřednictvím moderátora Jaroslava Konáše probereme jednotlivé "Hudební masakry", které na sebe upozornily natolik, že si v něm zasloužily oprávněné místo. (P. J. D.)

Recenze (82)

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

Moc zajímavý pořad s velmi sympatickým a inteligentním moderátorem, který si na nic nehraje. Nejvtipnejší díl 20 - firemní hymny a "oslava bazénu". :-):-):-) ()

fragre 

všechny recenze uživatele

Pro našince, který když už hledá novou hudbu (tedy, našincem ještě neslyšenou), jde proti proudu času, bylo nalezení webových stránek Hudebních masakrů překvapením. V paměti totiž ještě drží všechny ty hrůzné popové počiny let 80., z nichž některé mu Český rozhlas za jeho koncesionářský poplatek neúnavně připomíná, leč myslel si, že pozdně normalizační pop bylo absolutní dno. Ale jak vidno, nebylo a není. Jen s roztříštěním mediální sféry, lze mnohé její segmenty naštěstí ignorovat a být tak lecčeho ušetřen. Ty stránky však pro našince mají jistou morbidní přitažlivost (asi jako kabinet zrůd), leč nelze jim upřít i jistou profylaktickou funkci. Pořad na Stream.cz je ovšem natolik časově limitován, že výsledný účinek je oproti webové verzi o dost slabší. ()

Céčko 

všechny recenze uživatele

Konáš se nesnaží hodnotit objektivně. Zkrátka co se nelíbí jemu, to je špatná hudba, co se mu líbí, to je dobrá hudba. 2* jsou za snahu. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Hodnotím pouze streamovou verzi. Webovou jsem dříve neznal a proto mě nový pořad na stream.cz poukazující na druhou stranu hudebního průmyslu docela zaujal. Později se bohužel střídaly zajímavější témata s méně a ne všechna musí být pro všechny dobrá. Zábavné, jak u nějakých interpretů dokáže vyprovokovat pobouření. Pokud bude vybírat správná témata, klidně to i zvednu. ()

korndaddy 

všechny recenze uživatele

Není co víc dodávat. Rozebírat nespokojenost místní csfd elity nemá smysl, pacz by stejně pořád udělali líp. Možná by to dotáhli i na stoprocentní hodnocení, ale to je buřt. Pana Konáše podporuju a nevidím jediný důvod, proč nedat plnej počet. Víceméně má pravdu a zatím se mi nestalo, že bych s něčím vyloženě nesouhlasil. Pořad má hlavu i patu, Konáš vystupuje rozumně a streamový formát se dá přežít. ()

KennyNevym 

všechny recenze uživatele

Je dobre, ze se nekdo neboji poukazat na to jaka je ceska hudebni scena stoka. Praci pana Konase sleduji jiz dlouho a velmi me to bavi. Snad si lide casem uvedomi, ze kvalita holt stoji o neco vic, ale vyplati se.....i kdyz u nas i ty nahrazky stoji dost.... ()

klukluka odpad!

všechny recenze uživatele

Zatímco jeden ošklivec - Luděk Staněk - pro nás vypíchne pořady, na které se nemá cenu dívat (čímž jim udělá reklamu), druhý ošklivec Jarda Konáš dělá reklamu tomu nejhoršímu hudebnímu balastu. Koncepty Pořadu a Hudebních masakrů jsem skutečně nepochopil a domnívám se, že je špatně chápou i sami jejich tvůrci/ spolutvůrci. ()

Rewsy 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi nápad, Jarda je sympaťák, umí vypíchnout přesně ty věci, které je třeba, ale forma pořadu je dost kostrbatá a rozpačitá. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Některé existence jsou fakt zábavné a krátká stopáž pořadu taky jen prospívá, ALE díly se hodně opakujou (že by nebylo odkud brát?) a Jarda Konáš málokdy nabídne řešení. Jen pustí sračkoidní videoklip se slovy posuďte sami...Navíc ta psaná verze pořadu slušela prostě víc. ()

arcticsky 

všechny recenze uživatele

Ano - dobré, dobré...nicméně upozorňovat na degeneráty v hudbě je asi zbytečné. Kdo má inteligenci větší než sousedovic jezevčík toto vše dávno, dávno ví a zná - co dodat namátkově k Davidovi nebo Alexandrovcům? Blby z druhé strany těžko někdo přesvědčí. Rozumím základní myšlence, ale dívat se na to je často nuda... ()

Košoun 

všechny recenze uživatele

Největší masakr je pro mě ten umaštěný Jaroušek Konáš. První díly ušly, protože v nich byly skutečné masakry, ale ČR je relativně malá scéna a nelze nikde donekonečna hledat hudební hrůzy. Proto se v poslední době do pořadu dostávají jen průměrní lokální zpěváci/kapely/revivaly, které nemají žádné ambice a nikoho neserou. Jen je Jaroušek pošlape ve svém pořadu, aby jako bylo o čem točit. Snad za to Jaroušek nedostává moc peněz! ()

maxXxic 

všechny recenze uživatele

Na můj vkus velmi krátké díly, chtělo by to něco delšího... Jinak téměř vždy souhlasím a navíc mám po každém shlédnutém dílu chuť ten "masakr" spláchnout svojí oblíbenou hudbou... ()

dj.kouba 

všechny recenze uživatele

Nápad na pořad je to určitě skvělý a Jarda Konáš v tom umí chodit. S přibývajícími díly kvalita trošku klesá, neboť materiálu asi není tak moc. Každopádně jeden z velice dobrých pořadů na Streamu. Vždycky se pak bavím nad komenty pod každým dílem, kdy miluju klasické perly typu: "až dokážeš tolik co daný aktér v masakru, tak teprve můžeš vyjádřit svůj názor..." a tak podobně :D. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Profesionální nerd (jinak asi hudební publicista) Jarda Konáš a jeho podivuhodná dobrodružství na planetách, kde hudba není vždy druhem umění. Samotný nápad a posléze koncept tohoto internetového pořadu určitě nebyl od věci. Veselé povídání o těch, kteří by chtěli, ale nebylo jim shůry dáno. No, povídání……spíš promítání videí z Youtube. Určitě by více toho mluveného slova (faktů)neuškodilo….a taky by nebylo úplně špatné, na tom málo mluveného projevu, trochu zapracovat. Průvodce pořadem si zřejmě neuvědomil, že doma v pokojíčku nehraje Dračí doupě a trocha života a neopakování stále stejných frází by bylo přínosem. Postupný pád a s tím i ruku v ruce jdoucí konec této krátkometrážní osvěty avizovalo Konášovo motání se v kruhu totožných vět a zdrojů (TV Šlágr)……studna vyschla, došlo kapesné…..nepodařilo se odejít na vrcholu, ale i tak to bylo celkem fajn. ()

Reklama

Reklama