Reklama

Reklama

Coherence

  • Velká Británie Coherence
Trailer 1

Obsahy(1)

V roku 1923 bola niekde vo Fínsku zahliadnutá kométa, ktorej vplyv vyvolal sled nezvyčajných udalostí. Jedna žena zavolala do svojho domu políciu s tým, že v budove je muž, ktorý vôbec nie je jej manželom. Keď sa ju policajný strážnik pokúšal presvedčiť o tom, že osoba v dome je skutočne jej muž, ona odvetila, že svojho manžela v predošlý deň zabila. 
Súčasnosť. Osem priateľov sa spolu po dlhom čase stretáva pri spoločnej večeri v dome jedného z nich a nad zemou opäť prelieta kométa... (sochoking)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (372)

cielnyl 

všechny recenze uživatele

Film si psychologicky hraje stejně tak s hlavními hrdiny jako s diváky - já měl většinu času husí kůži a přitom jsem se bál a zároveň těšil na to, co přinese následující záběr. Po závěrečném střihu jsem ještě chvíli hypnotizoval prázdnou obrazovku. To je..vlastně velmi žádoucí a svědčí to o kvalitě :) ()

Rybizek 

všechny recenze uživatele

Asi mi nějakým způsobem uteklo, co tím vlastně chtěl "básník říci". Po půlce filmu a naprosto nudných, trapných a nedůležitých dialozích (s ještě méně sympatickými herci) jsem doufala, že už to rychle skončí, ale bohužel se to táhlo dalších 45 minut. Emilka Baldoniová si nejspíš nakonec vybrala realitu, která se jí nejvíce zamlouvala a já si mohla konečně (ne)spokojeně oddechnout, že to máme obě za sebou. Za originální, ale velmi špatně zpracovaný nápad 38%. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tak tohle nebylo nic pro mě. Fanoušci levných filmů a chytrých scénařů si budou lahodit, já ovšem dávám přednost zábavě a akci. Herci velmi nesympatičtí, námět celkem creepy, ale nudně a nepřehledně odvyprávěn, prostě film, který by dokázal natočit lec kdo za pár šupů a stačil by mu pouze chytrý scénarista nic víc, kdyby zde alespoň někdo přišel k úrazu, ale na to hold neměl rejža koule. Při +1 jsem se bavil více. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

89 minut pro mě naprosté nudy. Celé to bylo zmatené, hodně uspávající, prostě nic, co by mě nějak zvedlo z mého kolečkového křesla. A to jsme dnes v domově důchodců měli klid, žádná návštěva ani vizita a přesto to nestačilo. Škoda, nedá se nic dělat, budeme jen doufat, že se nám nejbližší dobou podaří nějaký daleko lepší tip. Tenhle moc nevyšel. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak si to takhle jednoho večera sedíme z kámošem. Vínečko, brčko, pohodička a najednou nám nad hlavou proletí kometa. Říkáme si kurva to jsou dobrý efekty a najednou všechno zhasne na CSFD už neodepíšu žádnýmu trollovi v diskuzi, páč vypadne internet. za chvíli si nevidím ani na nos, protože zhasne celý město. Hle co to nevidíme jeden barák nedalako od nás svítí? No dobrý pudem se tam podívat a tam jako potkáme sami sebe? jak pijeme víno a dáváme si brčko?! zaboucháme na dveře a necháme vzkaz a plesk najednou jsme zpět ve svým baráku a někdo zabouchá na dveře a nechá nám vzkaz. Je to jiná realita? Jsou to naše alter ega? Při další výpravě ven je potkáme na ulici??? Je to další realita? a kolik těch realit vlastně je? co je skutečnost? A kurva viděli jsme naše alter ego vylitý a vyhulený na sračky jak zmagořilo z průletu komety a chce nás jít zabít. Neměli bychom tedy jít co nejdřív zabít naše alter ego než ono příjde zabít nás? a nezpůsobíme tím, že ho půjdeme zabít to, že ono příjde zabít nás, protože vlastně ve skutečnosti jdeme zabít sami sebe??? Že se v tom neorientujete? To je v pohodě já taky ne a patrně i vy budete mít při sledování podobný pocit. Ten prvotní nápad mě opravdu zaujal a první půlka filmu byla super. Bohužel pak už se to zamotává víc a víc až jsem úplně ztratil přehled a ten konec jsem už vůbec nepobral, tak nevím jestli je to tím, že mi něco uniklo nebo prostě tvůrci nevěděli jak tu zajímavou myšlenku zakončit, tak to udělali takhle divně, ale je to škoda. A navrch ještě ta děsně rozklepaná kamera taky na zážitku zrovna nepřidala. Takže nebylo to zlý, ale ta druhá půlka to zazdila.60% ()

Galerie (44)

Zajímavosti (9)

  • Místo scénáře dostávali herci lístečky (které mohli vidět jen oni) s úkolem pro daný den. To umožnilo rozvíjet příběh přirozeně a vytvářet skutečné reakce ostatních herců. (Kailo)
  • Příběh se odehrává v Silicon Valley. A i když to nebylo ve filmu přímo řečeno, podle indícií si lze domyslet, že postavy pracují pro softwarové společnosti. (Kailo)
  • Štáb se skládal pouze z pěti členů: dva zvukaři, kameraman, režisér a producent. (Kailo)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno