Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladý Hoax náhodou našel vizitku, která slibovala splnění všech jeho přání. Zavolal na uvedené telefonní číslo a konečně našel přítele. Přítele, který ho chápe. Přítele, který splní všechna jeho přání. A chce za to od Hoaxe jenom maličkost — jeho duši! (Guild Home Video)

Recenze (36)

Ruut 

všechny recenze uživatele

Pokaždé když narazím na něco v čem hraje Robert Englund nebo co si dokonce sám režírova,l tak vyjma jeho životní role Freddyho, je to nehorázná patlanina nebo v tom lepším případě průměrná záležitost. Předvolba 976 je podprůměrný teanegerovský horor. Mládež se klasicky chová buď jako totalní retardi nebo přesně podle šablon sígři versus šprt. Akce je během filmu pomálu. Trochu se snaží vylepšit dojem finále. Jenže taky není nijak světoborné a dojem z mdlého filmu už nezachrání. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Invenční horor o outsiderovi, který, aby ho okolí uznávalo, zaprodá svou duši peklu. A podivné číslo s předvolbou 976 je jen začátek hororového inferna. Postupně zaplatí životem všichni, kteří mu v minulosti ublížili a to včetně dívky pro kterou nebyl dost dobrý. Až na mírně pomalejší rozjezd tento horor šlape, originálními nápady se nešetří a zvolení herci nemají chybu. Robert Englund se ukázal jako velmi schopný hororový režisér a je vidět, že hororům rozumí. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Netušil som, že "Englund" sám režíroval, no dnes už viem (a zrejme si to uvedomil aj on sám), že toto nebola cesta pre neho. Za mňa je "deväťsto-70-šestka" z 80% neskutočne nevýrazným počinom. Ten look osemdesiatok velebiť nebudem, lebo ten je samozrejmý. Pre milovníkov "starín" možno dostatočné, ostatní môžete smelo skočiť na 65 minútu, pričom ani tá posledná štvrtina nie je nijak výnimočná. Ušetril som Vám hodinu života aj nejaké drobné. NEMÁTE ZAČO .. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Solidní 80 léta a pěkný horor. Aneb volat na jakýkoliv placený linky se nevyplácí, buď z vás vyždímou poslední vyndru za účet a nebo si vás vezme strejda satan a zamrzne dokonce i peklo. Jsou tam docela dobrý hlášky. Pěkná je ta blondýna co jí zničí pavouci. Ve filmu je jedna docela velká chyba , když Hoax na záchodě drápne jednoho hajzla do levé tváře , ale v dalším záběru má ten hajzl ránu na pravé straně. Druhá polovina filmu má solidní tempo a akci. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Menej známy "pekelný" horor, ktorý si ale zaslúži patriť k tomu lepšiemu, čo osemdesiatky ponúkli. Kladmi sú temná, postupne budovaná atmosféra, pomalšie tempo, nekompromisnosť k postavám a aj ústredná myšlienka. Čiže predovšetkým ide o zásluhu Englunda. Bohužiaľ scenáru trvá veľmi dlho, kým začne odkrývať karty a že sa tu karty, neobrazne, odkrývajú často, a nechýba ani zopár rozpačitých momentov, čo zase súvisí s nie príliš šťastnými maskami. Ale v akom inom horore vidíte peklo mrznúť? A pršať ryby? ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Americká kapela Deftones má na svém albu Diamond Eyes skladbu "976–EVIL", kterou pojmenovala po tomto filmu. (Seabeast)

Reklama

Reklama